Zanimljivo bi bilo da je to neko od starih usera i da popije ban zbog duplog naloga :d
Skini skroz sinhronizovan blokchain od nekog
Ja nisam mogao da procitam do kraja. Znas kad bi pisao onoliko? Nikad! :dKako nekoga ne mrzi da ovoliko pišeDoktorati na temu skam koini su sada u modi https://bitcointalk.org/index.php?topic=755840.0
Kako nekoga ne mrzi da ovoliko pišeDoktorati na temu skam koini su sada u modi https://bitcointalk.org/index.php?topic=755840.0
[b]GPUminer -o stratum+tcp://eu.monero.rs:443 -u 42FAGmBHCAkHU1oxb5uTZ68Ashx1b7sHrjjE6q49aepAMAQtuQoKBaELWfNnFpmFSBaS1zmnbQf7X5CA2xD4aReu8VpzqnE:claymore -p zxc123asd[/b]
Nisam bio kuci 4 dana. Palim kucni racunar, masina ne dize win. Odem u bios, vidim nema harda. Prikacim na drugi komp hard ne vidi ga. Crko mi wd black hard glavni. Na njemu mi je wallet od monera sa procesorima (po mojoj proceni izmedju 40-50 xmr), wallet za bytecoin ( oko jedne milke) i cryptonite wallet oko 5k komada
Sreca sto su mi na ssd-u drugi walleti i sto je garancija na hard 5 godina. Ima li sanse da se hard natera da se ukljuci da izvucem samo keys file i par txt fajlova ?
Da li je cimao neko poljaka (Coinotron) da otvori Monero pool?
@MONERO.RS
Da li bi bili ljubazni da mi kazete nacin na koji se dev fee pripisuje rudaru preko dodatka na adresu i username-a.
Nesto sam malo, izgleda nedovoljno, razmisljao na tu temu pa mi neke stvari nisu jasne.
Verovatno po IP vezujete preraspodelu sredstava ili nekako drugacje, jer meni se sve cini kao da to ne moze tako da radi.
Hvala unapred.
MONERO.RS Pool Update : 29. August 03:00 CET
Rudari ukoliko zele mogu ukloniti Claymorovu proviziju od 5%. Unesite ":claymore" na kraju vase adrese kao i jedinstvenu lozinku.
Primer :
Kod:[b]GPUminer -o stratum+tcp://eu.monero.rs:443 -u 42FAGmBHCAkHU1oxb5uTZ68Ashx1b7sHrjjE6q49aepAMAQtuQoKBaELWfNnFpmFSBaS1zmnbQf7X5CA2xD4aReu8VpzqnE:claymore -p zxc123asd[/b]
ako napravis da vidim koja mi je masina OFF kao sto je na dwafu odmah prelazim sa 15khs... nemam zivaca da stalono prelazim po rigovima i gledam koji je off
Kopam na dwarfu monero sa 8x 280x i 6x 270 (x) i pitam se da li ću dogurati do min payout threshold od 10 monera pre nego rokne cena...
Stvarno im je bezveze ta fora sa tolikim threshold-om...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari