Jel merio neko 4.0 + proxy vs 6.1 solo?
Pisao sam već - na dve karte mi isto tako pucaju svi mineri pre v6, sa njim rock stable. 13.12
Kod mene 14.6, ne puca nista, 4.0 clay i 0.72 proxy. Ja sam zadovoljan stabilnoscu a 2-3% vise i manje zarade me ne interesuje mnogo sve dok nemam prekide.
Tnx, da li koristis manuelno podesavanje -a parametra ili ostavis mineru da bira (za 280x) ?
Ma ovde nisu čista posla oko hash rate koji se prikazuje/daje/obračunava, samo me mrzi više i da gledam u to... što kaže Saj, čudi me da je OVAKVA KRŠINA od novčića živa i dalje, let alone da ima ovakvu isplativost...
Jutros u pola 4 mi nestane net (ponovo... jbni Orion... "#%$)#($&) i naravno ujutru zateknem kako ništa ne radi, kasnije u toku dana se vrati link i mašine nastave da rade, vraćam se s posla i vidim da rade (po temp vode, a i u celom stanu :d) i evo sad se ulogujem na mašine - ovamo gde je 1x7970DC2T umesto ~480-490h/s daje ~400h/s, a mašina iz potpisa koja obično daje 1900-1950 h/s i 370h/s na CPU je na 1600 i 300. Ugasim miner, upalim opet i - voila, eto nas nazad na očekivane vrednosti.
E, sad, zašto i kako posle povratka neta sve radi 20% sporije, nemam pojma, tek, imam utisak da je g.Claymore otvorio novo poglavlje svojim minerom i čime sve već što je ugradio u isti kako bi što bolje obezbedio svoj deo kolača...
Nece nam trebati ako nastavi ovako...Pogledajte prilog 149525
sta li ce sledece da kopamo ???
nos???
Da li je neko pisao poloniex-u ? Nema mi novcica koje sam poslao pre 14 sati... prvi put se desava...neka preporuka?
Mozda vise ne moze da se salje sa starog walleta. Proveri.
Ja sam sa starog walleta slao pre 2-3 sata na Poloniex i stiglo je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari