Ajd da ne mucimo Saleta,on se bavi ozbiljnijim stvarima,ja cu ti ukratko odgovoriti. Razlika je sto na Aosp dobijas najnoviji Android ,znaci sve sto se pojavi novo,integrise se odma tako da si stalno u toku. Kad njega instaliras,nemas vise nista od Samsung,potpuno novo i drugacije iskustvo je u pitanju. Telefon je neuporedivo brzi,imas gomilu podesavanja,prakticki nema ogranicenja budzenju. To su ukratko prednosti. Naravno da sve ima svoju cenu pa tako i ovo. Sve Samsungove gluposti gubis,ako ih koristis mnogo i ne mozes bez njih onda Aosp nije za tebe. Postoje naravno zamene ali to nije to. Druga stvar je da kvalitet slika nije kao sa Samsungovim romom.Nije katastrofa ali je razlika vidljiva,doduse sve manje i manje. Batrija traje krace na Aosp romovima,u proseku sat,sat i po u rezimu upaljenog ekrana.
Ako ti nije bitno ili ti se ne svidja Samsungova verzija Androida,probaj ovo. Da se razumemo,da ne ispadne da sam nagrdio Aosp. Meni se svidja,ima mnogo prednosti i nedostaci su mi manji u odnosu na ono sta dobijam.
Probaj,nista te ne kosta. Navuci ces se brzo. Ja sam sad na verziji 4.3. Saletovoj ali sam dugo bio na Aosp Neat. Volim da menjam ali se ne odvajam od Saletovih verzija jer su najbolje,na stranu sto i nas covek a ja sam patriota,-) .kad mi dosadi,odo opet na Aosp.
Nadam se da sam ti pomogao a neko ce jos dopuniti ako sam nesto zaboravio.