Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Ja rekoh prvo ovde, medju nasima :)

Ko je MONERO.RS ?

Pohvala za pool, sve najbolje zelim, samo bi bilo lepo da steknes malo vise poverenja medju clanovima bench-a tako sto bi nam se predstavio i dao neke reference.

Koliko vidim fino diff ide gore pa će i isplativost da ode u peršun

Pa mora skočiti diff kad je i cena u zadnjih 7 dana skočila sa ~340k na ~400k...kao i kod svih, čim skoči isplativost svi majneri navale ko mutavi :)P ) na taj novčić...

MONERO.RS je tajnovit ali iskopace njega bili ako se sam ne predstavi.

Skini skroz sinhronizovan blokchain od nekog

Pitao sam na BTCT, pa me posavetovali da ubijem anti virus SKROZ, ne da ga samo pauziram, ono na 1 h recimo
i iz 2-3x je proslo i sync se sve ok.
Sada mi je oko 2.3 gb blockchain
Onaj link sa prethodnih strana je 1.8gb, ili nije previse nov :)
Hvala

@dzojstik , brate mili, smorio sam se posle 1h citanja prvog posta :-devil-:
Kakvi likovi

Poslednja izmena:
Nisam bio kuci 4 dana. Palim kucni racunar, masina ne dize win. Odem u bios, vidim nema harda. Prikacim na drugi komp hard ne vidi ga. Crko mi wd black hard glavni. Na njemu mi je wallet od monera sa procesorima (po mojoj proceni izmedju 40-50 xmr), wallet za bytecoin ( oko jedne milke) i cryptonite wallet oko 5k komada
Sreca sto su mi na ssd-u drugi walleti i sto je garancija na hard 5 godina. Ima li sanse da se hard natera da se ukljuci da izvucem samo keys file i par txt fajlova ?

Poslednja izmena:
MONERO.RS Pool Update : 29. August 03:00 CET

Rudari ukoliko zele mogu ukloniti Claymorovu proviziju od 5%. Unesite ":claymore" na kraju vase adrese kao i jedinstvenu lozinku.

Primer :
Kod:
[b]GPUminer -o stratum+tcp://eu.monero.rs:443 -u 42FAGmBHCAkHU1oxb5uTZ68Ashx1b7sHrjjE6q49aepAMAQtuQoKBaELWfNnFpmFSBaS1zmnbQf7X5CA2xD4aReu8VpzqnE:claymore -p zxc123asd[/b]

Poslednja izmena:
Nisam bio kuci 4 dana. Palim kucni racunar, masina ne dize win. Odem u bios, vidim nema harda. Prikacim na drugi komp hard ne vidi ga. Crko mi wd black hard glavni. Na njemu mi je wallet od monera sa procesorima (po mojoj proceni izmedju 40-50 xmr), wallet za bytecoin ( oko jedne milke) i cryptonite wallet oko 5k komada
Sreca sto su mi na ssd-u drugi walleti i sto je garancija na hard 5 godina. Ima li sanse da se hard natera da se ukljuci da izvucem samo keys file i par txt fajlova ?

Ako ništa neklikće i nepuši se odnosno hdd isto zvuči kao i ranije kada je bio ipravan verovatno je problem sa fat tabelom, univerzalni alat je GetDataBack koji sve rešava, mada ako ga bios nevidi.... Najbolje prepusti poso nekom profesionalcu...

Kako cena raste tako vise kradu..jer neko probao ovaj monero.rs anonimnog anonimca ..jer posten il krade

Da li je cimao neko poljaka (Coinotron) da otvori Monero pool?

da li je neko testirao am1 procesor 5350 sa clay 3.3? ako jeste koliki je monero hashrate na default? Trebalo bi po testovima na netu da je 4 puta sporiji od fx8350 ali ne daje tu brzinu. Da li ima neki bolji cpu miner za windows?

@MONERO.RS

Da li bi bili ljubazni da mi kazete nacin na koji se dev fee pripisuje rudaru preko dodatka na adresu i username-a.
Nesto sam malo, izgleda nedovoljno, razmisljao na tu temu pa mi neke stvari nisu jasne.
Verovatno po IP vezujete preraspodelu sredstava ili nekako drugacje, jer meni se sve cini kao da to ne moze tako da radi.

Hvala unapred.

Da li je cimao neko poljaka (Coinotron) da otvori Monero pool?

Ne verujem. Ja sam ga kontaktirao za DRK pool, za monero necu. Nesto ne verujem da bi otvarao pool za njega. Posalji mu mail, ok je lik skroz. Komunikativan je i raspolozen za saradnju, odgovorice ti brzo.
Edit: razlog zasto necu da ga pitam je to sto nam ne treba tamo pool. Ima vec dobrih pool-ova a i on bi tesko ugrabio tu deo kolaca. Sa drkom je bila malo drugacija prica i servirao sam mu je tako da nije bilo sanse da odbije.

Poslednja izmena:
@MONERO.RS

Da li bi bili ljubazni da mi kazete nacin na koji se dev fee pripisuje rudaru preko dodatka na adresu i username-a.
Nesto sam malo, izgleda nedovoljno, razmisljao na tu temu pa mi neke stvari nisu jasne.
Verovatno po IP vezujete preraspodelu sredstava ili nekako drugacje, jer meni se sve cini kao da to ne moze tako da radi.

Hvala unapred.

Claymorova aplikacija otvara dve konekcije ka nasim serverima, jedna nosi payment adresu kopaca dok druga kopa za Claymora. (47mr7jYTroxQMwdKoPQuJoc9Vs9S9qCUAL6Ek4qyNFWJdqgBZRn4RYY2QjQfqEMJZVWPscupSgaqmUn1dpdUTC4fQsu3yjN)

Tacno, preraspodela se vrsi po IP adresi i jedinstvenoj sifri koju kopac unosi u komandnoj liniji pri pokretanju.

MONERO.RS Pool Update : 29. August 03:00 CET

Rudari ukoliko zele mogu ukloniti Claymorovu proviziju od 5%. Unesite ":claymore" na kraju vase adrese kao i jedinstvenu lozinku.

Primer :
Kod:
[b]GPUminer -o stratum+tcp://eu.monero.rs:443 -u 42FAGmBHCAkHU1oxb5uTZ68Ashx1b7sHrjjE6q49aepAMAQtuQoKBaELWfNnFpmFSBaS1zmnbQf7X5CA2xD4aReu8VpzqnE:claymore -p zxc123asd[/b]

ako napravis da vidim koja mi je masina OFF kao sto je na dwafu odmah prelazim sa 15khs... nemam zivaca da stalono prelazim po rigovima i gledam koji je off

Kopam na dwarfu monero sa 8x 280x i 6x 270 (x) i pitam se da li ću dogurati do min payout threshold od 10 monera pre nego rokne cena...
Stvarno im je bezveze ta fora sa tolikim threshold-om...

ako napravis da vidim koja mi je masina OFF kao sto je na dwafu odmah prelazim sa 15khs... nemam zivaca da stalono prelazim po rigovima i gledam koji je off

Radimo na tome ali ne ocekujemo stabilan kod uskoro, tj, u narednih nekoliko dana. Za dve nedelje funkcija ce biti implementirana.

Kopam na dwarfu monero sa 8x 280x i 6x 270 (x) i pitam se da li ću dogurati do min payout threshold od 10 monera pre nego rokne cena...
Stvarno im je bezveze ta fora sa tolikim threshold-om...

Min. isplata na MONERO.RS je 0.1XMR wink-wink

Informacije o novo implementiranim funkcijama pratite na nasoj btctalk temi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno