- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
1.99$Koliko je bio na sniženju?
1.99$Koliko je bio na sniženju?
Okacio sam par strana unazad verziju 3.8c. Manja je, radi chat, poruke, i news feed je redovan.Ja i dalje mogu slati privatne poruke iz FB aplikacije bez instaliranog messengera. Verzija 15.0.0.9 . Svaki dan nešto apdejtuju a aplikacija sve veća i veća, a troši resurse sve više i više.
Okacio sam par strana unazad verziju 3.8c. Manja je, radi chat, poruke, i news feed je redovan.
http://goo.gl/E6rluOAj' okaci ponovo, molim te, listao sam, ali to ne mogu da nadjem. Kakva su vam iskustva sa ovom Tinfoil aplikacijom, ako je neko koristi?
Aj' okaci ponovo, molim te, listao sam, ali to ne mogu da nadjem. Kakva su vam iskustva sa ovom Tinfoil aplikacijom, ako je neko koristi?
Mozda neka app koja omogucava slusanje youtube-a u pozadini?
Ako ces samo da slusas onda uListen, a ako bi i da gledas onda imaju oni neki modovani yt, supertube, pvstar, viral..Mozda neka app koja omogucava slusanje youtube-a u pozadini?
Nije u pitanju orginalna nego modifikovana verzija sa xda. Koliko znam ta verzija youtuba sa pustanjem muziku dok je ugasen ekran postoji godinama,ne znam iz kog razloga su svi it mediji preneli tu vest pre neki dan,kao da je to nesto novo..Ne znam da li sam lud, ali mislim da sam danas/juce negde procitao da to podrzava najnovija verzija original aplikacije![]()
Hvala ti puno za ovu app, ovo mi je trebalo.Ako ces samo da slusas onda uListen, a ako bi i da gledas onda imaju oni neki modovani yt, supertube, pvstar, viral..
Što je više nema na storu?+1 za SuperTube, ne moras dalje da trazis. Nadji na XDA Forumu ima tema odakle mozes da skines apk, nema je na Play Store-u.
Drugari,
koja aplikacija za trčanje/vožnju biciklom ima kao opciju "sa prijateljem"? Često mi se dešava da vozim bicikl sa bratom, drugom, devojkom itd pa bih voleo da znam sa kim sam kada vozio bicikl? Nešto poput social fitness app?
Nema na cemu i ja sam je nasao ovako kad je neko pomenuoHvala ti puno za ovu app, ovo mi je trebalo.
Ja često koristim Sports Tracker i tu posle svakog treninga postoji mogućnost da se upiše neki info, ako ne nađeš drugo rešenje bar imaš to da upišeš npr. vožnja sa bratom... Sećam se da je Endomondo imao gomilu tih social dodataka, čak si mogao i da komuniciraš sa prijateljima u realnom vremenu, probaj ga svakako, ne znam kakva je sad situacija, baš ga dugo nisam koristio...
Ko ce ga znati, nema je vec dugo...Što je više nema na storu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari