Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

stvarno mi je cudno da niko drugi ne moze da izbaci gpu miner vec samo ovaj damper Klejmur

sad je vec dif ~50 mil. tako da kasno Marko na Kosovo stize...

Poslednja izmena:
Skoro 50. Steta sto nismo imali par dana, da zestoko upregnemo ovo. Sad je mozda bolje vratiti se na Aeon, posto za par dana izlazi na Poloniex.

Poslednja izmena:
mozda se pojavi jos neki cn coin pa mozda dobijemo vise vremena da kopamo na ovaj nacin na koji smo i dash kopali

meni malo fali do 10 mil. nakoj toga se verovatno vracam na max. ja taj aeon nisam ni kopao, sada je verovatno kasno ... :(

Ako se ustali ovaj diff na Dash, kontam da smo juce izvukli oko 0,015 BTC/MHs

AKo ja nesto ovaj monero razumem ubijes me..evo zadnjih 24h u walletu mi se balance iz cista mira ne menja a na monero pool pise kako mi redovno salju iskopano dok wallet pise sunchronised ok .
Da ne pricam sto nikako ne mogu da skapiram sto mi na jednoj masini kopa sporije ..na dve masine mi daje po 450-470h/s po jednoj 280x a na ovoj trecoj samo 330h/s po 280x i ako ista verzija drzajvera ,isti sistem ,sva podesavanja ista..skroz isto

Razlicite verzije memorije na karticama i moras da kucas refresh, sve smo to vec diskutovali

Pa ja se nesto nadam da ce max da dozivi beki pump zesci...

@tiptop

Moze jedno pitanje?
Ako je klejmur promenio adrese za valute u verziji 5 za gpu a nije u verziji 3.2 za CPU, da li tvoj proxy menja obe adrese ili samo jednu tj onu za GPU?

Ko prvi primeti da je izasla nova CN valuta neka odmah postuje, da probamo da se brutalno nakopamo dok je mali diff.

da li se dobija kakvo ubrzanje sa claymor 3.2 cpu minerom ?Ja korisim v 2.2

Da li neko može da objasni kako se kopa sa claymore miner-om nova valuta koja još nema pool? Znači da kopa direktno u wallet?

Poslednja izmena:
Da li neko može da objasni kako se kopa sa claymore miner-om nova valuta koja još nema pool? Znači da kopa direktno u wallet?

Možda može preko MinerProxy-ja, koji usmeriš na P2P port. Ali mislim da postoji neko ograničenje u claymore-ovim miner-u.

koliko ja znam ne kopa se na wallet, nego na daemon, posto je to u ovim cn valutama razdvojeno.

Jos kad bi moglo da se podesi da svi preko proxy-ja kopamo kao jedan veliki rudar i da pokupimo sve blokove.

Skoro sam kopao neki X11 novcic odmah po izlasku i neka kineska GPU farma je kopajuci solo apsolutno razvalila sve poolove.

kako mislis na p2p port? treba na wallet da se kopa, ali KAKO? nema ni conf fajl ni bilo sta drugo.

Zapravo, mislio sam na RPC port, ali ne znam da li će to raditi uopšte, pošto mi se čini da naš jedinstven ključ nije učitan.

2079he9.png

RPC je na 127.0.0.18081

Gdje kopate monero?
Ne mogu naci nijedan pool da u roku par dana daje bar priblizno kalkulatoru.

Na našem. :D Vraćam se kad se nakopam ovog dash-a.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno