Sta ovde pise a da vec nisi znao ako pratis razvoj WP platforme a valjda pratis cim ucestvujes u temi
Manje- vise, sve je istina osim cinjenice da su sanse da je jedan MS sa ovakvim sistemom ocekivao neki veci marketshare za ovaj period od kada je plasiran WP8, tesko, svesni su oni nedostataka sistema koji peglaju u hodu jer debelo kasne za konkurencijom.
Verujem da vrebaju momenat da dodje do zasicena jednom od dve najjace platforme peglajuci sistem i dalje, imaju sredstava i imaju aduta
Nema od toga ništa, WP jedino opstaje jer MS nije (još) iskjučio aparate za održavanje života tj. keš koji pumpa u ceo projekat (yooyo ti je ranije u diskusiji kačio linkove gde se može videti da MS pokriva gubitke od WP divizije i Xbox-a od royalitija na prodaju Android uređaja i zapravo zarađuje tako daleko više nego sam WP)
Ja sam još pre skoro godinu dana rekao da WP nema baš svetlu budućnost sa ovakvom koncepcijom, ali me je dežurna fanboy ekipa ovde proglasila za trola, gataru i sl - ne treba da budeš Baba Vanga već je dovoljno i malo zdravog razuma i razočaravajuće korisničko iskustvo sa WP da se to ukapira
Mene bas uopste ne zanima da li oni zaradjuju, ili ne.
Mene bas uopste ne zanima da li oni zaradjuju, ili ne.
Ja znam da mi WP savrseno odgovara, znam da na mojoj 720 od 512 rama radi savrseno i da mi se tel za 10 mesesi nikad nije zabagovao.
Za 190e ne postoji android koji bi mi radio tako dobro (provereno) .
Tako da sve dok bude postojao WP ja cu da koristim WP , ako ga nekad budu ugasili, pa dobro boze moj, moracu nevoljno da predjem na Android. Ima on svojih prednosti.
I Jolla i BB nemaju budućnost. Moje mišljenje je da će sledeća generacija Nokia telefona imati dualboot WP i Android, jer MS planira da zarađuje na svom Android Marketu, jer je zarada od WP marketa nikakva.
Žele da privuku developere u svoj ekosistem. Lakše je da omoguće android na svojim telefonima i sopstveni android app store nego da čekaju da developeri portuju aplikacije na WP.
Evo primera kako neko u WP temi postavi ovako nesto kako bi potpalio vatru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari