Šta je novo?

LG Nexus 5

Jbs ti mene, ali ja ove naked driver ne mogu da instaliram, pratim uputstvo ali on meni stalno apdejtuje mtp drivere

Sutra cu da odradim na desktopu, mrzim jbn laptop, uvek nesto smara kada radim vezano za telefon.

Sve sam odradio, ja nisam gledao da mogu da prekinem auto instalaciju mtp drivera.

Koliko vremena vam treba da napunite do 100% bateriju? Meni treba oko 3h, dok mi je na L9 i iPhone5 trebalo oko 2h. Nemam originalni punjač, pa koristim od L9.

Pa slab je taj punjač, zato mu i treba toliko...

Uz telefon dobijes travel chrager, kupi nokia punjac (onaj klasican) brze puni od originalnog

uzmete neki od 2A, od tableta, sumnjam da su i Nokijini jači od 1.2A.

Dzaba 2a kada mobilni ne vuce toliko. Ali posto su verovatno razlike u ceni minimalne onda bolje jaci

Ja sam kupio 2 punjaca za BB zbog duzine kabla, cca 2m. Izlaz je 1,8A.

Telefon vuče oko 1.5A, ako ne i više, ali mislim da sam 1.5A mogao da izmeri onim nekim vidgetom.

Originalni punjač za BB Q10 je slabiji od onog od N5, a dužinu nisam proveravao.

Uzeo sam ovaj tip, lot od 2 komada, dosao me je 4.99$. Siping je bio free za states (poslao mi je prijatelj iz USA dzabe)

Gde moze da se kupi neki case Spigen a da se placa karticom da ne mora paypal

Па као и до сада, са изласком следећег нексуса...

Naravno da je ocajan kada si ga platio 5 dolara :)

S obzirom na kvalitet, bačena para. :)

Koji je jos sajt proveren za kupovinu originalnog spigena, inace opreme za mobilne telefone

Direktno od Spigen, preko eBay-a. Ali moraš da platiš preko PayPal. Sve ostalo mislim da nije provereno, barem što se tiče ispruke kod nas.

Poslednja izmena:
Nadji moje postove,meni je kum iz Beča,naručio Spigen Ultra Hybrid za 11 evra na Amazonu....Posto je iz Beča i on je još nešto naručivao nije platio poštarinu....

Ja sam preko Spigen eBay prodavnice naručio ultra slim, međutim ako je sam case 8.99$, shipping je još ~10$. Oko 2k sve izlazi ovde kad stigne.

Nisi razumeo šta sam napisao. Mislio sam na isporuku originalnih Spigen proizvoda u Srbiju.
I ja poručujem sa AliExpress, znam da isporuka nije problem. Promašio si poentu. :)

Nazad
Vrh Dno