Jel zna neko koji jezik da stavim na ovom njihovom risiveru da bi mi se videli titlovi na nekim kanalima npr. na national geographic..?
Isto tako mi ne radi zvuk na rts HD
Jesu li HRT 1 i 2 skinuti iz digitalne ponude ili pomereni?
DA ! Možeš u isto vreme gledati različit TV program na DVB-C TV-u i analogiju na CRT TV-u. Nema ograničenja u broju TV prijemnika bilo za analogiju ili digitaliju (ili oba u isto vreme). Sve dok, naravno, ne oslabiš signal sa spliterima, ali i to se sredi sa pojačivačem signala (u lokalnoj režiji). Meni su do skora bez problema fino šljakali 3 TV-a bez pojačivača signala. Dakle STB kao ni CAM modul koji je za sada samo u najavi, nisu potrebni za osnovnu ponudu bili digitalije ili analogije! Treba ti samo osnovni ugovor za analognu TV (DVB-C digitalija šljaka provereno).Mogu li gledati digit.i anal.programe u osnovnoj ponudi bez stb-a na tv-koji ima dvbc,a isti koristiti nezavisno na starom crt-u?
DVB-C digitalija - osnovni paket, kao što sam već rekao, meni fino radi. Živim na Novom Beogradu, dakle u Beogradu sigurno radi, a za ostale gradove ne znam.Drugar mi kaze da su mu iskljucili digitalne kanale a na pitanje zasto,odgovor je: prosao promotivni period treba da doplati oko 300din pa ce imati.
Mogu da skrembluju celu digitalnu ponudu (dakle i osnovnu), kao što je to slučaj kod SBB-a. To za sada nisu uradili (bar ne u Beogradu).Moje je pitanje u stvari,imaju li oni mogucnost da selektivno bez stb uredjaja ukljucuju i iskjlucuju digitalni signal?
Mene interesuje da li svi imaju problem da daljinac mora da se uperiti u pravu liniju sa risiverom da bi se promenio kanal ili pojacao zvuk (znaci ako sedim moram da podignem ruku iznad glave(risiver je na zidu iznad tv.a) i "gadjam" pravu liniju ka risiveru) to mi je totalno glupo kao da je neki daljinac od pre 20 godina pa mora tako "direktno" da hvata pravac?
nije problem u jacini, vec u uglu. mozda bi ovako nesto pomoglo:
http://www.cleverandeasy.com/Multimedia/increase-operating-angle-of-infrared-remote-control.html
Vraćeni HRT kanali - kraj mundijala.
Hvala za pomoc orange47 ,znas li mozda gde kod nas ima ova "matte Scotch tape" ? pa da probam sa njom da vidim hoce li ovaj stb "da hvata" signal od daljinca iz vise uglova...
Hmm sada gledam po netu i pitam se da li je ta traka ustvari obicna providna lepljiva traka? http://boingboing.net/2011/04/23/render-frosted-glass.html (probacu veceras sa obicnom trakom![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari