Šta je novo?

Roming u Crnoj Gori 2014

na sajtu operatera to nije precizno definisano. bio sam dole, aktivirao tu promociju na 10 dana, mts kartica/mtel mreza. svi dolazni pozivi su mi bili besplatni, kao i sve sms poruke koje sam slao (mtel, mts i telenor) iako na sajtu ne pise da su sms poruke besplatne ka telenor mrezi, meni ih nisu naplatili.

Može to da stigne i sa sledećim računom (nadam se da neće) :eek:

Poslao sam im mail, javljam...

"Poštovani,

Zahvaljujemo se na vremenu koje ste izdvojili da nam se obratite.

Želimo da Vas obavestimo da su uz aktivan romaing Mtel dodatak 10/30 dana besplatni odlazni i dolazni pozivi samo u okviru grupe Telkom Srbija a.d. Grupi pripadaju sledeće mreže:

Mt:s,

Fiksna telefonija Telekoma Srbija

Mobilna (+38268) i fiksna mreža m:tel Crna Gora (+3827810/+3827811)

M:tel Republika Srpska i Telekom Srpske (+38765/+38766/+3875).

Za ostvareni saobraćaj ( odlazni/dolazni ) ka drugim mrežama ( Telenor ili Vip ) vrši se dodatna naplata. Cene roaming usluge za prepaid korisnike možete proveriti na stranici:http://www.mts.telekom.rs/index.php/cenovnik.2074.html. Za postpaid korisnike cene roaming usluge možete proveriti na stranici:http://www.mts.telekom.rs/index.php/roaming-standard.html .

Ukoliko imate prepaid broj i želite da aktivarate dodatak možete to učiniti slanjem SMS poruke mtel10d, odnosno mtel30d na broj 7780 ili kroz mt:s vodič *100# - 5. Ostalo - 2. Roaming paketi/Crna Gora.

Ukoliko imate pospaid broj i želite da aktivirate dodatak možete to učitini slanjem SMS poruke mtel10d, odnosno mtel30d na broj 7888 ili kroz mt:s vodić *797#  - 3. Tarifni dodaci - 2. m:tel CG roaming dodaci.

Korisnicima koji iz rominga aktiviraju dodatak putem SMS-a, poruka će se naplaćivati po ceni SMS-a u romingu, dok je aktivacija u naciolnom saobraćaju besplatna.

Za sve dodatne informacije u vezi naših usluga, kao i sugestije i primedbe, stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,"

Poslednja izmena:
na prepaidu mi nisu naplatili ni dolazne pozive sa telenora kao ni sms ka telenoru.. na postpaidu ne bih isprobavao :) mozda je bio neki bug, ko ce ga znati.

c485f9e80cd09d99fdd7a1505fc17470.jpg

Dobre vode kod Bara, m:tel roming dodatak, One M7. Ping nije neki, brzina takođe, ali radi VRLO STABILNO, Skype radi odlično. Vrlo sam zadovoljan. :cool:

Mene je Mtel dodatak sluzio extra...kao sto rece radashin ping nije neki, ali internet je radio ekstra cak i upload koji nije neki vrlo brzo je slao i uplodovao slike tako da sam ja bas zadovoljan....naravno uzeo prepaid karticu..nisam smeo da rizikujem da aktiviram na svom postpaid broju ovaj dodatak..sve u svemu prodje OK.

Ja sam na svom rođenom :p postpaid broju aktivirao... Čuvam mail u kome su mi objasnili detaljno neke nedoumice koje sam imao :D , čuvam sms gde me obaveštavaju da je dodatak aktiviran, pa, ako bude problema (nedobog), ĆE SE ĆERAMO!!! :eek:

Sta reci, kad ja ne smem da aktiviram na Postpaid broju taj dodatak :D

A ja mu j kevu, al' baš... U apartmanu nešto zeza wi-fi, te ja preko fona gledam na laptopu filmove, ako bude problema - biće ih za par soma evradi, minimum!!! :eek:

Imaces svoj poseban topic, evo unapred ti se izlazi u susret :D

Baš ti hvala :rolleyes:

Da nešto nije u redu, dosad bi već sms-om poslali "čestitku" i obaveštenje o privremenom isključenju :)

Ne, to je MTS, tu cestitku oni verovatno nece ni na septembarskom, vec na oktobarskom ili kasnijem racunu dodati :D
VIP to gasi :) MTS te pusta da se radujes, pre nego ti shebe mesec :D

Imaces svoj poseban topic, evo unapred ti se izlazi u susret :D
Mogao si radashinu i sekciju na novom benč site-u da obećaš kada već Gizmo nije iskoristio tu privilegiju.
Radashine možeš li časkom da pogledaš sta se beše odvijalo u zadnjoj epizodi "selo gori a baba se češlja"?

"Ма, немо се сикираш - ће да буде добро" :p

Svi koji ste aktivirali mtel dodatak za cg da li vam je stizala sistemska poruka da je usluga aktivirana i do kada traje i da li vam je poslednji dan stizala poruka da u ponoc tog poslednjeg dana promocija istice?Pitam jer meni su ove poruke stigle a neki se navodno zale da nisu dobili to obavestenje..

m:ts info:
"Roming dodatak m:tel Plus 10 je aktiviran i vazi 10 dana."

^ Koja je ovo app iznad? ;) Ili je samo drugi skin, tj. modovan vanilla Android?

Usput, iz MTEL rominga u CG sa MTS karticom nisam mogao da pozovem hitnu pomoc!

Najpre sam pozvao 112, jer sam jos ranije čitao kako su uveli objedinjeni broj. Na 112 su mi rekli da ne mogu da me spoje, da zovem 124. Okrenem i - "ovaj poziv vam nije omogucen"! Grrr.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno