Šta je novo?

LG Nexus 4

ummmm, ja sam pobrisao port i proxy i sada je internet kaput :trust: ?

Da, jesam, fala. Samo,sada je 10/2 Mbps, centar grada. Mozda je ipak slabija mreza, testiracu jos

Zatišje sa power button problemom. Meni je prvo krenuo double click problem, zatim nisam mogao da dobijem power meni. Medjutim, pre par dana se sve iz čista mira normalizovalo. Verovatno gremlini.

'Oće to na ove promene vremena :)

Meni zna sa vremena na vrijeme da odradi dupli klik, ali to je rijetko mozda 2x na dan max.

jel koristio neko ovde one matte dbrand nalepnice? kakve su, klizaju li?

Maloprije sam imao red light of death.
Blinka ona crvena lampica i nemos upalit mobitel, dodje do Google znaka i samo se ugasi.
Kad je na pucnjacu uspijem uci u recovery al opet truba jer nemam ni jedan backup ili rom na sd-u.
Kad ga skopcam na pc, ne prepoznaje ga itd.
Uglavnom znao sam da ga moram rastavljati i bateriju odspojiti, sto sam i uradio.
Jest bilo malo zeznuto zbog nedostatka alata al uspio sam nekako.
Na trenutak odspojio kontakte od baterije i vratio, i mob upali i u bootuje bez problema.

Purity i hellscore, al nemo to veze.
Greska je u samom dizajnu kod LG-a.
Dovoljno je bilo odspojit bateriju i ponovo spojiti.
Al glupi lg nije stavio opciju da recimo drzis power dugme 20 sec i da to resetuje bateriju ili softwerski prekine napon, sta vec.
Uglavnom ne gine rastavljanje mobitela.

KOd mene se popravilo. Da l' su gremlini, ili promjena ROM-a nemam pojma :)

Koristi li ko ovde hellscore rom, purity+ završio sa izbacivanjem novih verzija, pa gledam da uskoro predjem na neki drugi rom.

Pa flesuj ti Purity, on nije zavrsio, nego Purity+ :) Purity je extra ROM kao i Lukin Velocity. :D

Izasao update za Purity juce. Ja se prebacio posle pokusaja da ostanem na Slimu. Nije mi on toliko fluidan. Steta sto nema vise onog developera Kataklizme. Sjajan je bio.

Mislio sam na Slim. Probao sam ga baš zato jer ste ga vi hvalili, pa mi je bilo čudno što nisam stekao utisak poput vašeg. Pritom sam se zadržao na njemu i testirao ga oko dve nedelje.

Slažem se za Slim, baš me negativno iznenadio i od jučer sam ga zamijenio Purity-om.
Purity ovako na prvu i više nego odličan.

Meni je najbolja kombinacija bila purity i hellscore, malo probao purity+ pa ostao na njemu, al sad cu se opet vratiti na purity, jedino taj mahdi nisam probao, mada mi sad i ne treba nešto puno opcija.

Purity je za mene najbolji Rom kad se sve uzme u obzir. Sad vozim Velocity da vidim vrijedi li, jeste brz, ali nista vise od toga. Imao sam nekih FCova, 1 hot reboot, djeluje mi nekako nestabilan. PA nano gapps ne rade na njemu ok. :)

Stabilan k'o zemlja, i sa Chadovim i sa Franco kernelom, kako god obrneš :)

Ljudi hitnomi treba odgovor, imam varijantu da danas kupim ovaj tel( ili s3), doduse ima ostecenje na zadnjoj strani, ali nista preterano. Na sta da obratim paznju, ima li neka specificnost koju treba da gledam. Pre bi njega uzeo nego s3 zbog cuvenog samsung bloatwera a i ovaj ima 2 gb rama, pa bi i neki sabet oko kupovine dobro dosao.

Proveri power dugme kako radi...pisalo se o tome ovde.

Vrh Dno