Ista stvar i kod meneKako da joj ne dam sve šta hoće...
... a ja grešim što joj dozvoljavam da povremeno jede poslastice (meso i koske).
rovoj ishrani i granulama. Jedno 4-5 puta je manja stolica ne smrdi i cvrsta je.
Lepo izgledaju štenci.Пре неки дан сам био са псом да посетимо принове, мој пас је постао тата једног целог женског легла. Први пут да сам видео да има 7 женки и ниједан мужјак.
Pogledajte prilog 147750
Pogledajte prilog 147751
Pogledajte prilog 147752
Ovo mogu da potvrdim, stao sam u govance od psa (ne znam ciji je, ali je normalno da niko ne pokupi za njima) dok sam kosio, razmazalo se ko puding, a miris, hteo sam da bacim kosilicu kako je smrdela. To cudo od granula, stoji i stoji nikako da se raspadne, od mog psa se em ne oseti, em se raspadne neuporedivo brze. Ono ko mek hamburger, stoji netaknuto.
Sto se tice kostiju, sirove pilece i druge kosti mogu da se daju psu pa cak i stenetu, moj od kako je imao 5 nedelja bez problema pojede ceo batak i karabatak sirov, sad jede oko 800grama pilecih ledja dnevno.
I sjajno napreduje veterinar je odusevljen kako napreduje.
Kost kada se zagreje onda se promeni unutrasnja struktura i kristalizuje se.
Sirova ishrana je jedan od najboljih nacina ishrane pasa i macaka. Jer psi u prirodi ne jedu niti kuvanu hranu niti industrijsku.
Najlakse je uporediti stolicu na sirovoj ishrani i granulama. Jedno 4-5 puta je manja stolica ne smrdi i cvrsta je.
To je jednostavno zato sto pas svari i iskoristi do 97% sirovog mesa kostiju i organa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari