Šta je novo?

Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

Dobar dan meni je vasa visa pojela 7 $ dolara..

Odgovor ce biti tipa : More mali idi pa se ***** :)

Ili bi ti rekli, pazljivo procitaj temu na bencu i sacekaj da se transakcija proknjizi do kraja...
maksimalno 0.3$ mi je razlika na toliki iznost onoga sto se proknjizi na kraju i sto je fakturisano, a uglavnom ni toliko.

Može li prvi post dodatno da se obogati listom korisnika kojima je isparilo 7 ili koliko već dolara? Čisto da imamo spisak :-D

Imaju i postovi ogranicenje , nece stati :D

A mene ne zanima koliko ce me odrati, ali porucujem ja ovu katanu, RR ce da ostri, moram bre da seckam :D

Ne znam jel' da pitam ovde ili u temi za PP ali kontam da je sve jedno: 05.09 sam dobio refund na eBay-u zbog toga sto roba nije stigla. Na PP nalogu mi stoji ovo:

pp.png

Ali kartica ( Visa Internet ) mi je jos uvek prazna. Koliko dana treba da prodje da se pare vrate na karticu ?

Pa minimum 5 radnih dana, sto ti je u proseku od 5-10 dana

Nije valjda da imas ukljucene konverzije?

Nije valjda da imas ukljucene konverzije?

Kakve konverzije i kako to iskljuciti ? I u kojoj valuti da drzim pare na kartici ?? U onoj kojoj placam ili ne ? Mislim da sam jednom pokusao da stavim USD posto sam u tome placao a banka mi za USD kupi EUR pa onda opet iz EUR kupi USD i imam duplu konverziju.

Poslednja izmena:
Fak it.... Ringe, jesi naostrio?

Samo prvi post bi puno znacio....

Samo prvi post bi puno znacio....
Pročitao sam tvoj #2622 post jos pre nego što sam ovde pitao ali to meni ništa ne pomaže. Placam u GBP ali na kartici i dalje drzim EUR.

I kakvu konverziju na PP si ti video? Jel treba nešto poswbno na PP da namestam?

Paaa... Pise ti 1914 dinara, sto znaci da ti je naplaceno dinarima po kursu 120-121 dinar za sumu koja im je trebala!

Paaa... Pise ti 1914 dinara, sto znaci da ti je naplaceno dinarima po kursu 120-121 dinar za sumu koja im je trebala!

Što bi bilo i dobro, u odnosu na kurs danas, ako mu nije naplaćen i 125 :) :)
Nema to veze sa ovim refundom. To sam hteo da kupim nešto za 19.98$ (što znaci da je kurs 95.79) a da pre toga nisam pogledao da li su mi legle pare na karticu. Vidite da pise denied.

I niko da odgovori kakva konverzija mi je uključena?

Poslednja izmena:
Nema to veze sa ovim refundom. To sam hteo da kupim nešto za 19.98$ (što znaci da je kurs 95.79) a da pre toga nisam pogledao da li su mi legle pare na karticu. Vidite da pise denied.

I niko da odgovori kakva konverzija mi je uključena?

Vidimo mi sve i objasnismo ti ali ti izgleda bas nista nit vidis nit kapiras, ajmo detaljnije...
Cim je pokusano da ti se naplati u dinarima znaci da ti JESTE ukljucena konverzija, ako je recimo Visa Internet kartica, na njoj koliko znam mozes imati samo € i $ (ali pametnije je samo €), i ako ti je bar pokusana naplata u dinarima znaci da su oni tebi neku sumu u $ pokusali naplatiti tako sto su tvoje € sebi prodali po bednom kursu (mozda 114), pa onda tvojim dinarima po derackom kursu (npr 95) kupili $ da plate za tebe to!
Ta konverzija naravno moze da se iskljuci i pisano je 10 puta o tome i stavljeno je na vise mesta u prvi post...

Vidimo mi sve i objasnismo ti ali ti izgleda bas nista nit vidis nit kapiras, ajmo detaljnije...
Cim je pokusano da ti se naplati u dinarima znaci da ti JESTE ukljucena konverzija, ako je recimo Visa Internet kartica, na njoj koliko znam mozes imati samo € i $ (ali pametnije je samo €), i ako ti je bar pokusana naplata u dinarima znaci da su oni tebi neku sumu u $ pokusali naplatiti tako sto su tvoje € sebi prodali po bednom kursu (mozda 114), pa onda tvojim dinarima po derackom kursu (npr 95) kupili $ da plate za tebe to!
Ta konverzija naravno moze da se iskljuci i pisano je 10 puta o tome i stavljeno je na vise mesta u prvi post...
Hvala.

Samo da javim da je danas legao refund iako u izvestaju pise datum 05.09. Znaci 5 radnih dana.

NEMA pravila! Moze i mesec dana da potraje... obicno je oko 7 ;)

Pa dobro sad baš mesec dana..obično je do 14, a sve preko toga je neki problem sa zagubljivanjem novca i slično :D

Jedno pitanje,mrzi me da citam sve strane u nazad.
Imam Visa Inpire,mislim da se tako zove,kartica sa kojom podizem platu na bakomatu,koliko se secam teta koja radi u Intesi mi je spomenula da sa njom mogu i preko neta da placam,mene zanima da li mogu sa njom da uplacujem na kladionice Bet365,BetVictor,10Bet,Sportig bet?
Jel ima neko iskustva sa ovim?

Nijednom nasom karticom ne mozes kladionicarske uplate da radis direktno (ako prodje, sajt ne radi korektno, i ne knjizi kao uplatu za kladnje, sa pravom sifrom, pa ga preskoci).

Posto je ovo nelegalno, forum nije pravo mesto za dalja pitanja :)

Online klađenje je nelegalno? Ozbiljno pitam.

Ja sam lagano uplacivao pare na pokerstars program i full tilt. Jeste da je poker ali je i to vrsta kladjenja

Alo postoji mogucnost placanja karticom visa naravno da mozes da platis. Imas onaj cvv kod i to je to

Ne moze direktno u online kladionice iz srbije. Doduse, nije ovo tema za diskusiju o tome.

A tu zabranu su doneli domaci vlasnici kladionica to jest politicari ? Znaci mozes da prokockas kucu sa 18god u kladzi u srbiji a ne mozes da igras kladzu preko neta ? Lol

Stvarno nisam znao za ovu informaciju

Da, online gamling je zabranjeno iz Srbije, barem van Srbije (ne znam da li postoji neka nasa online kladionica, to nije zabranjeno valjda, jer ima nasu licencu - koja debelo kosta)
Nije to nista cudno, u vecini zemalja sveta (zapadnih vise!) je online gamling skroz zabranjen.

Gambling sajtovi rade naplatu uz odredjeni kod trgovca (kao svaki drugi trgovac), koji je za gambling specifican, i nase banke su dobile naredjenje da transakcije ka takvim trgovcima zabrane (ili je ID prema tipu transakcije, koja je pak opet specificna za online gambling, ne znam tacno).
U svakom slucaju, ako vam prodje, taj sajt ne radi ni po pravilima svoje drzave, jer znaci da vara na tipu transakcije/trgovca.

Skrill nalozi koji su otvoreni za gambling ne mogu da dobiju uplate iz Srbije putem kartica, ali obicni nalozi mogu, i mogu se dalje koristiti za uplate na gambling sajtove, ali ako je to pretezni broj uplata, mozda zabrane.

Dalja diskusiju o online gamblingu bi trebala ici u drugu temu (o legalnosti iste, ako je neko dokon) :)

Alfa vec rece , ali neki mesaju pojmove, zabranjeno je kladjenje VAN zemlje, a ne online kladjenje.
Postoji desetine domacih online kladionica

Vrh Dno