Šta je novo?

Samsung Galaxy S3 - NEAT ROM

Trenutno sam na NeatROM-u 7.6, presao sa 6.5, i primetno mi brze curi baterija. Sto se tice aplikacija, jos ih i manje imam jer sam isao clean install, a sto se tice koriscenja, svakodnevno je vrlo slicno, kao u filmu "dan mrmota" :). Da li je jos neko primetio nesto slicno, ili da trazim razlog u necem drugom?

Trazi razlog u necem drugom. Ja nikakav problem nemam. ;)

Sale,sta se to desava majku mu. Probao sam nekoliko romova i tvoj mi je najbolji ali i sa ovim novim updejtom opet imam ozbiljan problem. Vec sam pisao ali niko nije komentarisao. Ako sam u bilo kojoj aplikaciji i zvoni tel ,ne mogu se javiti,prekinuti ili bilo sta drugo. Jel moguce da samo mene muci taj problem ? Ne bi kukao ali to mi je bas ozbiljan problem. Ima li resenja?

Izgleda. Sada sam probao dok sam na Tapatalk u i Google Maps, sve ok

Ja nemam takav problem, ali na kojem god rom-u da sam, nakon zavrsetka razgovora, nikako da se pojavi ekran kako bih mogao da prekinem razgovor, uglavnom prekine sagovornik, ali to me bas onako nervira. Neko je vec pisao o ovome ranije, ali nisam nasao ima li nekog resenja.

Uh majku mu kako ja nemam takve probleme. Nikada ne čekam da sagovornik prekine uvek ja to radim

Od kad sam instalirao Saletov rom,stalno mi u notification traci( kad je spustim) stoji sa leve strane operater a sa desne Sale. Promenio sam nekoliko romova ali to uvek stoji tako. Sta bi trebao obrisati da to nestane? Zna li neko?

Aj neko da mi okači SS za lmk ko koristi Neat Samsung-ov i da je na stock kernelu.

Pozdrav svima na temi

Prvo cestitke saletu, jer jos od pojave Neat-a za S2 nisam imao ninajmanju ideju da ce iz nase zemlje jedan developer biti toliko uspesan, ali sam se prevario - Neat rom je u vecini top lista romova za Galaxy uredjaje, i sa veoma dobrim review-ima i ocenama i to zasluzuje svaku pohvalu. Svaka cast!

Imam par pitanja, uz napomenu da koristim Neat AOSP 6 na I9300 Galaxy S3

Postoji li mogucnost promene boje mreze, i wifi signala ?

Nije da mi je potrebno jer Slim verzija roma mnogo znaci za brzinu i iskustvo korisnika, zanima me ovako cisto - zasto nema Performance podesavanja ?

Playstore mi je promenio i ikonu, i boje (taman interfejs Playstore-a koji prvi put vidim) . Da li je za to odgovoran The Real Dark slim ON, ili je tvoj Gapps takav ?

Gde je DPI settings ako ga ima?

I da dam predlog da se pored Nova-e kao sytem app-a ubaci i google laucnher za potrebe sklanjanja Nove. jer sam pokusavajuci da stavim svoj placeni Nova Prime, dosao u situaciju da ostanem bez laucnher-a jer system Nova nije hteo na upgrade vec je morao remove + install. taman ekran, samo settings dostupan. Workaround je bio da sa PC-a posaljem ADW sa Playstore-a na "My devices" i cekam (bravo google za sync) 20ak minuta dok ga je poterao, onda stavim Nova Prime, i izaberem

Kada ce biti fix za kameru kada je u video modu i kada recimo menjam efekte ili bilo koja podesavanja prebaci mi iz 16:9 u 4:3 ? .. uglavnom promeni se slika kao da se skupi.. U Photo modu se to ne desava.

hmm meni ne prebacuje na aosp v6.4. Danas cu je postaviti pa probaj

Već duže vrijeme razmišljam o prelasku na Saletovu AOSP varijantu za S3, ali brine me trajanje baterije u odnosu na TW NEAT.
Kakva su iskustva oko toga?

Kamera znam da je lošija, ali to mi nije prioritet jer uglavnom slikam dokumente pa kvalitet slike nije najvažnija stavka.

Ja očigledno uvijek nešto zaboravim čekirati u nandroidu, pa ne mogu kasnije da napravim recovery :).

nemas sta cekirati. samo kliknes na backup to ext ili int sd card i to je to

Sale,jel ova nova verzija(6,4) ima nekih promena koje se ticu mog problema? To je ono da ne mogu da se javim ako sam u nekoj aplikaciji. Citao sam changelog ali nisam strucan da protumacim.

Ima dosta promena u dialeru mada ja nisam imao takav problem. pomoglo bi mi ako bi naveo tacno aplikaciju u kojoj pravi problem pa da probam.
Evo v6.4.1 pa probaj, naravno full wipe prvo
http://goo.gl/nY1dNn

Sad cu instalirati. Mislim da nije ni u jednoj posebnoj aplikaciji vec uvek. Probacu ovu novu verziju pa cu snimati ekran i okaciti,ako to bude od pomoci. Mozda i ne bude vise problema.

forum1nick -

baterija je daleko najbolja na Saletovom romu. Probao sam inace Omni, PA, Resurrection (taj ima bug sa wakelock-ovima) i Neat AOSP mi je trenutno na telefonu, daleko najduze trajanje baterije. Ja koristim inace Real Dark slim podesavanje koje stedi struju, ali svakako preporucujem kada je baterija u pitanju.

Nazad
Vrh Dno