Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod kucas u ps store, skroluj skroz dole i videćeš opciju redeem codes, a možeš odmah da ukucas...

Prvi put cujem za Tencent sta su oni ?? Ali MS da bude prvi za gejming, e to mi nikako nije jasno, jedino ako se u te brojke racuna windows, office i ostali MS programi...

Najveca internet kompanija u Kini. Izdavac igara kao sto su: League of Legends (Tencent je vlasnik Riot Games) i najpopularnije kineske pucacine CrossFire. Vlasnici dela Epic Gamesa kao i dela Activision Blizzarda.

Samo se gejming divizija racuna, tu valjda spada i gejming hardver (konzole). Microsoft ima mnogo veci godisnji prihod na nivou cele kompanije (77 milijardi dolara, deset puta veci od prikazanog na linku). Sony ima slicne godisnje prihode ali belezi gubitak vec godinama unazad dok je Microsoft dobar 20-25 milijardi dolara svake godine.

Poslednja izmena:
Pre cirka pola meseca (nekoliko strana pre u ovoj temi) sam dao link za download Playstation App za android uredjaje.
Nekome je radilo, nekome ne, nema veze da li je rutovan uredjaj ili ne, jednostavno nema pravila.
E sad, primetio sam novu verziju 1.70.51 pa pokusajte i sa njom.
U svakom slucaju ko god ima onu staru 1.70.15 neka zameni sa ovom, nesto je unapredjena sto se tice stabilnosti i cini mi se da je brza.

https://mega.co.nz/#!OV9hiQzb!eOHz-7N15NQNYEA1J0G_VE1aUQ0c9XtNbB-IJ8YScdk

da li neko mozda koristi input adaptere tipa XIM ili CronusMAX i da li to moze da se nadje kod nas, ili je pak narucivao sa nekomg sajta?

CRONUS MAX unleashes the power of your video game controller. The crossover feature allows you use your favorite controller on Xbox One, PS3, Xbox 360 and PC. It also converts your controller into a fully loaded war machine without installing any chip or wires with features such as rapidfire, jitter, quickscope, akimbo, drop shot, fast reload, auto breath and many more. You can also use a keyboard and mouse on your video games console, giving you the edge in popular FPS games such as Titanfall, Call of Duty, & Battlefield. The award winning CronusMAX is the worlds most powerful video game controller addon. Compatible with PS4, XBOX ONE, PS3, XBOX 360 and PC.

😀

Poslednja izmena:
Novi interfejs izgleda super [mada mozda je fake, da se ne zalecemo 😀], treba mi folder support da lepo odvojim igre za raznorazne share accountove. Kao i male indie PS+ igre. 🙂

Jos kada bi uveli support da se promeni boja interfejsa.

Svaki jezik za Diablo 3 je oko 7-8gb. Evo sad ako na PC-u odes da skines novi jezik [npr spanski], update file ce biti 8 giga.

Evropska verzija D3 igre na PS4 dolazi sa 8-9 jezika. Na disku [i za download] ce igra biti zapakovana, ali ce se otpakovati na hard da bude veca.

Svaki jezik za Diablo 3 je oko 7-8gb. Evo sad ako na PC-u odes da skines novi jezik [npr spanski], update file ce biti 8 giga.

Evropska verzija D3 igre na PS4 dolazi sa 8-9 jezika. Na disku [i za download] ce igra biti zapakovana, ali ce se otpakovati na hard da bude veca.

Jes. US PSN vezija je nekih 26GB.

Pa jel mora da se raspakuje sa svim jezicima ili se bira prilikom instalacije, suludo je da zauzima toliko.

To je Until Dawn, PS3 horor igra namenjena za PSMove koja je bila predstavljena pre tacno 2 godine na Gamescom 2012, ali nikad nije izasla u prodaju. Postoje rumori vec odavno da su developeri prebacili igru na PS4. Nadam se da ce igra imati Morpheus podrsku. 🙂

[YOUTUBE]T7ETWiK_Xps[/YOUTUBE]

From Software je poceo da lici na Ubisoft...ne zalim se...samo zapazanje. 🙂

Poslednja izmena:
Bilo je vec price o ovome, a evo i potvrde: DayZ is coming to PlayStation 4

Prevarant Rocket i dalje jase. Ova igra nikada nece biti zavrsena tako da ne bacajte pare ako bude neki preorder.

Ovi nasi su lopovi, bio sam do Giga****a pre neki dan, I vidim PS4 bundle sa TLoU, cena neverovatna, samo 59990, ja kao pravim se lud, pitam razlog ove cene, lik mi kaze samo jedan uvoznik, pa majka mu stara, zar I igrice, I sve ostale konzole obradjuje samo jedan uvoznik ?? Pa za PC komponente ima bar 10-tak uvoznika (trziste jeste vece, ali opet nema smisla)... Koja smo mi banana drzava to je strasno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno