azhighlander
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.11.2009
- Poena
- 304
Sale RESPECT !
Upravo sam ubacio ROM i sve savrseno radi!
HVALA na trudu! :Klanjanje
Upravo sam ubacio ROM i sve savrseno radi!
HVALA na trudu! :Klanjanje
To sam dodao da ne bude dosadan romPriznaj sa je bilo zanimljivo
Ja ceo dan nešto upload-ujem na Google Drive pa mi je internet protok skroz prebukiran, ali čim bude prošlo još nekih 100Mb koliko je preostalo bacam se na Download, i flash će da padne večerasDownload in progress![]()
Uspeo sam...Download in progressJa ceo dan nešto upload-ujem na Google Drive pa mi je internet protok skroz prebukiran, ali čim bude prošlo još nekih 100Mb koliko je preostalo bacam se na Download, i flash će da padne večeras
Edit: mislio sam da je do mog protoka, ali evo, sav upload je gotov ali meni i dalje neće da krene skidanje kada kliknem ma Downloadmoguće da je server prebukiran...nzm. U svakom slučaju, dođem do stranice na kojoj treba da kliknem na Download, kliknem i ono učitava sto godina ali na kraju kaže da je stranica nedostupna
![]()
Jel mogu samo da "prelepim" preko 7.6 da bi se osetile novine ili moram clean install?
Na 7.7 neat redovno sledi restart kod dodele default aplikacije ... ovo prvi put imam sa neat rom-om, ne znam jel su prijavljivali vec na xda
I kod mene, nikad do sada problem sa NEAT, ovo je prvi. Uradio clean install.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari