Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Igrica i simulacija jednostavno ne idu u istoj recenici xD

Btw evo i HistorX mod iz rF-a ce preci na AC, sunce ti, moze li stvari biti bolje?

sunce ti cobra UBIJA! :D

zvuk su skinuli do dzaja , i to je jos uvek placeholder.

sutra se isprobava ovaj kombo

[YOUTUBE]btqQrpnpXj4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Perkane, sa obzirom da je Aristotelis glavni i odgovorni covek za fiziku PnG, verujem da ce verzija 4.0 biti u AC. Mozda cak i kao payware...

Morao sam :)

Obicna (street verzija) i Street gume, vreme nista posebno..

Svaka ti cast, ja preko misa nema sanse da zavrsim tu stazu (reverse), 2x sam probao malopre. Kocenje me ubija preko misa.. a i upravljanje, umori se ruka.. Kobra je zlo

Znas kakav force feedback, ubise ruke :)

Jedina igra zbog koje pozelim da imam volan. Sa druge strane ovo palim 2x nedeljno po 20 min :d pa je kupovina necega od 100, 200e+ cisto bacanje para. Mozda nekada, ako izadje i neki skroz krsten reli.

JP revrse sa kobrom je zlo, stradam na onom downhill-u svaki put, pokusavam naravno da odvozam sto brze ali u taj deo staze ne prasta.

Morao sam :)

Obicna (street verzija) i Street gume, vreme nista posebno..

Hahaha, bio sam ubedjen da ces se skrljati na 4:12. :D Anyways, dobra je ova *******cija, ali dajte Cobru na ringu, to je vec prava stvar. :)

Borise, ima li jos rbr staza ili tako nekih alt.? Aj odvozaj JP reverse sa e30 group A, ja cu veceras pa da vidim koliko sam sporiji :d

Nema ali se krckaju neke iz rbr-a, ceka se dozvola autora i te akcije. I prave se naravno od nule nove staze.. I targa florio konverzija dolazi itd..

Ja sam potpuno zaboravio da Trento Bondone dolazi zvanicno, laserski skenirana..

Odvozaj pa okaci da vidimo gde numes :p Ne znam ni regular a tek reverse :)
Mada na misu verujem da su opasno mucenje ovakve staze..

Poslednja izmena:
Mogu da postavim samo SS, nisam u tripu da snimam, rendam i kacim na YT :)

A u pravu si, opasno mucenje na misu ali opet i jedino resenje za igranje bez volana. Mis je kao kinder jaje :d, iz logitech bezicnog kompleta.. posle 2 min JP rev. se preznojim jer se desava da slucajno pomeram mis za milimetar samim tim i volan pa se za dlaku izvucem ili skrsim a ruka se brzo umara, posebno je onaj downhill problem ali staza je sjajna i prosto vuce da vozis.

update , lotus ,.... :d

Zasto svi prskaju na tu 'stazu' lol Pravac, skreni, pravac, skreni.. :) Ajd da je duza..
Necu stici da probam patch.. Misljenja su podeljenja, nesto su mnogo menjali..

...staza je pre svega dobar vintage paket sa Cobrom (btw izasla 0.2v). Prava USA varijanta jarenja.

ouuu provozao novi lotus 98t ili kako vec , po silverstonu i pravci vise nisu pravci , nego treptaj oka , a krivine se same ispravljaju pod tockovima ove avetinje xD

Moje novo omiljeno vozilo lotus 98T

Proklet da si hsv, izgubio sam dva litra tecnosti :) Reverse je mozda i bolja varijanta..

Dobri su novi graficki efekti, ali nikako default vec sa fajlovima kao do sad sto sam koristio (ini fajlovi iz Better Sky mod-a).

Strasna staza, posebno sa ovim automobilom :) Odlicno si odvozao. Nego kakav ti je ovo android asphalt 8 widget desno? :d

Valjda cu uhvatiti vremena da probam posle, vidim da si brzo prosao onaj downhill a to mi nije jasno, pri slicnim brzinama ja se prevrnem u 60% pokusaja, valjda sa misem i bez ffb vise moram da se oslonim na razgledanje asfalta :d

Nego nesto mi u 0.7.5 verziji igre los fps na ovoj stazi.. sad je 45-50 a na istim podesavanjima je ranije bio oko 90, ovo vazi i za nordschleife gde se fps spusta i ispod 40, ostale staze 90, nije mi jasno zasto.

Ubih se da nadjem onaj sky mod za AC. Lista ovde 20-30 strana unazad i nema linka, presao RaceDeprtment, nista.

Nego kakav ti je ovo android asphalt 8 widget desno? :d

To je zvanicni F1 brzinomer pajseru :) Doduse malo je izmenjen od poslednje dve trke..
Ne lozim se :d, ali ne mozes misem nikako tako odvozati :) Vidis koliko kontriranja je potrebno konstantno da bi ga odrzao na stazi.. Mis je prolazio u LFS-u, cak i previse dobro, ali na trkackim stazama i FWD automobilima uglavnom, gde nema previse potrebe za kontriranjem i mozes dobra vremena postavljati. Ovde nema sanse plus sto je staza maksimalno neravna..
Odavno drzim zakucano na 54 frejmove tako da mi je i na njoj tako, sad sa novim patchom iako je bolja grafika, tecnije mi sve radi.. mislim da se provaljuje i po snimku kao da manje opterecuje komp tokom snimanja, glacji je video..

Ubih se da nadjem onaj sky mod za AC. Lista ovde 20-30 strana unazad i nema linka, presao RaceDeprtment, nista.

Na AC forumu skidajte te stvari, kakav race department :) Malo je zabacen link jer nije svoju temu pravio, oba foldera prekopirati u root AC-a. https://www.dropbox.com/s/3zqbd7t99p7rc37/ov1-better-sky-mod-wip.zip

Btw podesite opet Maximum frame latency, pri svakom patchu ga vrate na 0, a odziv volana i generalno voznja je mnogo bolja na 1. Vise nije u dx11.ini vec u graphics.ini (dakle Maximum_frame_latency=1 namestiti)

Poslednja izmena:
trkao se malo pre sa 98t online po imoli ... potpuno mi je sada jasno zasto je seni ovo cudo "igralo" na pravcu. u fazonu , ko prezivi prve 3 brzine , pricace :d

@ boris

Ma znam nego se zaje6avam :) Pratio sam vec polemiku o tome al' stvarno deluje neozbiljno, kao neki android asphalt bonus widget koji se otkljuca kada driftujes 500m+ sa nos-om :d

U pravu si, ne moze da se odvoza JP Rev. preko misa/e30 sa nekim normalnim vremenom, malopre sam probao par puta i sporiji sam prilicno, prvu polovinu odvozam solidno (uz dosta sporiji prolazak kriticnih ''grbavih'' delova) a downhill je show, vozim ko penzos da bih stigao uopste do poslednje trecine koja moze brze da se odvoza.

Izgleda da cu morati da predjem na Nordsch. tu i moze da se vozi na ovaj nacin a staza je najjaca ubedljivo.

Ili da prestanes da budes klosar i uzmes volan :d Salim se, ali ubedljivo najbolje parce hardvera koje moze da se pazari ;) A vec vidim neke Rally automobile na nivou Cobre, svi najbolji moderi su presli na AC, jos par RBR i hillclimb staza, i eto ti next-gen RBR :)

jos kad bi group B aute odradili :p

Nikako! Samo volane sa Force Feedbackom gledati..

Proklet da si hsv, izgubio sam dva litra tecnosti :) Reverse je mozda i bolja varijanta..

Dobri su novi graficki efekti, ali nikako default vec sa fajlovima kao do sad sto sam koristio (ini fajlovi iz Better Sky mod-a).

skinuo sam skoro igricu..ali mi grafika nije ni nalik tebi? koje modove treba da skinem da bi mi bila ovakva? inace odlicno je uradjena

Vrh Dno