Šta je novo?

HTC One

Ja sam to radio uvek posle apdejta, a i ovde dosta njih kaze da treba da se uradi da bi "sve leglo na mesto". :D

Danas stigao i meni update
82286b6c859ffc5ac3c4526422ff330b.jpg

Kod mene nema bagova sada sam zavrsio update, slobodno instalirajte

Drugari, kako da uradim backup prije nego sto odradim update? Nikada prije nisam radio backup tako da vas molim za detaljnije objasnjenje. Dobijam obavjestenje da se ulogujem u HTC Backup, kako to funkcionise? Da li je bolje uraditi nekom aplikacijom sa PlayStore-a?

Ja sam to radio uvek posle apdejta, a i ovde dosta njih kaze da treba da se uradi da bi "sve leglo na mesto". :D

Uvek. Naročito danas kada je nikad jednostavnije uraditi restore (google ili htc, svejedno). Najčešće zato ljudi misle da im se telefon uspori posle apdejta.

Drugari, kako da uradim backup prije nego sto odradim update? Nikada prije nisam radio backup tako da vas molim za detaljnije objasnjenje. Dobijam obavjestenje da se ulogujem u HTC Backup, kako to funkcionise? Da li je bolje uraditi nekom aplikacijom sa PlayStore-a?

Ne treba ti nikakva aplikacija, htc backup odlično radi. Vratiće ti bukvalno sve: aplikacije, settings, access pointe i šifre, bookmarke itd...

http://www.htc.com/us/support/htc-one/howto/365635.html

Pa da.. Tako sam i mislio.

Kako vam drži bateriju 4.4.3 u odnosu na 4.4.2?

Nisam ni imao 4.4.2 pa ne mogu da uporedim,inace drzi mi minimalno dan,24h ,to je kad ga bas maltretiram..a inace dan ipo. Nudi mi u Google Play-u neki HTC Service Pack Update,vidim ispod da ima raznih komentara,neki su zadovoljni,nekima su se pojavili sitni bagovi,jel instalirao neko to,sta se menja,kakvi su utisci?

Jutros sam imao mali problem - telefon se nije htio upaliti. Problem sam rijesio pomocu savjeta iz ove teme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2446385 (dugme za paljenje, donja tipka za zvuk pod jakim svjetlom).

Kada se upalio telefon dobio sam ekran kao za hard reset (nasao sam sliku na netu posto nemam cim uslikati svoj tel, ali doslovno je ista slika):

Zanima me sta da odaberem od opcija (FASTBOOT, RECOVERY...), posto nisam uradio backup podataka :-devil-: Bas sam danas ostavio vremena da uradim backup po savjetima sa ove teme i da odardim system update i ispadne mi ovaj problem :smoke:

return-your-rooted-unlocked-htc-one-back-factory-settings-for-warranty-repairs.w654.jpg

Poslednja izmena:
Da li telefon uopšte nije davao znake života ili nije hteo da bootuje do kraja? Ukoliko je ovo drugo, onda na tom ekranu ideš na Recovery, a onda u Recovery odabereš Factory reset, pa reboot. To će obrisati sve tvoje podatke na telefonu, ali bi trebalo da mu omogući da bootuje kako treba.

Poslednja izmena:
Kao sto ti kazes, nije davao znake zivota :d Nakon sto sam procitao savjet na XDA, telefon sam iz prve upalio pomocu kombinacije dugme za paljenje, donja tipka za zvuk pod jakim svjetlom.

Kako oni kazu, ovaj problem napravi senzor za svjetlo. Ja sumnjam da se to desilo zato sto sam juce instalirao dvije aplikacije koje mjere intenzitet svjetla i navece ekran ima prijatnu zuto-crvenu boju (ljepse je za citanje). Testirao sam koja je bolja, ali sam danas kontao jednu obrisati:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.palmerin.easyeyesfree&hl=en
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.urbandroid.lux

Postoji li mogucnost da ugasim telefon i normalno ga upalim :type: Ili da iz ovog menija izaberem nesto sto ce normalno podici sistem :smoke:

Poslednja izmena:
Probaj jednostavno reboot, ako opet ne upali onda se vrati na taj ekran i čekaj savete. Jel ti imaš custom recovery?

Nemam bas iskustva sa ovim stvarima, tako da moras mi reci kako da jednostavno uradim reboot posto sad samo vidim ovaj ekrean sa opcijama koje sam gore naveo :d

Ne znam sta znaci custom recovery :-devil-:

U ovom momentu mi je najbitnije da ne izgubim podatke :type:

Idi na fastboot pa reboot. Ako ne digne sistem, onda hard reset, kao sto ti je objasnio corvus

Idi na fastboot pa reboot. Ako ne digne sistem, onda hard reset, kao sto ti je objasnio corvus
Radi kao satić :d

Hvala svima na kvalitetnim savjetima i brzoj pomoci :wave:

Imate li savjet kako da obrisem ove dvije aplikacije koje sam instalirao i sva vezana podesavanja za njih. Zabrinut sam da bi moglo nesto od njih ostati kad ih deinstaliram, pa da dobijem isti problem u buducnosti :mad:

Kada obrišeš aplikacije, ništa važno neće ostati za njima. Možda će ostati neki folder, ali sigurno neće ostati nešto što će ponoviti problem. Nema razloga za brigu.

Hvala lijepo :wave: Upravo sam deinstalirao aplikacije, a sad cu tokom dana odraditi sto sam planirao - backup i update sistema :type:

Odradio sam backup. Update se skida. Nakon instalacije cu odraditi hard reset i onda cu povuci backup na tel.

Mike kao i po obicaju pi masu. Najavio rom za subotu... Ne cudi sto je tema malo malo pa zakljucana.

Znam da sitnicarim ali da li se nekome izlizao volume kontroler, evo kako moj izgleda.
09707991f2eef0d2ad8d8b625c2d2647.jpg

Meni su tasteri netaknuti, nema ni naznake da ce da se ogule.

+1 Bezveze je postupio. Najavio ROM sa preciznim datumom, a ovamo "No ETA".

pustio ga je on jos juce/prekjuce, ali samo za "recognised contributors"... U neku ruku i bolje, jer ima bagova, koje je sredio za neki eventualni 81.1 release, al da smara sa tim "soon" i "uploading in a few hours (pa nista)", smara... Zato nikad i nismo dobili 80.0, samo ga je otkazao bez najave!

Bogovi neki nešto?

Svi se izgleda štekaju i čekaju da neko drugi proba :D

Nazad
Vrh Dno