Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Sad je sve OK. Posto radim u Mitrovici, ako vlasnik poola ne bude isplacivao kako treba bar cu lako moci da ga nadjem. :)

Stizem i ja na nas Aeon pool sa 2x750ti, a kad zavrse sa PPL, stizu i FX-ovi :D

kako da namestim 58xx da kopa isplativo? sve sto je novo nece da radi sa ovim kartama?

@Arrow

Nije losa ideja. To sve moze bez problema da se napravi. Nesto slicno sam i ja razmisljao, mozda cak i neka opcija da switchuje najisplativiji koin...
Notifikacija, (email ili neka druga) isto nije problem.. cak bi mogao i neku android aplikaciju da napravim za monitoring....
E sad, to je dosta cimanja.. ne znam da li se to isplati i da li ce CN novcici uopste da zazive, a i ljudi su skepticni kad nije opensource....
sta znam.. aj razmislicu.. hvala u svakom slucaju na predlogu

U medjuvremenu sam napravio statistiku onog sto prodje kroz proxy.. (broj konekrovanih majnera, poslatih share-ova, hashrate i tako to..),
bice u nekoj od sledecih verzija. Razmisljao sam mozda da dodam i neki grafik.. itd... ali otom potom...

Nego da vrebamo mi kad se pojavi neki novi CN, vlax moze da napravi pool, ja cu da sredim GPU majner da radi, pa da opalimo po njemu :)

Da li možeš možda da sastaviš GPU miner za ovaj coin:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=684854.0

Nije CN varijanta, ali se za sada kopa samo procesorima i mali je diff, pa da se iskoristi ako je izvodljivo.

Koji wallet koristite? Kod mene ovaj za x64 windows nece da se sinhronizuje satima, po 2-3 bloka, od sinoc stoji na "33 days behind".

@Sofronije

Ne mogu. Tu treba praviti novi miner... za sada samo koristimo glitch u klejmorovom mineru za CN novcice :)

Koji wallet koristite? Kod mene ovaj za x64 windows nece da se sinhronizuje satima, po 2-3 bloka, od sinoc stoji na "33 days behind".

Skini i blockchain, pa ga stavi u AppData\Roaming\BitMonero

Poslednja izmena:
Ja baš sve čitam šta mislite, a niko cenu da pomene. Jeste izašli i sačuvali BTC pa ste "mrtvi 'ladni" i krenuli na ove nove stvari ili štekate sa toliko vere u to da će se povratiti?

meni ovo pochinje da lichi na max....cena konstantno opada, kao i dif, a isplativost je ok
samo 24h dump je izgleda ok...pa mozda posle par dana kupovina po toj trenutnoj niskoj ceni...ukoliko se ipak nazire neki pump

takodjer, za one koji nisu obratili paznju, 20% je veca potroshjna struje sa monerom u odnosu na drk.

Poslednja izmena:
i mene olude ovaj "simpewallet" u pitanju je aeon

probao i skinuo blokchain ali sinhronizuje samo do 15867-og bloka, dalje nece ni da makne...

i mene olude ovaj "simpewallet" u pitanju je aeon

probao i skinuo blokchain ali sinhronizuje samo do 15867-og bloka, dalje nece ni da makne...

Meni pomaze save, pa restart daemona.

@demios ipak diff dosta sporije opada, isplativost je i dalje OK, ali sve losija iz dana u dan. Ako se dobro secam diff je bio otprilike kao sad kada je cena bila 8-9.

Poslednja izmena:
pochinjem polako da mislim da je loshe biti torbar za XMR-om, kao i sa ostalim CN novchicima....samo BTC keva.

Kako jadno izgleda XMR grafik od trenutka izlaska na Mintpal .

Uff..krenuo je sinhronizaciju od 23. dana i sada je na 19. danu. Evo vec puna 2 sata vrti jedno te isto :S:
U pitanju je Aeon, da ne bude zabune.

Kako jadno izgleda XMR grafik od trenutka izlaska na Mintpal .

Ko nam je kriv sto nismo izasli na 0.01 na Poloniexu dva dana pred izlazak na kasapnicu, to je bila zlatna prilika.
***, mislili smo bice sa Monerom drugacije nego sa drugim coinima, zinula guza na 0.02 i rezultat je poznat :)

Pratim ovih dana izvesni Zimstake, pure POS, sha 256 ekskluziva, cryptogir dev, extreme rare, no premine, no IPO, svi su bili u fazonu-pa ovo prosto mora gore.
I sta se desava-izglasan u ponedeljak na mintpal i mimo svake logike i rezona, odmah dump "redovi dugi kano klisurine", novcic URNISAN, vec ne vredi boba a dampuju ga i dalje, do smrti.

Ocito moramo da se pomirimo da su dosla neka nova vremena, imamo call of duty rudare koje apsolutno nista osim iskopam-dampujem za btc-dampujem btc za $, ne zanima. To je to.

Poslednja izmena:
Ja od sada ne prodajem odmah jedino ono sto jos nije izaslo na menjacnicu. :d

BTC ulazem samo kratkotrajno u novcice sa zdravim uzlaznim trendom. Kupovine po sistemu dobar je to novcic, mora ici gore nikad vise necu praktikovati.

Ko nam je kriv sto nismo izasli na 0.01 na Poloniexu dva dana pred izlazak na kasapnicu, to je bila zlatna prilika.
***, mislili smo bice sa Monerom drugacije nego sa drugim coinima, zinula guza na 0.02 i rezultat je poznat :)

Pratim ovih dana izvesni Zimstake, pure POS, sha 256 ekskluziva, cryptogir dev, extreme rare, no premine, no IPO, svi su bili u fazonu-pa ovo prosto mora gore.
I sta se desava-izglasan u ponedeljak na mintpal i mimo svake logike i rezona, odmah dump "redovi dugi kano klisurine", novcic URNISAN, vec ne vredi boba a dampuju ga i dalje, do smrti.

Ocito moramo da se pomirimo da su dosla neka nova vremena, imamo call of duty rudare koje apsolutno nista osim iskopam-dampujem za btc-dampujem btc za $, ne zanima. To je to.
svidja mi se to sto si rekao:Mintpal=Kasapnica :)

kakav je krsh ovaj aeon, jos uvek ne uspeva da sinhronizuje wallet, jos 18 dana i tu stoji ....
muka mi je vise ovog s.anja ...

kakav je krsh ovaj aeon, jos uvek ne uspeva da sinhronizuje wallet, jos 18 dana i tu stoji ....
muka mi je vise ovog s.anja ...

CN novcici se po pravilu dugo sinhronizuju, bio aeon,bytecoin,monero, znam iz iskustva. ako ti se pomeraju one cifre, ne preostaje ti nista drugo nego strpljenje....

Nazad
Vrh Dno