Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Da resinhronizujes ponovo sve, ali imas da se naceka

Sto ne probas na drugoj masini da instaliras najnoviji wallet?

Claymore: I've added GPUs temperature control module to the miner. Tomorrow I will try to finish tests and release Linux miner.

Claymore: I've added GPUs temperature control module to the miner. Tomorrow I will try to finish tests and release Linux miner.
dobro je to da se setio da uradi kontrolu temperature a nadam se da ce sa njom biti i kontrola ventova kao na cgminer-u , a ne kao ja :
ddses.jpg
a ovo zato sto kod lmene trixx jednostavno nece da kontrolise ventove na svim grafikama kako treba i sve sam zivo probao i nisam uspeo da namunjim da radi a AB nije hteo da kontrolise napone na svim grafikama pa sam morao da se snadjem ... :)

Ja od kad ne koristim proxy dobijam bar 10% više...

Pricah vam to jos pre tri cetiri dana,a vi nece slusate :)

Omnik, čačanin

U poređenju sa? 4.0 + proxy ili 6.1 + proxy?

6.1 i bez proksija. Vise dobijam. Potvrdjeno.

Claymore 6.1 je majka.Ja od pocetka koristim 6.1 i nikakvih problema nisam imao.
Ne koristim proxy.Sam sve podesio iz prva na dosta masina.Nista ne puca i ni jedna masina
ne koci vec 4,5 dana.Na dwarfu mi konstantno u proseku oko 10% manje baca,al zato kad pise
po kalkulatoru dolar,znam da ce sutra stici dolar

Mora se odati priznanje claymoru,vec koliko meseci niko ne moze da napravi to sto je on napravio,tako da te jednostavne fore sa proxy on s**** ocas.Al da se ne vidi,mislis doakao si mu a bulja ti landara sve u 16 kako losujes.Dajte caru carevo jer je car :)

Mora se odati priznanje claymoru,vec koliko meseci niko ne moze da napravi to sto je on napravio,tako da te jednostavne fore sa proxy on s**** ocas.Al da se ne vidi,mislis doakao si mu a bulja ti landara sve u 16 kako losujes.Dajte caru carevo jer je car :)

Mislim da to moze da se zaobidje ako se napravi paralelni server umesto mapiranja,
tako da miner ne zna da li komunicira sa poolom ili ne, ali ja nemam vremena da se time bavim.
Ko hoce da koristi proxy najbolje da koristi miner 4.0, ko nece miner 6.1 i to je to
A klejmoru svaka cast, zasluzio je ovih 200+ xmr-a dnevno, ali ja mu ih ne dam...

Ja ne znam u čemu je fora al meni, kad pokrenem 4.0 (.dll 14.6), odmah "zvekne" drajver tako da ta opcija kod mene ne može :S:

Jesi probao obe verzije minera (13.12 i 14.6)? Miner 3.4? Mozda radi ok i 4.1 nisam probao...
Uglavnom od v4.2 su promenjene adrese

Verzije drivera,ali i probaj -a 2 i -a 3 komande jer one ublazavaju intensity.
Claymore 4 kako sam vido vise opterecuje i zateze karte pa je skloniji pucanju drivere ili ti "Driver stopped responding"

Ljudi jos jednom i necu vise,nista sto je do sad poznato ne resava njegov fee efikasno matematicki gledano.Dajte mu to sto je REKAO da uzima (ne kao neki :) i jedino tako cete imati po digitronu zaradu...kome je to dovoljno.6.1 i 14.6 drajver za seriju 7 i r9.

Evo meni proxy posle 3 dana pokazuje hash isto kao sto pise u mineru.. ako to nije efikasno onda ne znam sta je... :)

Moze jedno blic pitanjce da ne preturam po celoj temi. Koje pool-ove preporucujete za kopanje monera?
I ako neko kopa preko linux-a i voljan je pomoci nek mi se javi na PM.

hvala i poz :)

Ili miner? :D

Veca brojka shala mala :d

Juce i danas Dwarf zavrce samo tako...sa vise od realnih 10kh dobijam ispod 7 XMR-a...sramota...pre toga kada je diff bio i po 180...dobijao sam od 7.5-8.4 XMR-a...znaci lopuze zestoke....mozda malo skocim do francuza...kakva su iskustva Vasa ovih dana cenjene kolege ?

Nazad
Vrh Dno