Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Au,al hoce da te oderu. Pa znam da je oko 1000din cena sa zamenom,ne znam kakav je to servis ali bezi od njega.

Necu sam da menjam bojim se da ne shebem jos nesto pride, vidim da hoce da me oderu, zvao na nekoliko mesta u bg I ns I sd I traze od 1200 do 2000....djilke servis je kod mene u unutrasnjosti pa verovatno zato sto nemaju konkurenciju misle da mogu I da deru

Ja jos mislio BG elektronik zvanični servis Samsunga u Srbiji, mada znam da beše oko 15 eura usb port, rekoh šta je ovo sad kakvih crnih 30 eura.

Ne znam šta bih ti rekao...

nabavio sam s3 zakljucan na telenor sa jelly bean 4.3, da li je moguce odraditi verziju 4.1.1 a da fon ne bude brick? negde sa citao pisu da ne moze zbog bootloadera a negde pise da moze, da li je neko mozda radio to?

Moze ako imas sacuvan EFS v1, posto je tebi dosao sa 4.3, od toga nema nista. Kupi kod sa neta.

Da li se nekom desava da kada baterija padne na 20% da ekran pocne da treperi kao da gubi neki kontakt odjednom zamrzne ekran i ugasi se? Mislim da nije mozda do ploce ili vec sta drugo, upitanju je stock rom.

Mislim da je to baterija. Neko je imao slican problem, kupio novu, ali original bateriju i nestalo je.

baterija je stara jedva godinu, igrice ne igram kad pre toliko oslabi nije mi jasno, hvala na odgovorima bitno da nije do telefona.

Jel moze mala pomoc? Imam problem od kada je tel uradio OTA na 4.3. Vise puta u toku dana tel se sam od sebe zakoci. Nije moguce nista raditi, osim restarta ili da se saceka da se sam odblokira. Juce sam stavio neat rom i situacija je malo bolja ali se i dalje desava isto. Od jutros mi se 4 puta blokirao i to obicno kada je zakljucan tel. Jel zna neko sta da radim?

baterija je stara jedva godinu, igrice ne igram kad pre toliko oslabi nije mi jasno, hvala na odgovorima bitno da nije do telefona.

Bez obzira. Samsung ima 6-7 supplier-a za baterije, i to je cista lutrija. Identicna baterija sa identicnom nalepnicom dosla sa 5 razlicitih mesta. Moj ima iste simptome na staroj bateriji, posto koristim dve (3000mah sa dodatnim ledjima i original)

Zanimljivo je kako se to desava sa svim S3jkama, kada baterija vriska. Moja originalna u njemu sad bukvalno ni ne meri vise tacno. Uzmem da igram 3D igru i ugasi se uz "treperenje" i na 70%

Bez obzira. Samsung ima 6-7 supplier-a za baterije, i to je cista lutrija. Identicna baterija sa identicnom nalepnicom dosla sa 5 razlicitih mesta. Moj ima iste simptome na staroj bateriji, posto koristim dve (3000mah sa dodatnim ledjima i original)

Zanimljivo je kako se to desava sa svim S3jkama, kada baterija vriska. Moja originalna u njemu sad bukvalno ni ne meri vise tacno. Uzmem da igram 3D igru i ugasi se uz "treperenje" i na 70%

Meri on tacno ali bateriji pada napon pod opterecenjem pa se fon ugasi odmah.

Da li postoji neka "budza" koja se stavi u dzek za slusalice da sluzi kao antena za radio, umesto slusalica? Video sam nesto slicno na DX a sluzi kao shortcut key.

Poslednja izmena:
Prati taj link,sve je objasnjeno. Telefon je sim lock,to nema veze sa flesovanjem. Ostace zakljucan dok ga ne otkljucas

izvinjavam se sto ovako pitam, listao sam par stranica unazad i nisam otkrio nista, koja je razlika izmedju s3 i s3 neo osim 1 i 1.5gb rama? kakva je sad situacija, je l' se moze koristiti fon sa 1gb, a da ne steka? izvanjavam se jos jednom i hvala...

izvinjavam se sto ovako pitam, listao sam par stranica unazad i nisam otkrio nista, koja je razlika izmedju s3 i s3 neo osim 1 i 1.5gb rama? kakva je sad situacija, je l' se moze koristiti fon sa 1gb, a da ne steka? izvanjavam se jos jednom i hvala...

Ja sam ga uzeo zeni, super zadovoljna, mozda ga uzmem i za sebe .Ako se mnogo ne davi sa FB, TW, (ona nema naloge) nego samo za Viber, poruke i gmail, odlicno resenje

J

Restartovanje brojaca aplikacijom Triangle away, da li se ovo radi pre unroot i instaliranje stock rom?

Sto se tice root-a sve je proslo kako treba, sta bi bio sledeci korak pretpostavljam da treba Efs sacuvati.Kako to odraditi?

Trebalo bi sve tri stavke da iskopira, ali meni ne samo 1 i 3
Screenshot_2014-08-22-21-57-55.pngScreenshot_2014-08-22-21-58-02.pngScreenshot_2014-08-22-21-58-11.pngScreenshot_2014-08-22-21-58-17.png

A sto se tice recavery-ija nisam ni jedan dobio root-om, koji bi trebao da instaliram, zar nije trebalo sa root-om
da dobijem?

br.podverzije je XXUGND5, da li to znaci da bi trebalo da menjam stock rom i da predjem na UBUGNG1 da nih mogao da instaliram neat rom?

Poslednja izmena:
Nista ne menjas,samo instaliras Saletov rom. Posebno root a posebno recovery,ne idu zajedno. Prvo recovery pa onda flesovanje . Imas ih nekoliko,pogledaj koji ti se dopadne, Cwm,Twrp,Philz. Mislim da je prvi najjednostavniji i da je za tebe. Na drugi se nesto zale a treci je,bojim se,komplikovan za pocetnika.

+1
A aplikacija je odradila 2 bekapa efsa. Dovoljno ti je. Pronadji taj folder na sd-u i kopiraj ga na pc

Instalirao sam preko Odina - philz_touch_5.15.0-i9300.tar Kada budem instalirao Neat rom da li baterija treba da bude 100%
napunjenosti i uraditi Wipe data factory reset, Wipe cache partition, Wipe dalvik cache i da li treba Wipe battery stats pa onda instalacija neat rom-a?

Nazad
Vrh Dno