Zadnji AOSP, instaliran Facebook, na Wi-FI-u pusta vecinu klipova iz aplikacije ali na mobilnom netu nece nijedan, pa cak ni po andorid novinama itd. Instaliran Flash Player naknadno i opet isto. Da li moze to da se resi ?
Ma ne zezaj čoveka vidiš da mu novi ROM radi puno bržePohvali bolje novi antutu![]()
U Dolphinu sve ok radi i pusta ali iz same FB aplikacije ne pusta nijedan klip dok je na mobile netu. Probao sam cache i dalvik wipe ali nista.probaj dolphin browser, imas u njemu opciju da skines flashplayer
U Dolphinu sve ok radi i pusta ali iz same FB aplikacije ne pusta nijedan klip dok je na mobile netu. Probao sam cache i dalvik wipe ali nista.
Obrisi data za FB aplikaciju pa onda probaj.
Par pitanja:
1. Kad mi stigne poruka ili imam propusten poziv lampica ne svetli. Jel ima nacin to da se ispravi?
2. Kad kucam nesto (poruka na primer) u gornjem levom uglu mi stoji izabor metode unosa iako sam vec izabrao abeceda-android tastatura?
3. Kako da namestim Celzijuse za temp u lockscreen-u?
Izvinjavam se ako je ovo vec bilo objasnjeno, nemam vremena da predjem celu temu (76stranica), znam da nisu neki bitni problemi ali opet ajde da pitam sta i kako (inace sam zelen sto se tice Androida).
Rom je extra, planirao da menjam telefon a sad nema za tim potrebe.
Ajd probacu ja iako mi nije trenutno rom na telefonu.
1.U displej podesavanjima imas opciju za led s tim da ukljucis opciju custom pa dodajes aplikacije koje hoces i za svaku mozes podesiti posebno kako da blica i koja boja.( settings-displey-pulse notification lights pa tu imas ili custom ili za sve isto((tako nekako ide putanja za podesavanje))
2. To je normalno da stoji tastatura u uglu kad kucas.
3.U vremenskoj aplikaciji promenis u Celzijus pa ce to pokazivati i u lockscreenu.
Ako sam nesto zeznuo,ispravice neko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari