ma izes Developer Preview
Kao sto ime kaze, nije namenjeno krajnjim korisnicima nego developerima i na dev telefonima. Nit podrske, nit garancije...
Ko kaze da sam bio zadovoljan sa wpOdlicno,konacno da je neko presao na windows phone s androida i zadovoljan. Sta moze da se zameri, neke mane koje bi jos naveo?
Takav mi treba...Ae posto hocu i ja sa N3 da predjem na 1520.. Reci mi par stavi koje su tebi bolje/losije.. Ima gomila raznih testova po netu, ali mi je bitan pravi utisak.. Najvise me brine ekran, nekako sam navigao na amoled..
Ја продадох 1320 и прелазим на 1520 , највише због камере....
I te komentare nekih clanova uzmi sa debelom rezervom. Na 8.1 je recimo odavno sredjen problem sa notifikacijama, bez problema rade i Viber i Skype i Whatsapp npr. Cinjenica je da je izbor aplikacija dosta manji nego na iOS ili Androidu ali za veliku vecinu stvari imas sasvim dobre alternative. Ne znam tacno sta koristis i koje su ti stvari bitne ali mislim da je to prva stvar koju trebas da proveris u smislu ima/nema, treba mi/ ne treba mi. Sistem kao sistem moze da ti se svidi ili ne u smislu nema cackanja kao na Androidu ali zato recimo uvek radi ultra brzo i bez ikakvih problema i konstantno imas isto korisnicko iskustvo. Pogotovo na hardveru kakav je 1520. Mozes da napravis developer unlock i da putem njeg ubacujes xap koje nisu sifrovane. Dakle ako mislis na varijantu skines sa store-a nesto pa preko kabla u telefon, od toga nema nista. Ali da, ima nekih krekovanih aplikacija ili nesto sto sam napravis putem onih MS template-a i slicno i to moze da se ubaci u telefon. Ja sam ranije kreirao neki nalog pomocu nekih edu email adresa i mogu da ubacim vise *.xap a sada sa ovim free developer unlock idu valjda max tri.
Cekaj, viber, fb, wa aplikacije rade *jednako dobro* kao na Androidu?
Vrlo precizan odgovor, sve ovo me je u stvari zanimalo. Ono sto je meni vazno su naravno standardne aplikacije whats up,viber,skype,face, email klijenti za yahoo,gmail,outlook,tapatalk, zatim aplikacije za obradu fotografija, malo ozbiljnije aplikacije (ne znam sada koliko nokia ima dobar editor) zatim su mi potrebne vremenske prognoze tipa weather2umbrella itd.. igrice me ne zanimaju...
I da jos jedno pitanje da li je prednje kamera vredna pomena ili je dosta losija od 2mpx sa N3?
Nema potrebe nishta da snimash, imam 1520 uporedo sa Android telefonom, pritom Android organski ne podnosim, samo zelim da budem realan. No ako ti kazesh da rade dobro kao na Androidu, onda cu se sloziti poshto mozemo da se prepucavamo 3 dana i ti cesh i dalje ostati pri svom, ja pri svom...
Jednostavno wp 8.1 i dalje nije kompletan sistem i tacka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari