Valjda ce se neki korisnik javiti da iznese utiske posle update i ovako vec dobrog telefona
Dobio sam invite za One Plus one... Sta ciniti? Jel se moze naruciti iz Srb? Jel ima neko iskustva?
Dobio sam invite za One Plus one... Sta ciniti? Jel se moze naruciti iz Srb? Jel ima neko iskustva?
Registrovao sam se na forum tamo... Dal sam negde nesto pisao ili trazio ne secam se... Bitno je da sam se snasao i narucio sam 64gb black verziju :-D bice kod mene nadam se za oko 2 nedelje![]()
![]()
![]()
Ima varijante kako moze da dodje za Srbiju.Dobio sam invite za One Plus one... Sta ciniti? Jel se moze naruciti iz Srb? Jel ima neko iskustva?
Invite dobijas po dva osnova jedan od same firme zavisno kad si se registrovao i drugi nacin je da ti neko da invite kad kupis dobijes tri nova invitea sad su dosli do cca 80000 clana(a ima dobrih ljudi na forumu, necu dalje pricatiKako si dobio invite ?
300$+ troskoviKoja je cena ?
Ima varijante kako moze da dodje za Srbiju.
Naravno da ti nije dao jer ima samo mozda 10-ak zemalja gde se moze naruciti jedna od njih je Nemacka, da u US je najjeftinije, ALI onda moras da se zezas da kupujes onaj prikljucak jer oni stavljaju prikljucak za struju po mestu slanja, za USA trziste je drugaciji od EU.U Srbiji sam, ali u Srb mi nije dao dao da kupim... Cena u Nemačkoj gde mi prvobitno stize fon je 300 eura (pricamo za 64GB varijantu - black). Za EU trziste je ta cena... Tako da, ako neko zeli da naruči, najvise se isplati ko ima nekog u US, jer je tamo najjeftinije, prosto![]()
Zavisi od puno faktora. 3G/2G, wifi, gps, koliko je aplikacija u pozadini, trista čuda. Da li je toplo, hladno... Sve to utiče.
Tako da svako ima posebno svoje stand by stanje. Koje može da bude 2 dana, a može da bude i 5 dana.
Kad uzmeš telefon videćeš na svom primeru i postavci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari