Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li mozemo mi da koristimo one google play gift cards?

Ne mozemo jos zvanicno...

Pitam kako god, bilo koji način...

Da li je neko uspeo da aptejduje google plus aplikaciju 4.5 nemoguce je na androidu nizem od v4.4

Ja i dalje mogu slati privatne poruke iz FB aplikacije bez instaliranog messengera. Verzija 15.0.0.9 . Svaki dan nešto apdejtuju a aplikacija sve veća i veća, a troši resurse sve više i više.

Ja i dalje mogu slati privatne poruke iz FB aplikacije bez instaliranog messengera. Verzija 15.0.0.9 . Svaki dan nešto apdejtuju a aplikacija sve veća i veća, a troši resurse sve više i više.
Okacio sam par strana unazad verziju 3.8c. Manja je, radi chat, poruke, i news feed je redovan.

Zna li neko od ovih poznatijih aplikacija koja moze samostalno da ukljucuje Data konekciju?

Surfujem preko wifi i ukljucuje se data nekoliko puta. Ugasim, i opet krece za minut :).

Edit: to je bila Textra, zbog MMSa.. :)

Poslednja izmena:
Haha, nisam uopste otvarao da pogledam sta je, nego rekoh da se informisem dok ne dodjem kuci do wifi-a da razmotrim :D

Tinfoil ima sve, koristi browser kao okruzenje (m.facebook.com), ali ga menja tako da na desni klik umesto menija ima news feed, chat, notifications... Ja zvanicnu FB vise ni nemam, za to malo sto koristim FB sasvim je dovoljno ovo preko Tinfoila.

a jel isto kao browser resetuje feed na početak kad otvoriš neki post pa se vratiš na back?

Drugari,

koja aplikacija za trčanje/vožnju biciklom ima kao opciju "sa prijateljem"? Često mi se dešava da vozim bicikl sa bratom, drugom, devojkom itd pa bih voleo da znam sa kim sam kada vozio bicikl? Nešto poput social fitness app?

Poslednja izmena:
+1 za SuperTube, ne moras dalje da trazis. Nadji na XDA Forumu ima tema odakle mozes da skines apk, nema je na Play Store-u.

Ne znam da li sam lud, ali mislim da sam danas/juce negde procitao da to podrzava najnovija verzija original aplikacije o_O
Nije u pitanju orginalna nego modifikovana verzija sa xda. Koliko znam ta verzija youtuba sa pustanjem muziku dok je ugasen ekran postoji godinama,ne znam iz kog razloga su svi it mediji preneli tu vest pre neki dan,kao da je to nesto novo..

Aha aha, ma znam za tu sa xda odavno. Mislio sam da je bas original verzija uvela to, a to sam verovatno mislio jer sam negde procitao jednu recenicu/naslov ili ko zna sta :/

Drugari,

koja aplikacija za trčanje/vožnju biciklom ima kao opciju "sa prijateljem"? Često mi se dešava da vozim bicikl sa bratom, drugom, devojkom itd pa bih voleo da znam sa kim sam kada vozio bicikl? Nešto poput social fitness app?

Ja često koristim Sports Tracker i tu posle svakog treninga postoji mogućnost da se upiše neki info, ako ne nađeš drugo rešenje bar imaš to da upišeš npr. vožnja sa bratom... Sećam se da je Endomondo imao gomilu tih social dodataka, čak si mogao i da komuniciraš sa prijateljima u realnom vremenu, probaj ga svakako, ne znam kakva je sad situacija, baš ga dugo nisam koristio...

Ja često koristim Sports Tracker i tu posle svakog treninga postoji mogućnost da se upiše neki info, ako ne nađeš drugo rešenje bar imaš to da upišeš npr. vožnja sa bratom... Sećam se da je Endomondo imao gomilu tih social dodataka, čak si mogao i da komuniciraš sa prijateljima u realnom vremenu, probaj ga svakako, ne znam kakva je sad situacija, baš ga dugo nisam koristio...

Mislim da Endomondo to može samo u premium verziji sada jer imam pro i nemam ništa od tih mogućnosti.

Nazad
Vrh Dno