Devix89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.09.2013
- Poena
- 245
Zašto su ih uopšte crneli, kad imamo RTS HD!
FIFA voli da kaki po pitanju autorskih prava.
Zašto su ih uopšte crneli, kad imamo RTS HD!
Nije Fifa nego onaj ko je kupio prava,citaj RTS nece dozvoliti da se u vreme utakmice u Srbiji gledaju reklame sa HRT-a.
MiniMax se ne emituje ni analogno. Izgleda da nije u pitanju skremblovanje nego nesto drugo. Verovatno je Posti istekao ugovor ili joj je isti otkazan ako nije placala naknadu po tom istom ugovoru.
..
Ako se dobro sećate vremena kada su hteli da kodiraju celu free digitalnu ponudu,onda znate da su odustali zbog toga što su se korisnici pobunili da neće još jedan kung-fu daljinski upravljač u svojoj kolekciji.Uglavnom svi su hteli Cam module.Digitalni poštari su uvažili te naše primedbe i omogućiće nam Cam modul.
..
sta ce im obaska cam+kca sem ako boxovi imaju i ci slot te ubacivanje jos 1 descramblera u isti nesto donosi?
Suvise komplikovana problematika za njih. Vrhunac strucnog obrazovanja za onoga ko rukovodi KDS_om je citanje uputstva za dzepni tetris.
Iskreno,nemam pojma to sam danas dobio od njih kaoSTB.Da li je takav i bio i to neznam.
Ne izgleda lose kao sto sam ocekivao,malih je dimenzija i ima sve prikljucke koji su potrebni.
Vidim da postoji opcija gledanja audio i video fajlova preko usb-a ukoliko vam TV nema takvu mogucnost,memo kartica,HDMI,svi potrebni i nepotrebni kablovi,ukratko:korektno.
...mislim, valjda radi jos me nisu povezali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari