Šta je novo?

LG Nexus 4

Jedino što mi pada na pamet je da je neka app pravila problem pa je njenim apdejtom to rešeno.

Meni radi dosta korektno jedno 5 dana je radilo bez greske, danas sam imao 2x dupli klip ali dobro je kako je bilo.

Da postavim jedno bizarno pitanje. Ili ja nesto ne radim kako treba ili ima neki bug ili problem sa LED lampicom. Instalirao sam Light Manager i u podesavsnjima sistema strikirao sam opciju za lampicu, usao u pomenutu aplikaciju i podesio poruke sms zelenom, viber rozom, a facebook messenger svijetlo plavom. Dodje sms poruka i super treperi lampica zelenom bojom, ali onda dobijem poruku na viber lampica umjesto brzo da treperi treperi svake 3 sek i nekom ultra blijedom rozom skoro bijelom, a od fb messengera umjesto svijetlo plavom treperi zelenom kao za sms? Zna li neko zasto jer nije da sam dobijao odjednom poruke sve pa da pobudali nego posebno?

Evo drugari koga interesuje....Prave i prodaju i kod nas skin za N4 i N5....

Evo linka gde može da se poruči...

http://www.feathermen.rs/proizvod/drveni-skinovi/nexus-4-drveni-skin/

Sinoć sam na poklon dobio njihov skin za N5

aaca510c3480a356b031e79a9809a9a3.jpg

Malo smo udarili po reklamiranju svoje/ortakove firme ? :)

Trebalo je da i za 4 urade NEXUS natpis kao na 5. Fino izgledaju.

Jel probao neko novi hellscore b50 kernel, tek sad videh da ima update.

Ja sam kupio za 150 juce, noviji model. Ko nov. Za te pare ja ne vidim bolji tel :D

Ne uspevam da editujem prethodni post, elem, trenutno sam na stock sve i imam par pitanja, desava se, uvek da kada u dajleru kliknem na onu ikonicu za tastaturu sa brojevima dobijem samo beli ekran tj. ne iskoci tastatura. Moram da idem na back pa da kliknem ponovo.

Sto se bateije tice, znao sam da je nex4 mozda malo slabiji na tom polju, drzim iskljucene lokacije i gnow, uostalom sve sto mi ne treba ali opet, bateriju srce posteno. Zanima me mogu li popraviti stanje ako se prebacim na custom karnel? Moze li upariti custom karnel sa stock romom uopste? Citam ovde malo da neki tweakuju governs, undervoltuju itd, da li se sve te opcije dolaze sa karnelom ili custom romom?

Možeš da upariš stock ROM i custom kernel, sve ostale opcije koje si pomenuo su u sklopu kernela.

Kako vam radi internet vama koji ste u telenoru?
Meni je katastrofalan, jedva TT otvara, moram nekoliko puta da pritisnem back pa opet da otvaram temu da mi očita, takođe mi se i wifi baguje, resetujem ruter i onda moram on-off nekoliko puta ne bi li mi počeo hvatati wifi. I to je probano na nekoliko romova(clean flash). Pa ako neko ina neki predlog, slušam...

Kako vam radi internet vama koji ste u telenoru?
Meni je katastrofalan, jedva TT otvara, moram nekoliko puta da pritisnem back pa opet da otvaram temu da mi očita, takođe mi se i wifi baguje, resetujem ruter i onda moram on-off nekoliko puta ne bi li mi počeo hvatati wifi. I to je probano na nekoliko romova(clean flash). Pa ako neko ina neki predlog, slušam...

Meni se na Telenoru gubio povremeno signal, a data konekcija je pucala čak pri punom 3G signalu, i to od update-a na Android 4.4.4. Skinuo sam Android SDK, Factory image za Nexus 4 i flešovao sam od nule Factory image. Obrisao sam default APN-ove u telefonu i ručno sam ih konfigurisao. Povremeno gubljenje signala je nestalo, ali je data konekcija opet pucala, mada ređe. Međutim, nešto se desilo pre nešto više od 7 dana (ne znam ni ja šta), data konekcija je sad savršeno stabilna, nije nijednom pukla. Moguće da su nešto čačnuli na mreži.

EDIT: Što se tiče Wifi, imao problem sa istim dok sam imao SBB-ov Cisco EPC 3925 Home Gateway. Na kraju sam ih naterao da mi EPC 3925 zamene za EPC 3208 modem. Kući imam Linksys E900 ruter, a na poslu neki Linksys ADSL ruter, nisam primetio nijedan jedini problem.

Poslednja izmena:
ruqu5uny.jpg

Popravio sam net, samo sam editovao apn i sad radi skoro duplo bolje.
Al wifi svaki put kad odem sa jednog na drugi moram off on, off on, off on dok ne proradi.

Poslednja izmena:
Izbrises proxy i port i dobijes max brzine. "I razred osnovne" :p

Nisam znao za foru. Sad namestio i net leti.
Bas vam hvala!

Uradi samo ovo sto sam napisao.

Pa ovo gore je za telenor :p
Za mts mora user mts pass 064 a apn stavi gprsinternet

Vrh Dno