Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Monero.rs treba jos snage, kako bi se eliminisao efekat pool hopper-a, koji sam kopajuci juce i danas osetio na svojoj kozi.
Cim se blok nadje najjasu hopperi, kad ga nema oni beze na pps poolove.

Monero.rs treba jos snage, kako bi se eliminisao efekat pool hopper-a, koji sam kopajuci juce i danas osetio na svojoj kozi.
Cim se blok nadje najjasu hopperi, kad ga nema oni beze na pps poolove.
Mozda bih i presao kada bih znao gde kopam. Ja nemam poverenja prema nasim ljudima koji ne zele da se predstave.

I ja bi sa 20-tak kh presao ali necu iz principa kad nece da se predstave.

Pitanje za miner proxy. Da li opcija no fee treba biti ukljucena da bi fee isao na moju adresu umjesto na c Klejovu ili treba biti iskljucena?

misliš da se vidi panel onaj ispod? to je nebitno, samo je bitno da upišeš svoju adresu u tom panelu za novčić koji kopaš

Ma ne mislim na onaj button No Fee. Kapiram da ako se ukljuci onda se na mineru iskljuci fee a kad je iskljucen onda fee ide na moju adresu. Po defaultu kad se pokrene proxy miner fee opcija bude iskljucena.

Ako pitaš za miner, onda je ostaviš uključenu tj ne diraš parametar. Konfuzno pišeš :D

moneropool ili onaj francuski i kopaš direktno u wallet. možeš i sa dwarfa naravno, tad nije min payment na 10 nego 0.2

Kada se kopa i šalje odmah na berzu, za svaki transfer ide transfer fee? Gde je onda pametno kopati i sa kolikim min fee? Razmišljam se da izbegnem wallet, jer moram da zaustavim kopanje da bih sinhronizovao wallet, a pošto to radim na 10-15 dana, ode ceo dan samo na to (plus što mi nekad ta sinhronizacija blokira TeamV, pa moram da resetujem mašinu, i tada je još veća šteta).

Ide ali to je 0.1 na 10 xmr. Ne znam da još neki pool podržava slanje na berzu osim dwarfa. Syncuj wallet češće, drži daemon stalno uključen, skidaj sa neta blockchain na tih 10-15 dana pre synca...
Privremeno je ovo sa feeom od 0.1

A nije ni tih 0.1 smak sveta obzirom na isplativost. Bolje je da zrtvujes i to i da uhvatis dobru cenu nego da ti padne cena kad budes prodavao.

Pa rekao sam vam vec najbolje ideje, ponudite ono sto drugi nemaju, idle miner notification i worker status.
Takodje Klejmurove adrese sve popunite i stavite profilu da ljudi mogu na klik da iskljuce klejmur fee.
Multi CN mining, prebacivanjem na klik, na valutu koju korisnik odabere ili automatic switch to most profitable currency.

Sta vise od toga... I ovo je previse, tj san snova ako napravite.
PS. Mozda bolje od tih 100 XMR giveaway da ste stavili pravi PPS metod isplate i ljudi bi pohrlili znacajno.

MONERO.RS tim poklanja 100XMR-a za najbolje ideje!

Vise informacija na : https://bitcointalk.org/index.php?topic=764450.0

napravite multialgo za x-ove zajedno sa ovim i zavrsili ste pricu oko novih korisnika, dovoljan razlog da vam se svi pridruze, to jos nema niko koliko mi se cini ;) x-ovi imaju pikove kada su isplativiji od monera doduse sve redje ali opet ljudi to koriste i prebacuje se na njih. Ako to mozete da namestite u vidu emaila upozorenja na sajtu i sl. za pocetak i ponudite i tu opciju da mogu da kopaju x-ove i to bi znacilo. Monero bi vam svakako ostao glavni alt coin...

Poslednja izmena:
napravite multialgo za x-ove zajedno sa ovim i zavrsili ste pricu oko novih korisnika, dovoljan razlog da vam se svi pridruze, to jos nema niko koliko mi se cini ;) x-ovi imaju pikove kada su isplativiji od monera doduse sve redje ali opet ljudi to koriste i prebacuje se na njih. Ako to mozete da namestite u vidu emaila upozorenja na sajtu i sl. za pocetak i ponudite i tu opciju da mogu da kopaju x-ove i to bi znacilo. Monero bi vam svakako ostao glavni alt coin...

Pogledaj post iznad... sta je to multialgo? takvo nesto tesko da ce ikad postojati, ako mislis na multiple algorithm.

Ne znam gde je tiptop nestao, testirali smo nedelju dana on i ja automatsko prebacivanje na najisplativiju valutu, sa automatskim slanjem na menjacnicu i prodajom po zacrtanim kriterijumima i sve je super radilo.

Poslednja izmena:
Čovek je na odmoru. :D

Diff je fino pao a cena se vraća tamo oko 0.0049... čudan novčić :)

Nesto se to tesko vraca. Cudan novcic jeste, od svih s kojima sam se sreo ovaj se najcudnije ponasa, jos ne mogu da ga skapiram. Ja sam sinoc istresao i poslednje novcice i pazario DRK, tu sam negde oko 1:1. Ostalo mi je samo 10 komada koji su mi prebaceni s dwarf-a, gledam da i njih uvalim sto pre. Predomislio sam se, necu da cekam potencijalni pump. Ne verujem da ce biti ista od toga.

Pada mu vrednost... ko je pratio, čekati ili prodavati? Iskopao sam još 10 kom.

Meni najvise treba statistika po danima ..tj koliko sam iskopao dana tog i tog i koliki mi bio prosecan hash rate taj dan.

Mada sem ako ne kopas i sam od 2% fee sigurno nisi mogao 100 XMRa da skupis

To niko nece da ubaci jer onda imas dokaze da svi kradu.

Pada mu vrednost... ko je pratio, čekati ili prodavati? Iskopao sam još 10 kom.

Pada ali bez panike, glupo je i nezahvalno ali ja ne bih prodavao. Ovo je 4 put kako ide gore dole.

A kad je bio takav skok nisi se bunio? :D

Ako pitaš za miner, onda je ostaviš uključenu tj ne diraš parametar. Konfuzno pišeš :D

Sav sam takav :D

Mislio sam na ovu opciju. Po defaultu stoji ovako tj "iskljuceno". Da li da ostavim ovako ili teba da kliknem na tu opciju da bi fee isao na moju adresu.
proxy miner.jpg

Dobijam dosta manje novcica u odnosu na ono sto pokazuje kalkulator a diff je manji nego kad sam poceo da kopam.

pa odgovorio sam ti za to. ispašće da ja konfuzno pišem :D

misliš da se vidi panel onaj ispod? to je nebitno, samo je bitno da upišeš svoju adresu u tom panelu za novčić koji kopaš

klikneš na to i otvori se onaj panel ispod, upišeš u njega svoju adresu i tu idu devfee novčići, nebitno je posle jel otvoren ili zatvoren. u krajnjem slučaju probaj sam, napravi novu adresu i stavi da na nju ide devfee i onda otvori/zatvori taj panel a na poolu proveravaj da li prijavljuje sherove i balans za tu adresu

ja ne znam više za taj calc. ili SVI poolovi NEVIĐENO "kradu", imaju katastrofalan luck ili šta već, ili taj calc jednostavno ne koristi tačnu formulu.
sad je mreža 24mhs i po calcu to treba da pravi 23000 XMR dnevno, a sa ovim rewardom dnevni supply je 21000.

Poslednja izmena:
skidaj sa neta blockchain na tih 10-15 dana pre synca...

Malopre se zeznuh i isprobah ovo. Umesto 12 dana, sada ima 29 dana da syncuje. Izgleda da nisu radili update u skorije vreme. :)

Kakvo podešavanje je potrebno da bi kopao direktno na berzu? To podržavaju samo dwarf i monero fr, ako sam dobro razumeo?

Vrh Dno