Kolko je pametno ovo uzimati ?
http://zoomhash.com/collections/top...r-1000w-delivery-within-10-days-or-it-is-free
Uopste nisam odusevljen tim asicom. 7x7950 zarade sigurno 0.15 na moneru za to vreme.
To je druga prica koliko mesta zauzima, ja mesta imam koliko hocu. Mogu 100 rigova da spakujem ako treba. Koliko ce taj asic da ti iskopa za 10 dana kada skoci diff a koliko ce ovo da iskopa?
Mozda zvuci kao offtipic i malo sam se nadovezao na onu temu oko neisplativosti gpu rudarenja. Ok, potrosicu duplo vise struje nego taj asic ali i iskopacu ovog meseca vise nego on. Sledeceg meseca jos vise.
Drzim se teme, nisam nimalo ali nimalo impresioniran ucinkom tog plug and play uredjaja. To je bila poenta posta, cifre su bile cisto da razumes zbog cega to kazem. Ako zelis to mozemo da nastavimo u drugoj temi, slobodno prebaci postove.
Koliko kosta taj uredjaj sa carinom i porezom? Stvarno me zanima a nisam u tim vodama vec duze vremena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari