kosta10
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.08.2007
- Poena
- 440
Zato sto je dovoljno.![]()
Rekao sam smislena i logična objašnjenja, tvoje nije niti smisleno niti logično...
Zato sto je dovoljno.![]()
Sve je ovo mnogo bolje nego 5S, naravno.
Ali me jedno čudi : zašto Apple insistira i dalje na SAMO dual-core procesoru i zbog čega najzad ne pređe na quad-core ? I zbog čega samo 1.4 GHz frekfencija procesora, kad konkurencija odavno radi na 2.5 GHz ???
Može li to neko REALNO i smisleno da mi objasni ? Unapred hvala.
realno mobilni telefon za danasnje potrebe nema nikakvu racionalnu potporu u koriscenju 4 jezgara umesto dva, kao ni frekvencija koje su do pre 4-5 godina bile ultra high end u svetu kompjutera. Sve obicne funkcije mogu da rade i sa mnogo slabijim hardverom, tu naravno postoje neke kompenzacije oko velicine ekrana... ali pazi, kad imas 4K ekran, treba ti jaca snaga nego kad imas 2K ekran, koji ima tek iP6+... elem... MBP i MBA kompjuteri rade bez broblema na 2 jezgra, ne vidim poentu zasto bi bilo potrebno da mobilni telefon radi na 4?Sve je ovo mnogo bolje nego 5S, naravno.
Ali me jedno čudi : zašto Apple insistira i dalje na SAMO dual-core procesoru i zbog čega najzad ne pređe na quad-core ? I zbog čega samo 1.4 GHz frekfencija procesora, kad konkurencija odavno radi na 2.5 GHz ???
Može li to neko REALNO i smisleno da mi objasni ? Unapred hvala.
Zanima me baterija koliko ce trajati na iWatch-u?
Ma kapiram, boli ih uvo, da su izbacili 5s sa vecim ekranima svejedno bi prodali desetine miliona uredjaja tako da.. sto se njih tice vrh potezi i isplativost, sto se mene tice opet nista od ajfona.
Da si koristio iphone, veoma bi lako mogao sam sebi dati odgovor.
iOS je mnogo optimizovaniji od Androida i ne zahteva Desktop i7 da bi radio fluidno. Nema potrebe da ubacuju vise procesorske snage jer bi samo vise crpio bateriju a poboljsanja ne bi videli.
Na kraju krajeva, oni se vode tik-tak logikom, ovo je "tik" tako da uglavnom menja dizajn, a "tak" je facelift uredjaja (citaj 4s, 5s, 6s...)sa poboljsanim performansama pa mozda tad i ubace ono sto zelis.
Sat je ružan do bola. Moto 360 je za dve klase bolji i lepši.
Slazem se, meni je on fail za sada. Ne radi prenos pa cu sacekati posle da vidim na stranici video. Za sada sam razocaran. Ovo nije daleko odmaklo od onog malog ipod nano-a. Ali ajd da sacekam da ubace stranicu.
Bojim se da oni ne donose pogrešne odluke već korisnici pogrešne zaključke. Ne zna niko od nas kolika je iskorišćenost procesora sem njih i dobro znaju šta je "dovoljno". Sva ta opsednutost HW, brzinama i sl, je nebitno već samo koliko je bolje od prethosnih verzija i šta korisnik ima od toga.Hvala na odgovoru, delimično sam doduše ovo znao. Ali opet, po meni je odluka da se ostane na 1.4 GHz pogrešna. Da su, makar, otišli na 1.8 GHz pa da i razumem.
Govorilo se da će 5.5 inča iPhone6 Plus možda imati quadcore procesor, dakle ništa od toga koliko vidim. Da li sam ja dobro video ili iPhone 6 Plus ima 2 GB memorije ???
...misljenja sam da je 4/4s najlepsi iPhone do sada..![]()
Zna li se koje su dimenzije ovog veceg modela,to jest prave iphone 6 ? Ovaj manji je isto sto i 5s samo sa vecim displejom.
Džabe što je rekao kad čas imam čas nemam tonCova je rekao treba IP kad je prisao da pokazuje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari