- Učlanjen(a)
- 22.06.2014
- Poena
- 70
Au,al hoce da te oderu. Pa znam da je oko 1000din cena sa zamenom,ne znam kakav je to servis ali bezi od njega.
Koji je to servis?Nasao sam konektor kod nas za 9e ali serviser nece da prihvati taj nego konektor koji on narucuje I trazi 30e,a nemam neki veliki izbor servisera
znaci u tome je kvaka, skroz pametan predlog, bolje kupiti kod vec ostati bez fonaMoze ako imas sacuvan EFS v1, posto je tebi dosao sa 4.3, od toga nema nista. Kupi kod sa neta.
Tačno. Do baterije je. Meni se isto dešavalo sa Note kecom kad sam stavio kinesku bateriju.Mislim da je to baterija. Neko je imao slican problem, kupio novu, ali original bateriju i nestalo je.
baterija je stara jedva godinu, igrice ne igram kad pre toliko oslabi nije mi jasno, hvala na odgovorima bitno da nije do telefona.
Aj instaliraj ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=de.onyxbits.listmyapps&hl=en i kopiraj ovde listu. Pa da vidimo, da li te guse aplikacije ili mozda nesto drugo.
Bez obzira. Samsung ima 6-7 supplier-a za baterije, i to je cista lutrija. Identicna baterija sa identicnom nalepnicom dosla sa 5 razlicitih mesta. Moj ima iste simptome na staroj bateriji, posto koristim dve (3000mah sa dodatnim ledjima i original)
Zanimljivo je kako se to desava sa svim S3jkama, kada baterija vriska. Moja originalna u njemu sad bukvalno ni ne meri vise tacno. Uzmem da igram 3D igru i ugasi se uz "treperenje" i na 70%
izvinjavam se sto ovako pitam, listao sam par stranica unazad i nisam otkrio nista, koja je razlika izmedju s3 i s3 neo osim 1 i 1.5gb rama? kakva je sad situacija, je l' se moze koristiti fon sa 1gb, a da ne steka? izvanjavam se jos jednom i hvala...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari