Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Sad je sve OK. Posto radim u Mitrovici, ako vlasnik poola ne bude isplacivao kako treba bar cu lako moci da ga nadjem. 
Sad je sve OK. Posto radim u Mitrovici, ako vlasnik poola ne bude isplacivao kako treba bar cu lako moci da ga prebijem.![]()
@Arrow
Nije losa ideja. To sve moze bez problema da se napravi. Nesto slicno sam i ja razmisljao, mozda cak i neka opcija da switchuje najisplativiji koin...
Notifikacija, (email ili neka druga) isto nije problem.. cak bi mogao i neku android aplikaciju da napravim za monitoring....
E sad, to je dosta cimanja.. ne znam da li se to isplati i da li ce CN novcici uopste da zazive, a i ljudi su skepticni kad nije opensource....
sta znam.. aj razmislicu.. hvala u svakom slucaju na predlogu
U medjuvremenu sam napravio statistiku onog sto prodje kroz proxy.. (broj konekrovanih majnera, poslatih share-ova, hashrate i tako to..),
bice u nekoj od sledecih verzija. Razmisljao sam mozda da dodam i neki grafik.. itd... ali otom potom...
Nego da vrebamo mi kad se pojavi neki novi CN, vlax moze da napravi pool, ja cu da sredim GPU majner da radi, pa da opalimo po njemu![]()
Koji wallet koristite? Kod mene ovaj za x64 windows nece da se sinhronizuje satima, po 2-3 bloka, od sinoc stoji na "33 days behind".
@Sofronije
Ne mogu. Tu treba praviti novi miner... za sada samo koristimo glitch u klejmorovom mineru za CN novcice![]()
nije mene problem naci, a ako ima neki problem uvek mozemo da ga resimo uz neko pice u SMSad je sve OK. Posto radim u Mitrovici, ako vlasnik poola ne bude isplacivao kako treba bar cu lako moci da ga nadjem.![]()
bilo bi lepo da neko uskoro izbaci nov CN coin
i mene olude ovaj "simpewallet" u pitanju je aeon
probao i skinuo blokchain ali sinhronizuje samo do 15867-og bloka, dalje nece ni da makne...
i mene olude ovaj "simpewallet" u pitanju je aeon
probao i skinuo blokchain ali sinhronizuje samo do 15867-og bloka, dalje nece ni da makne...
moze save a moze i exit komanda, koja cuva blok i automatski exituje processKucaj save, pa kad snimi blockchain idi na exit, pa ponovo pokreni daemon, pa ces videti dokle je stvarno stigao.
Al exit nekad dugo traje, pa brze bude Save i X na prozor daemon-amoze save a moze i exit komanda, koja cuva blok i automatski exituje process
moze save a moze i exit komanda, koja cuva blok i automatski exituje process
Kako jadno izgleda XMR grafik od trenutka izlaska na Mintpal .
svidja mi se to sto si rekao:Mintpal=KasapnicaKo nam je kriv sto nismo izasli na 0.01 na Poloniexu dva dana pred izlazak na kasapnicu, to je bila zlatna prilika.
***, mislili smo bice sa Monerom drugacije nego sa drugim coinima, zinula guza na 0.02 i rezultat je poznat
Pratim ovih dana izvesni Zimstake, pure POS, sha 256 ekskluziva, cryptogir dev, extreme rare, no premine, no IPO, svi su bili u fazonu-pa ovo prosto mora gore.
I sta se desava-izglasan u ponedeljak na mintpal i mimo svake logike i rezona, odmah dump "redovi dugi kano klisurine", novcic URNISAN, vec ne vredi boba a dampuju ga i dalje, do smrti.
Ocito moramo da se pomirimo da su dosla neka nova vremena, imamo call of duty rudare koje apsolutno nista osim iskopam-dampujem za btc-dampujem btc za $, ne zanima. To je to.
kakav je krsh ovaj aeon, jos uvek ne uspeva da sinhronizuje wallet, jos 18 dana i tu stoji ....
muka mi je vise ovog s.anja ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari