MICRO V91
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2013
- Poena
- 200
Tastatura je katastrofa, pri čemu ne može ni da se promeni. Nije ni android default tastatura mnogo bolja, ali bar ima mogućnost izbora. Nema nikakav swype, nema rečnik za srpski jezik, ima neki čudan dodatak ˇ, umesto da su ubacili naša slova.
Update ne dolazi često, a i kada dođe kao da nije ni došao. Black u odnosu na Amber maltene ništa novo nije doneo. I od tada preko pola godine ništa, pri čemu na WP8 još uvek fale najelementarnije opcije.
Android se ne restartuje iz čista mira, a aplikacije prave problem i na WP8. Nije ništa bolji po tom pitanju.
Black je doneo MNOGO toga . Ali meni konkretno najbitnije je glance screen, jos jedan razlog zbog kog ne bih mogao na android sada, to mi je opcija koja mi mnogo znaci, i samo zbog toga necu da uzmem 930 koja bi inace bila moj sl telefon :/ .
Inace glance je nesto slicno notification led na androidu samo mnogo bolje jer vidis sat, vidis tacno koja notifikacija i broj notifikacija.
A da, rekao sam da tastatura ima swype koji je oborio ginisov rekord ali sam zaboravio da je ovo WP8 tema i da na njemu to nije imalo. Ali na WP8.1 ima.
A i to da skidam third party tastature i dialere i sms app , ne pada mi na pamet
Sve u svemu korisnici Androida i WP su jako razlicite osobe po mom misljenju i nikada nece moci da se sloze oko nekih stvari.
Ja u WP ne trazim funkcije Androida, jer da mi trebaju kupio bih android.
Poslednja izmena: