Šta je novo?

Tapatalk tema

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Хахаха, ева сад код мене све ради нормално :)
А пре неки дан хаос :p

Meni izbacuje notifikacije iako sam ih isključio. Verzija 4.7.2. Ne znam kako da ih definitivno isključim.

je l' vam radi tema "mali oglasi" na tapatalku? meni neće da se makne sa loading dok sve ostalo radi normalno

Ни код мене не ради...

Nova verzija. Valjda će da radi. Vidim da mi sad pamti gde sam stao.

Како код мене још увек нема апдејта? :(

Update za iOS je bio jos pre 2 nedelje.

Uglavnom rade oglasi.

Zbog cega na iOS aplikaciji ne mogu da podesim da mi ne brise forume iz unread liste kad ih procitam? Nekad hocu da se vratim u thread i nesto napisem ili procitam dodatno ali jok, odmah nestane tema. Jel ima neka verzija ttalka koja se placa ili sta je fora?

To se desava i na verziji koja se placa. Nju ja koristim i isto se desava, mislim da to ne moze sa se podesi.

Kod iOS-a kada pročitaš temu, pritisneš Back, tema nestane sa liste.

Kod Android-a kada pročitaš temu, pritisneš back, tema i dalje ostane na listi, ali izbledi.

Pretpostavljam da on hoće da to radi kao na Androidu.

Tako je Corvus. Poolmaker jeste u pravu, ali meni to nista ne znaci jer se desi deset puta da hocu iz nekog razloga da se vratim na temu.

Kod Androida sam se navikao na to...

To je za participated.
Unread nestaje i na Android, jer očigledno više nije nepročitano.

Tako je Corvus. Poolmaker jeste u pravu, ali meni to nista ne znaci jer se desi deset puta da hocu iz nekog razloga da se vratim na temu.

Kod Androida sam se navikao na to...

Meni je logičnije kako funkcioniše na iOS, ali mi se na Androidu pokazalo praktičnije baš iz razloga koji si naveo.

To je za participated.
Unread nestaje i na Android, jer očigledno više nije nepročitano.

Nije, napisao sam za Unread. Nisi razumeo šta sam napisao. Ne nestaje ni sa Unread liste kada uradiš kako sam napisao.

Poslednja izmena:

Pročitao sam ovu temu. Pritisnuo sam Back. Vraća me na Unread, ova tema je i dalje na listi, samo je bleđa.

Edit: Postovao sam u temi, pritisnuo back, napravio screenshot:
raqyzady.jpg

Edit 2: Uradio sam refresh, pojavile su se tri teme na Unread. Pročitao sam drugu, pritisnuo Back i na listi je i dalje ta tema, ali je font bleđi. Primer:
ma9ysapy.jpg

Nadam se da je sada jasno.

Poslednja izmena:
Takođe da kod mene ne primećujem to...

Tako oduvek funkcioniše Tapatalk na Android-u. I dok sam ga koristio na Android 2.3 i dok je bila aktuelna Tapatalk 2 verzija i paid i free. Tema nestane sa liste samo kada se uradi refresh ili izađe iz Tapatalk.

Ja nikad nisam ni koristio unread :d Otvori mi uvek na subscribed i procitam sve boldovane teme i to je to :)

Konačno i ja dobih update na 4.7.3 verziju, sad sve radi i mali oglasi čak :D

Super, sad čekamo da javiš nove bagove :)

hahaha valjda ih neće biti :D
Ali svejedno i sa bagovima i bez njih, navikao sam na ovu verziju i nikako ne bih mogao sad da se vratim na v2...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno