Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ne kažem da nije dobar, već da je stari imao "meni zanimljivije" oblike :)

Treba otvoriti jos nekoliko zasebnih tema, recimo launcher tema bi mogla da funkcionise nezavisno.

Da li neko zna da li postoji applikacija za kameru koja ima u sebi blur efekat kao opciju..Takva aplikacija postoji i to je Google Camera, ali je jedini problem sto radi na verziji od 4.4 a ja sam na 4.2 pa mi nije od koristi..bar za sada :(

Hvala unapred.

Hvala Djilkosh :) ovo isto zavrsava posao samo ova pro verzija kaze not available in your country...

Ja mislim da sam je uhvatio na nekom sale-u, a otkljucan mi play store tako da... :) Probaj free verziju, nisam zagledao koliko se razlikuju. Mislim da ima fora sa rezolucijom, da pro radi sa max rezolucijama, a da ova free verzija radi samo do 720p, ne mogu da se setim.

Mada moze se naci taze pro verzija koristeci malo search-a po google-u ;)

Sad sam probao ovu verziju..max rezolucija je 800x600..tako da bez pro ne vredi :-( hvala na brzom odgovoru app je super samo i dalje sam fasciniran kako to lepo radi na google kameri ...ako nadjes pro ili drugo resenje javi mi ako te ne mrzi,jer ko zna kad ce izbaciti kitkat za moj tel ako ga i bude uopste

Skup si :) vec nasao :) bolje savete da naplacujes :) google odradio stvar al dzaba opet kada "blurujem" sliku na prelazima lika i pozadine se vidi da je to budženo...

Ima li neka app, koja moze umesto signala da stavi logo mobilnog operatera...

Ljudi postoji li neka aplikacija koja meri potrosnju baterije po stavkama kao sto je fabricki u podesavanjima...tipa koliko je ekran radio,pozivi,muzika itd?Hvala.

E hvala ti nasao sam.To je to sto mi treba.

Pa po cemu je bolji od ostalih launchera?

lično mi je najlepši.. ako ništa onda zbog velikih ikonica :)

znam da i u novi mogu da se povećavaju ikonice ali nije to to..

Poslednja izmena:
Ja se ne bih zezao sa Google Now funkcijom na otkljucanim Play Store nalozima, jer stalno juri lokaciju...***a mozda sam paranoican :d

Zamolio bi da mi nabrojite par offline navikacija ili mapa. Vise da se nadje u inostrastvu. Po mogucstvu ako ima selektivno drzave da se odaberu pa da ne pretrpavam celu Evropu u memoriju, mada ne bitno je ovo tolko.

Nesto sa google play-a da skinem. Imam igo, koristio bi njega ako ne nadjem nista drugo.

Imaš route 66 trial mesec dana. A nije ni skupa.

Nazad
Vrh Dno