Drugu ponudili da pređe na megabox iako je potpisao ugovor za adsl pre pola godine i tad uzeo i IPTV.
Mislim da im to do sada nije bila baš redovna praksa ili grešim?
Ако кажеш да у августу уопште ниси звао ништа осим фиксних Телеком бројева, онда је најлакше да погледаш рачун за август и видиш где је додато преко цене тог Бокс пакета. Код мене на августовском рачуну и нема ставке о саобраћају, само претплата плус 3G због телефона и други ISDN број тј укупно 183 динара преко 2.699 колико је Бокс 3. Које ставке имаш у рачуну?pa pogledao sam ceo listing, nisam zvao ni premijume ni mobilne. ima na netu ceo listing da se vidi
da to je ZA avgust
Не, ни овај МегаБокс није баш безусловни, мораш да узмеш најскупљи Бокс уз додатни ХД пакет да би добио вдсл Бокс. Ја бих први тражио да заменим Бокс3 таквим МегаБоксом.da li se moze uzeti box3 (fiksni+iptv+net50/2) po ceni 2700din?
Nazalost, nemam opciju za sbb, samo telekom ili postanet...
Nisam znao za ovo kašnjenje. Sećam se da se za vreme svetskog prvenstva par komšija radovalo sa malim zakašnjenjem. Tek sam sada shvatio...kasnjenja koje je smrt za velike sportske događaje.
I najgori dvb-c je bolji od najboljeg Iptv-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari