Šta je novo?

Far Cry 4

Saturacija +10 :) Bukvalno sam osetio mucninu kad sam gledao kao Bioshock Infinite...

Ovde nisu "ludare" u pitanju, sad se preslo na neku sintetiku.
Kakav kic! zabole me glava od ovih boja.

Je6iga, kad je pola planete kukalo na sasvim dobar FC2 koji ima dosta mana ali je daleko od djubreta kakvim je proglasen i onda su resili da naprave sljastecu decju igru kao FC3 koju vadi to sto mozes da igras onako kako ti hoces i da donekle otezas ''posao''.

Ovo iz 4 do sada sto se videlo svodi se na besmrtnog lika koji ide na slonu i puca iz oslabljene verzije airsoft oruzja ali sa sve sto ispuca ima moc kao najjace oruzje na svetu :d
Na sve to se doda tagovanje protivnika sa iq-om ispod 50, neke kao halucinacije uz satanizovanje istocnjackih religija e eto, to je fc4 :d

Poslednja izmena:
A dobro ne moze se svima ugoditi, ok su ove fore sa haludzama, mozda malo prenaglasene doduse.

Nova "likusa" u igri.Bas je agli.

BvqjuYMIQAAtE68.jpg

@gorgilije
Dostojna zamena Citra-e. :d
Videcemo kakve "sestre" ima :d :d :d:smash:

Izgleda da nema više u igrama normalnih žena, nego sve neke iscrtane, polu-ćelave ili sa bojama duge u kosi. Imam jednu želju, normalno žensko da vidim, zar je to toliko teško.

Baš me zeznuste, ja pričam o ženama na ekranu, a vi ispadoste pametni

Djeca su glavni fokus. To je razlog. Pogledaj ove MMORPG naslove i sisulje. Isti je problem i sa filmskom industrijom. Playboy zečice strah i trepet. Vedre i oblace. Ye, cool story bro..

Sve zavisi koja je potencijalna publika.

Uze mi reč iz usta.:D

Inače, kakva je industrija igara u zadnje vreme, budi zadovoljan što je uopšte žensko a ne trandža.:D

Ako uzmemo u obzir koliko je u poslednje vreme napredovala plasticna hirurgija, s tim nikad nisi siguran. :p

Ja cu da ga probam pošto baš vidim da vas je pola zapelo kako ne valja.

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam, ja sam trojku presao sa uzivanjem, a posto je cetvorka slicna, to ce takodje biti sa uzivanjem... Samo da ovaj ludak bude slican Vaas-u I igrica ce biti do jaja, a sto se tice zena u Ubisoft igricama, jedino one u Assassinu lice na nesto, u Watch Dogs-u, FC3 a bogme I ovde su boze me sacuvaj, mislim na ove glavnije :D

+1 :d
Probao sam i FC2, ali je preteško u smislu kao da pucam ćorcima, niko ne pada. Jedino pomaže šotka na pola metra :/

Kada je FC serijal u pitanju, jedino je drugi deo bilo loš... ostali su sjajne igre, isto očekujem i od četvorke.

s' tim da ni dvojka nije bila losa :)

Mene uzasno smara to sto ne mozes da se sakrijes iza zbuna, vide te na kilometar a ti njih ne vidis :d

Kako ne možeš da se sakriješ iza žbuna?

Samo čučneš i ne mrdaš i ne vide te uglavnom i kad si u malko višoj travi, a često te ne vide ni kad se šunjaš u crouch modu.

Mene vide uglavnom samo kad krenem da trčim, a ako mi se ne napuni detection skala do kraja, a ja čučnem u neko rastinje, oni me ne provale do kraja... a često ne krenu ni da me traže, a trebalo bi bar da im se nešto učinilo.

Realno je samo besomučni respawn u dvojci smarao, a ostale mane su manje više sitnice pored kojih i dalje može da se uživa i ne kvare totalno kompletno iskustvo.

Ja upravo cepam trojku i za sada mi sve deluje solidno izbalansirano što se tiče gejmpleja i same mehanike igre.

Ako se dobro sećam, u Far Cry 3 te vide svuda ukoliko digneš uzbunu. Bukvalno pucaju u tebe kroz žbunje, kroz ograde, kroz bilo šta. Ti njih jedino možeš da vidiš ako si ih "tagovao" prethodno, kroz dvogled ili držanjem u krosheru određen broj sekundi. Dok ne digneš uzbunu, možeš da kolješ čoveka na 15-ak metara, nema problema.

Tužno je videti da ćemo opet, umesto da naprave nešto koherentniji i manji svet, gde igraču neće biti svejedno gde se nalazi i šta radi, dobiti opet igru koja se igra navrat-nanos, gde te uopšte neće zanimati ni gde si ni šta radiš ni da ispituješ okolinu, jer će pretpostavljam opet sve da bude na istu foru kao u Ubi igrama - milion kovčega sa strane po kojima je razbacano 3-7 dolara, zilion nekih relikvija koje ne znače ništa i predmeta koji nemaju nikakav kontekst (ali su kao "povezani" sa radnjom) i sve to kao možeš da skupljaš, ali čemu?

Predivni krajolici i predeli koji će biti potpuno neiskorišćeni. Koliko sam samo puta u Far Cry 3 video neku pećinu, ruševinu, predeo, krajolik, skriveno mesto, ili predivni vodpad, koji sam poželeo da istražim, ali onda se setim da tamo zapravo nema ničega, to jest da neću naći ništa interesantno i drugačije nego u narednoj misiji kampanje ili oslobađanja neke baze. Nažalost, Far Cry 3 sam odigrao jedno 90% vremena u sprintu...da ne ulazim sada u koncept baza i towera, muka mi je od tog koncepta i njegovog rabljenja u svakoj bogovetnoj Ubisoft igri :D

Poslednja izmena:
Ja nijednom do sada nisam digao uzbunu, pa možda zbog toga nisam ni iskusio to pucanje na mene kroz bilo šta.

Koristim od početka Ziggys Mod i immersive sounds mod, pa nema tagovanja i gejmplej je s njima dosta drugačiji, tako da je kod mene možda malo drugačija situacija što se tiče nekih aspekata istog, ali što se tiče ovoga što je filipenko rekao tu se u potpunosti slažem.

Mene za sada najviše tera da nastavim igru lov, kraftovanje i otključavanje skilova kako bih se izgrajndovao što više... kao i to da svaki outpost osvojim undetected.

Vožnja vozila mi je nekako mučna pa maltene uvek idem sprintom ili koristim wingsuit i paraglajder kad god mogu.

*****no je što ne možeš opremu da kupiš u radnji kao oružje, ali šta bi te onda teralo da se grajnduješ i loviš?

Kvestovi su isto tako *****ni da *****niji ne mogu biti, bilo oni koji ti daju isto tako *****ni npc-jevi, bilo oni da moraš nožem da ubiješ nekog pirata pored svakog outposta.

Jedino što me i vuče da osvojim svaki outpost je da ga osvojim undetected i da otvorim rare animal kvest kako bih mogao da kraftujem još opreme.

Sve u svemu, koliko ima *****nih stvari, toliko ima nekih solidnih i zaraznih aspekata, koji me teraju da igram dalje, ali sveukupno igra je daleko od epohalne... ali dovoljno zarazna da se ipak obrne i uživa u njoj.

Bolja je malo od dvojke, koju sam isto tako završio uprkos besomučnom i *****nom respawnu neprijatelja.

Kontam da će četvorka biti isto toliko bolja od trojke, što će verovatno biti dovoljno da se i ona obrne na isti način... isto onako u sprintu kao što je slučaj kod filipenka.

Fali tu dobre konkurencije kako bi se kvalitet open world šutera podigao na neki znatno veći nivo... a dotle ćemo u svakom nastavku verovatno dobijati samo minimalna unapređenja koja će biti dovoljna da ispune ubijeva očekivanja prodaje i to je to.

Poslednja izmena:
Krenem ja da cistim ona polja marihuane al reko prvo da pobijem sve bandite pa cu onda da ih popalim lagano. I tako ja sa njima u boj jednog po jednog sve ih pobijem potrosim municiju, healt. Eh reko sad idem da palim. Ja nazad u ona polja oni banditi uskrsnuli ***e a ja ni metka nemam. Respawn rules

A da, taj prokleti respawn koji je prisutan od FC 2. Kakva glupost ***. Vade se na to kako bi igra bila prazna i ne toliko zanimljiva kad ne bi bilo respawna.

FC2 i FC3 sam sve ukupno igra 3 sata zbog repetitivnosti i tog respawna. Svaki put kad se krene na neki quest mora da se prodje kroz 20 outposta i svaki put mora svaki da se počisti, ili zaobidje naravno. A u trojci su dodali i životinje pored 20 outposta, pa da bi stigao negde moraš prvo 100 godina da tamaniš neke nebitne likove...

ima li respawn-a u trojci? treba uskoro da je instaliram.

Vrh Dno