Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ма знам да немам него питам генерално јел неко налетео на решење негде? Сток, нерутован 4.4.2 или било који фон на KK губи ову функцију колико сам сконтао.

Pa trebalo bi da radi iz Samsungovog My Files?

Ма знам да немам него питам генерално јел неко налетео на решење негде? Сток, нерутован 4.4.2 или било који фон на KK губи ову функцију колико сам сконтао.

Mislim da nema rešenja za nerutovan

Никад нисам користио сток фајл менаџер:). Ајде пробаћу то. Иначе пробао Total comm & ES fe. Не знам зашто би Google избацио ову опцију.

ljudi nov sam na ovoj stranici dvoumim se izmedju samsung galaxy s3 ili samsung galaxy s3 neon sta je bolje molim za odgovor hvala odg mi ili u privatno ili ovde jel ne znam nista povodom stranice a i ako moze sasto je jedan od ova dva bolji hvala

Neon ima 1.5gb ram/a i noviji android u odnosu na 1gb kod obicne s3 i 4.0 android. Ostalo su sitnice

Poslednja izmena:
i9300 ima 4.3... kakav 4.0, sa tim je izašao

Pa fabricki je imao 4.0, e sada sto postoji update to je nesto drugo.

ok ljudi cekajte koji tel da uzmem ne razumem se jako dobro u telefone s 3 mi se svidja jako al vidim da imaju razliku u procesore on i neon mada neon ima 1.5 giga ram a opet s 3 ima bolju kamericu sto sam video na youtube cena s neona mi je 210 a s 3 obicnog je 220 necu da zalim 10 e ako je s 3 bolji hvala ako znate i neko objasnjej

Imaju razliku u procesoru. Ovaj s3 neo ima osakacen cortex a7 dok obican s3 ima A9 exynos cpu. Iskreno i tih 1gb ram-a je dovoljno. S3 nece vise imati update-ove, dok s3 neo mozda i hoce. Nesto slicno kao s2 plus.

hm daklem? ako ovaj kit ket ima bolju i 1.5 giga ram a ovaj ima bolji procesor predlazes da je bolje da uzmem s 3 obican? inace koristim telefon za filmove neke aplikacije ne posebne igrice kamerica i skayp to su mi najbitnije stvari

Pa iskreno to mogu da teraju oba telefona. Ne znam sta da ti kazem... Velika dilema. Ja bih pre isao na obican s3 iako je exynos cpu i nema update. Sa druge strane ovaj neo moze imati novi update. Dobro razmisli.

hmm a i ne znam dal ovaj neon ima gorila glas ono otporan na grebanje il sta vec i ja msm s 3 obican videcu jos par saveta nadam se dace odgovoriti neko jos mada msm da s 3 nema aplikaciju koju ne moze da pokrene tako da :) mada me mami ovaj 1.5 giga rama zato mi i treba neko pametniji od mene :D hvala zile na svom misljenju

Само да јавим да ради са My files file manager. Хвала људи;-).

henry aj se po**** pa mi kazi tvoje misljenje s 3 ili s 3 neon? sta je bolje i zasto jel sam u velikoj dilemi i treba mi neko ko se razume u telefone a imam samo par misljenja a sutra idem po telefon

mada me mami ovaj 1.5 giga rama zato mi i treba neko pametniji od mene :D hvala zile na svom misljenju

;) I ja bih ciljao na s3. Gledam ga svakog dana, ortak ga ima. Ni neo nije los, ali ne znam kako da objasnim... Imam isto misljenje o s3 neo kao prema s2+

a cekaj ne razumem bas najbolje zasto je taj neon jeftiniji a ima 2 kartice plus 512 vise rama a jeftiniji 10 e da nije made in cajna?i kakvo ti je to misljenje :D izgleda da cu s 3 ne treba biti drcan za 512...rama a i sta se proseravam tu glumim bogataska posla jedva sam sakupio za telefon zato i tolko razmisljam al izgleda s 3 da ce pasti hvala na savetima

Soulkeeper123-радо бих ти помогао али немам појма ја имам амерички модел. Немам појма какви су у Европи.

kakva evropa srbija brale ovde se sve raspada :D sto imam alkatel one touch ko transformers maska mu se otvara baterija izlazi al radi ki nov ma ok vec su mi ljudi jako pomogli mislim da cu s 3 da uzmem al videcu dal ce mi neko dati konkretne odgovore al s 3galaxy je jako dobar

Samsungova politika. S3 nije dobio 4.4.2 zato sto navodno ima 1Gb RAM-a sto je malo za kitkat a napunili ga bloatware-om dosta. Msm stvarno... Pustili u prodaju neo pa sad on moze kitkat da fura. Proveri to dobro da te ne zeznu. Galaxy S3 i9300 je bio nekada samsungov flagship telefon godine, njima cena slabo opada... kada kazem njima mislim na telefone iz galaxy s serije. Uostalom mozes flesovati na s3 i 4.4.4 AOSP rom koji dooosta brze radi ;)

Poslednja izmena:
hmm ne znam ja da flesujem nista oko telefona ok sacekacu do ponedeljka da vidim oce li mi neko ovde pomoci nadam se da ce mi ljudi reci sta je bolje i zbog cega hvala zile

Nisam ni ja znao, ali eto sva sreca pa postoje ovakvi nasi forumi i dobri ljudi koji pomazu pa sam nesto i naucio ;)

Ali ja mislim da ces se ti naviknuti na TW 4.3 android. Uzivaj ;)

sad si me bocnuo da mislim da je ovaj neon bolji zbog tog kit keta jel ima negde ta politika da ja sve iznacitam to i ****s li ga sta da radim.....neon ili s 3 pitanje je sad :D daj link smem li da psujem ovde uopste ne moj me banujev :D

U sms porukama stoji mi 160 karaktera za poruku. Ranije sam mogao da saljem sms mnogo duže, u čemu je problem?
I da pitam još jedno pitanje da li postoji app kojabi mogla TW da ppoboljša u smislu da može da mu doda pokrete prsta po ekranu kao što ima nova lance?

Možeš i sada da šalješ mnogo duže, ali će biti podeljeno u više poruka. 160 karaktera i jeste ograničenje za SMS.

Da, znam to, ali zasto mi pretvara poruku u mms (na kraju poruke stoje kb a ne stoji da su 3 poruke)?

@Sooulkeeper123
A neki polovan telefoncic, ipak je S3 star telefon. Ako ostajes pri s3 uzmi neo

matt ostajem pri samsung modelu...cuo sam da je s 3 jedan od najboljih modela zato i ostajem pri s 3 mislim da je za te pare najbolji,a mozes li nekako da mi objasnis dali neon ima gorila glas kao s 3 dali je brzi i dali je kinez samo to?

Nazad
Vrh Dno