Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

strpi se malo, postao sam njihov distributer.

doduse, ne znam da li se isplati cimanje za te male prdavce.

Nemam bre ja neki kes veliki da ulazem u to. A i ne treba mi neka zarada hocu cisto da imam neki ASIC da mi kopa kuci da kad ljudi pitau sta je to da mogu da ih uvucem u pricu o bitcoinu. Mislio sam da uzmem neki usb stick onaj ali preskupi su bez placanja struje ne mogu da se odplate ni za 5 god .
Dao bih mozda do 1000 din za jedan ili dva komada ako neko ima neki viska.

Ako to nista onda msm da cu uzeti ovaj R-BOX .

da, ti mali prdavci jesu namenjeni onima koji tek ulaze u ovaj svet.

Koliko da se strpim dok ti pocens da prodajes R-BOX ? I nemoj cena da bude vise od 70e , ajde 80e max sa sve napajanje :D .

Mada napajanje imam i ja 12v ali je 15A mada msm da to nece da skodi nista on ce da vuce koliko mu treba 5A i mogu na isto napajanje da nakacim jos dva Rbox kasnije .

Koliko da se strpim dok ti pocens da prodajes R-BOX ? I nemoj cena da bude vise od 70e , ajde 80e max sa sve napajanje :D .

Mada napajanje imam i ja 12v ali je 15A mada msm da to nece da skodi nista on ce da vuce koliko mu treba 5A i mogu na isto napajanje da nakacim jos dva Rbox kasnije .

Pa jes, ono kao ukras samo i moze da sluzi.
Da ti dam bolji predlog, kupi obican 775 cooler za 400din i stavi ga da se vrti pored kompa a ljudima pricaj da je to ASIC miner.
Verovatnoca da ti poveruju je ista. :D
Mozes da ga ofarbas i u zlatnu boju pa da pricas kako je LTC Asic u pitanju. :eyebrows:

Poslednja izmena:
ma ti nisi svestan sta je potrebno od dokumentacije za uvoz budjave jakne, a ne uredjaja iz kine.

preporucio bih ti da ih narucis sam, jer meni se ne isplati da se smaram sa malim prdavcima. nije vredno vremena, para, zivaca.

na cenu koju platis cega god, racunaj 30 % od placenog da das drzavi kao bonus.

Poslednja izmena:
ma ti nisi svestan sta je potrebno od dokumentacije za uvoz budjave jakne, a ne uredjaja iz kine.

preporucio bih ti da ih narucis sam, jer meni se ne isplati da se smaram sa malim prdavcima. nije vredno vremena, para, zivaca.

na cenu koju platis cega god, racunaj 30 % od placenog da das drzavi kao bonus.

Ili da kinez napise da ti je rodjak pa ti salje kao poklon.
:laugh:

Kad se setim kobaya-e, meni sve strah. :S:

ta fora sa poklonom je prolazila devedesetih.

Ma salim se naravno.
Za uvoz tog cuda mislim da ti treba i sertifikat u usaglasenosti koji ovde kosta min 500e, govorim o uvozu vece kolicine, kao pravno lice.
Veruj mi, ne vredi se zezati sa tim jer je papirologija ogromna, dazbine su velike i taman kad ti sve zavrsis, to mozes da das deci da se igraju u pesku jer nece moci iskopati ni tih 50W struje sto trosi.

Niko nije primetio ogroman dump i cenu do 550$ ? :D

Ili ti nisi primetio da ima posebna tema za cene menjačnice itd...

Pitah Unicredit banku slovenije istu preko koje posluje bitstamp... za sve transakcije da li mogu racun da otvorim i:
Thank you for your inquiry.
At this moment account opening for trading “cyrptocurrencies” such as Bitcoin is not possible in our Bank.

Z lepimi pozdravi! / With my best regards!

Pa sad nek neko kaze da jednog dana banke nece goret i nadam se i po koji bankar :)

Pitah Unicredit banku slovenije istu preko koje posluje bitstamp... za sve transakcije da li mogu racun da otvorim i:
Thank you for your inquiry.
At this moment account opening for trading “cyrptocurrencies” such as Bitcoin is not possible in our Bank.

Z lepimi pozdravi! / With my best regards!

Pa sad nek neko kaze da jednog dana banke nece goret i nadam se i po koji bankar :)

Znaci bitstampo posluje sa unicredit a ko fol ne moze se otvoriti racun :D

Pa cek sad po tome ne moze se otvoriti racun u unicredit bank i isplatiti novac sa Bitstampa?
jesam li upravu?

Pa cek sad po tome ne moze se otvoriti racun u unicredit bank i isplatiti novac sa Bitstampa?
jesam li upravu?

banke su zlo... verovatno moze za manje iznose ako vec imas racun...

poenta je da treba jako biti pazljiv, vec su se neki opekli sa srbistanskim bankama, sad polako saznajemo da su i strane problem... i mogu biti

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno