Radoszver
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.03.2004
- Poena
- 630
Ako ima android fon trebalo bi da stiklira opciju ,,Podaci u Romingu ,,![]()
Ovo je bilo...nisam se setio uopste,,,hvala ti!
Ako ima android fon trebalo bi da stiklira opciju ,,Podaci u Romingu ,,![]()
Ovo je bilo...nisam se setio uopste,,,hvala ti!
Koliko sam ja upucen to i nije bas jeftino . 10 MB 1000 din .Za 1000 din si mogao da aktiviras nedeljnu kartu na telenoru i da koristis neogranicen net plus pozive odlazne i dolazne plus jeftine porukeEvo i mojih iskustava. Ja sam pre par dana stigao sa mora. Bio sam u Crnoj Gori. Izabrao sam Telenorov Travel Sure paket i zadovoljan sam. Pokrivenost signalom mi je bila dobra, Internet dobar, koristio i pozive. Zena je imala mtel roaming i signal joj je bio uzasno slab.
Da li je stigao odgovor na reklamaciju?Ponudili su mi da platim racun na rate, sto mi nista ne znaci. Poslao sam im ponovo mail, ovaj put malo detaljnije i "ostrije".. cekam odgovor..
Pri aktivaciji MTS mtel roming dodatka, da li se u nekom trenu dobija SMS da je dodatak aktivan? Video sam neki muku mučili s time, tj. nisu imali dodatak.
Isto pitanje vazi i za SMS prestanka rada dodatka.
Aktivirao bih 24h ranije za svaki slucaj.
Dobio si SMS kada ti je paket aktiviran?Ja sam aktivirao onaj na 30 dana ,preporucujem to i tebi ,sto je sigurno sigurno je ...dva dana pred put![]()
Ma samo zameni karticu u tom telefonu gde ti je inace postpaid, i radice WA/Viber kao da ti je postpaid broj.@alfa: ako uzmem pripejd, za njega nemam vezan Vajber i WA, sto mi najbitnije za komunikaciju.
Nositi je OK, ali koristiti za roming... ne basNadam se da razumes zasto nosim svoj jedini postpejd broj.
Da dobio sam smsDobio si SMS kada ti je paket aktiviran?![]()
@alfa: ako uzmem pripejd, za njega nemam vezan Vajber i WA, sto mi najbitnije za komunikaciju. Nadam se da razumes zasto nosim svoj jedini postpejd broj. (Do sad nikad nisam imao roming problem, a bas mnogo sam romingovao, razni kontinenti. Uh, sem jednom, kad nisam znao da se aGPS placa, tj. da pravi mali data protok. Ojadilo me.)
U pravu si, zaboravio sam na to! Tvoj predlog je da aktiviram roming promociju na pripejd broju (koji ne koristim, ne znam ni broj napamet) i njega stavim u svoj standardni telefon? Radiće Viber & WA, ali trebaće mi i pozivi, zvaću SRB brojeve, SRB brojeve u romingu, kao i CG mobilne brojeve.Ma samo zameni karticu u tom telefonu gde ti je inace postpaid, i radice WA/Viber kao da ti je postpaid broj.
Da.U pravu si, zaboravio sam na to! Tvoj predlog je da aktiviram roming promociju na pripejd broju (koji ne koristim, ne znam ni broj napamet) i njega stavim u svoj standardni telefon? Radiće Viber & WA
Ne vazi za roming, cak ni u mTel CG!Za svaki slučaj, pozvao sam MTS i limitirao svoj račun na 3.000 din prekoračenja (da mi se isključi odlazni saobraćaj).![]()
Kako ne vazi, pa to je potrosnja preko paketa, naravno ne odmah, vec posle dan-dva, kad se obracuna, ali opet... Ili roming ne ide pod to? Sigurno?Ne vazi za roming, cak ni u mTel CG!
U kom smislu?U sustini jedini problem u CG romingu i za postpaid je data saobracaj...
Razmisljao sam i da ne aktiviram dodatak. Nemam nameru puno da pricam. Za 1k din dodatka zovem kratko koga hocu. Ali ne mogu (ne smem!) mobile data, a WiFi imacu tek ponegde.Za ostalo i da se ne aktivira dodatak, moze prilicno da se prica/SMSa za cenu samog dodatkaa i cene nisu velike.
Za data saobracaj obracunali odmah ili ne, nece ti uvaziti limit za roming. Ako se predje (a podacima moze olako), ne znaci nista, bice naplacena puna cena.Kako ne vazi, pa to je potrosnja preko paketa, naravno ne odmah, vec posle dan-dva, kad se obracuna, ali opet... Ili roming ne ide pod to? Sigurno?
Njima mozes da napravis racun. Pozivima ne moze toliki racuna da se napravi nesvesno.U kom smislu?
Moze preko USSD koda besplatno.Moze li roming dodatak da se aktivira iz rominga, ako mi bude stvarno potreban?![]()
Kada se u CG aktivira roming dodatak mTel30 da li su dolazni pozivni i iz drugih mreža (npr. Telenora) besplatni?
Kada se u CG aktivira roming dodatak mTel30 da li su dolazni pozivni i iz drugih mreža (npr. Telenora) besplatni?
Ne, odnosi se na sve odlazne i dolazne
pozive ka mrežama u okviru Telekom Srbija grupe (mobilna i fiksna mreža
m:tel Crna Gora, mt:s, fiksna telefonija Telekoma Srbija, m:tel Republike
Srpske i fiksna mreža Telekoma Srpske).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari