Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Јel neko kupovao novu bateriju za s3? Ja sam danas bio u servisu i narucio neku 1500 dinara i on mi prodaje pricu da je odlicna i da se niko nije zalio. Pa reko sa vama da se konsultujem :D

Meni poceo da izbacuje insert sim card bar jednom dnevno, izbacim-ubacim I tako ukrug....ima mozda neko ideju zasto?

Da flesujes novi firmware preko Odina.Nesto je otislo u k.........
Probao sam da udjem u recovery i da odradim tamo hard reset, ali, kao sto vidis, nece da moze. Preko odina sam probao da flesujem phylz recovery, ali nece nikako. Probao sam stock rom isto nece. Prosto ceka telefon da odreaguje i to je to. Bacicu ga o patos, mozda proradi.

Odnosi ga u servis možda proradi.

Probao sam da udjem u recovery i da odradim tamo hard reset, ali, kao sto vidis, nece da moze. Preko odina sam probao da
flesujem phylz recovery, ali nece nikako. Probao sam stock rom isto nece. Prosto ceka telefon da odreaguje i to je to. Bacicu ga o patos, mozda proradi.

Odes u download mode,ne recovery. Power,home,volume down pa onda stock rom.

Ljudi,gde se dede oficijalni weather gadget u telefonu?
resetovao sam telefon,ima 4.3 android.

Telefon ne mogu da upalim uopste. Zaglavi na samsung logo i dalje nece.

Kako misliš da ti neko pomogne ako nagađa šta si ti radio? Pokušaj malo više informacija da das. Na kom romu si tačno bio? Šta si pokušao tačno da instaliras/flesujes? Kojim alatom? Koje greške dobijaš? ...

Kako misliš da ti neko pomogne ako nagađa šta si ti radio? Pokušaj malo više informacija da das. Na kom romu si tačno bio? Šta si pokušao tačno da instaliras/flesujes? Kojim alatom? Koje greške dobijaš? ...
Sale, imao sam stock rom na telefonu. Ne znam tacno koju verziju. Ugasio mi se telefon i vise nisam mogao da ga upalim. Zakuca mi na samsung logo i nece da mrdne dalje. Prvo sto sam probao to je da udjem u recovery i uradim reset telefona ali nisam uspeo jer mi je telefon pozbacivao sve ono sto sam i uslikao. Posle sam usao u download mode i pokusao da preko odina flesujem neki stock rom koji sam skinuo sa samfirmware i nece ni da krene. Onda sam probao tvoj rom 6.2. Prebacio ga na karticu i pokusao iz recovery-ja da uradim update zipa sa externe memorije. Micro sd karticu mi ne vidi iz recovery-ja. Otprilike to je to. Znaci ugasio mi se sam od sebe. Prethodnih dana mi se desavalo da mi se restartuje u toku razgovora, cackanja telefona. A prekjuce se ugasio i ta situacija je i dan danas. Eto, to je to. Nista vise nisam pokusavao.

Ja se izvinanjavam.Jel moze samo neko da mi kaze da dobijem stock weather gadget na s3,stock romu 4.3
Hvala

Pa hel ga imas u widgetima? Ako ga imas samo ga prevuci na ekran

Hocu Sale. Javljam se. A sta mislis da se desilo? :(

Nije uspelo, nazalost. Bilo mi je stiklirano samo Auto Reboot i F. Reset Time. Evo log:

<ID:0/006> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9300XXUGNG3_I9300DBTGNG2_I9300XXUGNA8_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6)..
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Initialzation..
<ID:0/006> Get PIT for mapping..
<ID:0/006> Firmware update start..
<ID:0/006> SingleDownload.
<ID:0/006> boot.img
<ID:0/006> NAND Write Start!!
<ID:0/006> FAIL!
<ID:0/006>
<ID:0/006> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Poslednja izmena:
Mislim da to je matična otišla. Probaj još jednom factory reset iz recovery I flash ako nece onda servis ***

Samo sam resetovao fon.Mislim da je stock launcher,tw.Usput,da li pita na pocetku za launcher,toga se ne secam...

Ako je tw weather widget ti je u widgetima ako nije stock launcher onda ga nemas....koji ti rom imas na fonu? Ako te pita za launcher posle resetovanja onda nemas stock rom na fonu nego nesto drugo...nemozemo da ti ponognemo ako nedas neku vise informaciju

ne pita me za launcher kad ga restratujem,rom je i9300XXUGNA8,android verzija 4.3
Pre neki dan sam uzeo fon od tipa koji nikada nije ni rutovao ovaj telefon,a ni stavljao custom romove.
Jedino sto ne razumem,kad ga restartujem,pita za apdejte i onda mi izbaci poruku,apdejti nisu moguci,telefon je modifikovan.

da li ima razlike ako flesujem stcok rom preko odina za telenor ? inace sam na telenoru,pa skidam tu verziju.
Model: GT-I9300
Model name: GALAXY S III
Country: Serbia (Telenor)
Version: Android 4.3
Changelist: 2429075
Build date: Wed, 30 Apr 2014 09:55:06 +0000
Product Code: MSR
PDA: I9300XXUGND5
CSC: I9300OXXGNE2
MODEM: I9300XXUGNA8

Ako hoces neke razlike flesni npr neat rom ... ovako flesujes da ne kazem dzaba

ne pita me za launcher kad ga restratujem,rom je i9300XXUGNA8,android verzija 4.3
Pre neki dan sam uzeo fon od tipa koji nikada nije ni rutovao ovaj telefon,a ni stavljao custom romove.
Jedino sto ne razumem,kad ga restartujem,pita za apdejte i onda mi izbaci poruku,apdejti nisu moguci,telefon je modifikovan.
Pa ako pise da je modifikovan onda je rootovan.

Nazad
Vrh Dno