Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

puko je daemon od aeon walleta, mali zastoj dok se ne sinhronizuje

Nisam bas nesto upucen u ovu vrstu novcica, pustam nesto na minergate sa CPU i to je to (ne znam da li je u opste isplativ sa CPU kopati na tom minergate...) elem upravo je izasao novi novcic
https://bitcointalk.org/index.php?topic=686485.0 CryptoNoteCoin pa posto ste upuceniji da vas pitam ima li smisla to kopati sad dok je valjda jos uvek mali diff
Za sad nema pool niti miner, kopa se solo iz novcanika. Izgleda da sam ubo jedan blok, pise da imam 1087 komada :)

Vidi, može. Sve dok claymore ne ubaci podršku. Ako si čitao ranije, jasno ti je.

sta bi s minerima na aeon poolu? vidim ostalo samo dvoje

Moze onda jos jednom upustvo kako pustiti grafike da kopaju recimo ovaj novi novcic, ako vlax podigne pool za njega?

Lično, mislim da je to bezveze. Na kraju ćemo imati desetak pool-ova na kojima nikog nema. Verujem da Vlax nema toliko resursa za naše hirove. No, Vi kako želite.

Poslednja izmena:
Pa verujem da mogu da se koriste CryptoNight mineri kao za ostale novcice, samo sto nema ni jeadn pool za sad. Kad bi ga vlax prvi podigao verujem da bi to bio dobar potez.

Plus, tiptop odradi MinerProxy. Mi kopamo kartama, dok ostali bleje sa CPU-ovima. Ali za ovaj novčić što se pominje je for education purposes, lepo piše.

Plus, tiptop odradi MinerProxy. Mi kopamo kartama, dok ostali bleje sa CPU-ovima. Ali za ovaj novčić što se pominje je for education purposes, lepo piše.

hehe jeste, lepo pise! *** nisam ni obracao paznju, u svakom slucaju ako hocete kopajte solo iz novcanika, izgleda da jos moze jer sam nasao jos jedan blok. Mozda ce nekad da ga puste u komercijalne svrhe tj za dva meseca kako su napisali.

https://forum.cryptonote.org/viewtopic.php?f=6&t=231
CryptoNoteCoin is the official CryptoNote currency designed to be economically unviable and serve as the showcase of CryptoNote technology for new users.

Any information regarding CryptoNoteCoin should be considered official only if it comes from the official CryptoNote sources (including this topic). Any other currency utilizing "CryptoNote" in its name will not be accepted by CryptoNote and CryptoNote Foundation as a legitimate coin.

CryptoNoteCoin will be launched before July 17th.
Further information will be announced after the launch.

balance: 3236.493449623946, unlocked balance: 1081.115107563786 :smoke:

Poslednja izmena:
Držite se teme - MONERO!
Off topic će biti brisan a autori nagrađeni ubuduće.
Hvala

Pa sad i meni nije jasno, za cije babe zdravlje mi sad ovo kopamo?

nicije u mom predjasnjem postu sam boldovao da je lik okacio link gde mozes da napravis svoj novcic

nego gde da preselimo razglabanje o criptonit valutama, jedina tema je ova o moneru?

Raspade se Monero, kao da ga nikad nije ni bilo. Sad vec verovatno ima drugih isplativijih varijanti za kopanje, moram uzeti da proracunam.

Raspade se Monero, kao da ga nikad nije ni bilo. Sad vec verovatno ima drugih isplativijih varijanti za kopanje, moram uzeti da proracunam.

Vertcoin je trenutno 2X isplativiji, Monero odavno nije najisplativiji cak ni kad su CN novcici u pitanju, Quazar je 30% isplativiji, mreza jos uvek ima 75% maksimuma kad je bila isplativost u peaku ali to je stvar inercije, brzo i to ide dole.

Steta, obecavao je novcic, moglo je to puno bolje da se odradi, preracunao se David sa onim inflation rate-om, tesko da se moze preziveti dve godine dok to dodje na neki normalan nivo, IMO.

Vertcoin je trenutno 2X isplativiji, Monero odavno nije najisplativiji cak ni kad su CN novcici u pitanju, Quazar je 30% isplativiji, mreza jos uvek ima 75% maksimuma kad je bila isplativost u peaku ali to je stvar inercije, brzo i to ide dole.

Steta, obecavao je novcic, moglo je to puno bolje da se odradi, preracunao se David sa onim inflation rate-om, tesko da se moze preziveti dve godine dok to dodje na neki normalan nivo, IMO.

Kojom matematikom?

Matematikom pokvarenog digitrona :d

jel neko pravio matematiku za monero vs bytecoin i quazarcoin

Pa bas po tom kalkulatoru je jutros bio redosled XDN, XMR, QCN, ali je problem sto se tim manjim valutama diff, pa i cena mnogo brze menjaju.

Ćuti bre Jordane, možda još neko nije shvatio, hoćeš da budeš napljuvan kao ja onomad? Kako još nisi naučio da na forumima o kriptovalutama istina nije ono kako jeste, već ono kako bi neko želeo da jeste. Monero, LTC, DRK, svejedno. Zato se nikad ne sme reći ono što je u suprotnosti sa nečijim snovima o golemoj zaradi. Samo niz dlaku i uz pozitivnu predikciju, makar ti argumenti bili šuplji, ili ih nemao uopšte. Kad pročitaš nešto poput onog čuvenog "Ide ovo do 0,04" za vreme drk histerije, ti treba da kažeš "Daaa" i svi te vole! :d

Poslednja izmena:
Ja se vracam na Monero sada, koji je sada najbolji miner, i dalje Claymore ili imamo nesto drugo? Jel izasao win normalan wallet?

Da, claymore. Imaš naš pool. Nije, ali imaš "normalan" koji radi zajedno sa daemon-om.

jel hvata blokove i jel se moze zaraditi kopajuci na "nasem" poolu? :D

Chim padaju diff i cena sinhrono...to je siguran znak pochetka kraja...*** :(

Nazad
Vrh Dno