Ja tek sada vidim sta si napisao, ne znam kako mi je promaklo. Ja iskreno verujem da je tako kao sto kazes. Onaj ko nije upoznat uopste sa kriptovalutama a zna za Doge je mozda Amerikanac koji gleda Nascar ili je cuo pred olimpijadu da su Dogama skupljali za bob reprezentaciju Jamajke. Cist marketing.*****avate se sa DOGE a? cisto bezveze da vidim kako i kolko ljudi znaju o btc i altovima sam preneki dan u world of tanks u skoro svakoj bitci pitao za bitcoin i to od 30 igraca samo 1 do 2 zna nesto o tome,sto je cudnije mnogo vise njih pominje DOGE nego BTC il nedaj boze ltc![]()
Ovi po bankama nisu svesni situacije i kad ih bude drmnulo jednog dana (a to ce biti uskoro) samo ce se pitati sta ih je snaslo.
to sa bankama je kao kad je AT&T odbijao da udje u mobilnu telefoniju jer to nema buducnost, ili kao kad su pricali za sms ma ko ce to da kuca kad moze da zovne![]()
Dok precednik ruske banke trazi suprotno..da se legalizuje regulacijom https://www.youtube.com/watch?v=15UCF17gdK8
@markocool
Pa sad ako si ti taj sto si maznuo coin-e sa istog nek ti je bog u pomoci!
Ja bi se na tvom mestu odma prijavio a coine iste vratio zrtvama....... dok ne stiglu japansky cyber policajci po tebe
Pozdrav,
unapred se izvinjavam moderatorima i korisnicima ukoliko sam omasio temu, ali nisam znao gde da postavim pitanje u vezi svog problema. Molim da mi ne uzmete za zlo vec me uputite na pravo mesto kako bih resio problem. Ovde pisem zato sto su svi isto radili i sigurno nisam jedini kome se ovo desilo.
U ovoj temi sam pre 1-2 godine radio nesto kratko (manje od mesec dana) sa BitCoin-ima i onda sam napustio.
Odavno sam, otkad sam prestao da radim sa coinima, primetio da sajt www.mtgox.com na kome sam registrovan i preko koga sam menjao coine i podizao novac (ako se dobro secam - davno je bilo) vise nije na Srpskom vec na Japanskom jeziku. Nekoliko puta su mi stizali emalovi na japanskom i naravno nista nisam razumeo, a na sajt nisam mogao da se ulogujem da vidim o cemu se radi.
I sada, posle toliko vremena na kucnu adresu mi je stigla posiljka, neki dokument iz Japana (naravno opet sve na japanskom pise pa nista ne razumem). Koliko sam shvatio kada sam otisao na sajt www.mtgox.com kapiram da je ta firma ili sta je vec bankrotirala ili se bavila prevarama i da je ovo neki poziv za sud, krivicna prijava ili tako nesto.
Da li se jos nekom ovo desilo i kako ste resili problem tj. sta da radim?![]()
Racunam da smo svi isto radili pa je nemoguce da je samo meni na kucnu adresu stigao ovaj dokument.
Mozda nije nista da ne obracam paznju na to, a mozda je i nesto vazno pa da ne zaglavim u probleme.![]()
Unapred hvala i izvinjavam se ako sam promasio temu.
Nadam se da cete mi pomoci...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari