Pozdrav svima na temi
Prvo cestitke saletu, jer jos od pojave Neat-a za S2 nisam imao ninajmanju ideju da ce iz nase zemlje jedan developer biti toliko uspesan, ali sam se prevario - Neat rom je u vecini top lista romova za Galaxy uredjaje, i sa veoma dobrim review-ima i ocenama i to zasluzuje svaku pohvalu. Svaka cast!
Imam par pitanja, uz napomenu da koristim Neat AOSP 6 na I9300 Galaxy S3
Postoji li mogucnost promene boje mreze, i wifi signala ?
Nije da mi je potrebno jer Slim verzija roma mnogo znaci za brzinu i iskustvo korisnika, zanima me ovako cisto - zasto nema Performance podesavanja ?
Playstore mi je promenio i ikonu, i boje (taman interfejs Playstore-a koji prvi put vidim) . Da li je za to odgovoran The Real Dark slim ON, ili je tvoj Gapps takav ?
Gde je DPI settings ako ga ima?
I da dam predlog da se pored Nova-e kao sytem app-a ubaci i google laucnher za potrebe sklanjanja Nove. jer sam pokusavajuci da stavim svoj placeni Nova Prime, dosao u situaciju da ostanem bez laucnher-a jer system Nova nije hteo na upgrade vec je morao remove + install. taman ekran, samo settings dostupan. Workaround je bio da sa PC-a posaljem ADW sa Playstore-a na "My devices" i cekam (bravo google za sync) 20ak minuta dok ga je poterao, onda stavim Nova Prime, i izaberem