Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Moze samo ako to ne trwzi mnogo vremena. Cisto da vidim dal mi se svidja

Kakve su vaše impresije vezane za Neat TW 7.9? Ja sam ga instalirao danas i prvi utisak je da mi se iz nekog razloga greje telefon više nego na Neat AOSP-u. To primećujem jer se na AOSP-u nije grejao ni najmanje, a ovde je konstantno mlak, a pri pokretanju više aplikacija ili pri korišćenju telefona dok je na punjaču bude i dosta vruć i naravno onda se maximalno uspori. Inače, nikakav bag, nikakve smetnje sem navedene nisam imao...

to je Sale ubacio da malo telefon greje posto krece hladnije vreme ... na prolece ce u nekom 8.x Neat-u ponovo prohladiti ROM, i tako ukrug :)

Ja ne mogu da nadjem - otkljucavanje telefona klikom po ekranu.Ima li to u ovom romu?

Kako vam se ponasa baterija kada se telefon nekoristi-meni preko noci opadne podosta ( preko 50 %).

Greska,to mi se desavalo sa v7.0; sa v7.4 nocas (oko 7h neaktivnosti) opalo je 4%.

Da li i koliku razliku pravi, u brzini roma, vajp /data particije?

meni se desavalo to sa opadanjem baterije na prethodnim romovima tacnije sve posle 4.8 zato sam dugo ostao na 4.8 i ekstra me je sluzio sad sam probao 7.9 i on je isto odlican nema problema sa baterijom cak mislim da i malo duze traje na 7.9 :thumbup:

Zadnji AOSP, instaliran Facebook, na Wi-FI-u pusta vecinu klipova iz aplikacije ali na mobilnom netu nece nijedan, pa cak ni po andorid novinama itd. Instaliran Flash Player naknadno i opet isto. Da li moze to da se resi ?

Zadnji AOSP, instaliran Facebook, na Wi-FI-u pusta vecinu klipova iz aplikacije ali na mobilnom netu nece nijedan, pa cak ni po andorid novinama itd. Instaliran Flash Player naknadno i opet isto. Da li moze to da se resi ?

probaj dolphin browser, imas u njemu opciju da skines flashplayer

eta8era4.jpg

Samo da pohvalim novi neat rom 7.9 na prethodnom mi je skor bio 19 850 najviše a sad ide preko 22 k :eek: :thumbup:

U Dolphinu sve ok radi i pusta ali iz same FB aplikacije ne pusta nijedan klip dok je na mobile netu. Probao sam cache i dalvik wipe ali nista.

Obrisi data za FB aplikaciju pa onda probaj.

Mislim da su uveli u novoj verziji ono automatsko pustanje video. Tu negde ima podesavanje samo preko wifi ili stalno. Pogledaj tu sta je podeseno. Nemam ni ja Fb pa ne znam tacno ali tu je negde;-)

Da li je instalacija NeatRoma v8.0 ista kao i v7.0? gledam klip na youtubu i nzm da li je instalacija identicna..

Poslednja izmena:
Par pitanja:
1. Kad mi stigne poruka ili imam propusten poziv lampica ne svetli. Jel ima nacin to da se ispravi?

2. Kad kucam nesto (poruka na primer) u gornjem levom uglu mi stoji izabor metode unosa iako sam vec izabrao abeceda-android tastatura?

3. Kako da namestim Celzijuse za temp u lockscreen-u?

Izvinjavam se ako je ovo vec bilo objasnjeno, nemam vremena da predjem celu temu (76stranica), znam da nisu neki bitni problemi ali opet ajde da pitam sta i kako (inace sam zelen sto se tice Androida).

Rom je extra, planirao da menjam telefon a sad nema za tim potrebe.

Par pitanja:
1. Kad mi stigne poruka ili imam propusten poziv lampica ne svetli. Jel ima nacin to da se ispravi?

2. Kad kucam nesto (poruka na primer) u gornjem levom uglu mi stoji izabor metode unosa iako sam vec izabrao abeceda-android tastatura?

3. Kako da namestim Celzijuse za temp u lockscreen-u?

Izvinjavam se ako je ovo vec bilo objasnjeno, nemam vremena da predjem celu temu (76stranica), znam da nisu neki bitni problemi ali opet ajde da pitam sta i kako (inace sam zelen sto se tice Androida).

Rom je extra, planirao da menjam telefon a sad nema za tim potrebe.

Ajd probacu ja iako mi nije trenutno rom na telefonu.
1.U displej podesavanjima imas opciju za led s tim da ukljucis opciju custom pa dodajes aplikacije koje hoces i za svaku mozes podesiti posebno kako da blica i koja boja.( settings-displey-pulse notification lights pa tu imas ili custom ili za sve isto((tako nekako ide putanja za podesavanje))
2. To je normalno da stoji tastatura u uglu kad kucas.
3.U vremenskoj aplikaciji promenis u Celzijus pa ce to pokazivati i u lockscreenu.
Ako sam nesto zeznuo,ispravice neko

Ajd probacu ja iako mi nije trenutno rom na telefonu.
1.U displej podesavanjima imas opciju za led s tim da ukljucis opciju custom pa dodajes aplikacije koje hoces i za svaku mozes podesiti posebno kako da blica i koja boja.( settings-displey-pulse notification lights pa tu imas ili custom ili za sve isto((tako nekako ide putanja za podesavanje))
2. To je normalno da stoji tastatura u uglu kad kucas.
3.U vremenskoj aplikaciji promenis u Celzijus pa ce to pokazivati i u lockscreenu.
Ako sam nesto zeznuo,ispravice neko

Prva dva si odlicno objasnio, hvala. Problem je ovo za vreme. Mozda gresim ali ja nigde nemam nikakvu vremensku aplikaciju. Na lockscreen-u imam sat, gmail notifikaciju (koliko neprocitanih mailova) i vremensku notifikaciju (pun krug) gde pise temperatura (ponekad pise ponekad ne). Kad kliknem na tu notifikaciju posalje me u gugl search (pretraga weather). Evo instalirao sam accuweather misleci da se automatski povezuje sa tom notifikacijom na lockscreen-u ali jok. Ocigledno da je ta notifikacija verovatno vezana za neku sistemsku aplikaciju tipa google now ili news ali ne znam gde i sta da promenim.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno