Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Da pa vidim da su to uradili, tj. neki mineri su se dobrovoljno povukli...

Eto otkud odjednom dump btc. Taman kad krene situacija na bolje pojave se ovakve gluposti i vrate nas nazad. Ocekujem da ce cijena jos ici dole, mada nadam se da grijesim.

Ma nije to spustili cenu. To samo malo povecava rizik ali nista vise. Pa i coinotron je na ltc-u imao 51% i isto se pricalo i na kraju nista. Ako je normalan pool nece se nista desiti ali iz sigurnosnih razloga sam pool bi trebalo da izbegava takve situacije.

Kaze kolega Risim da Unicredit madjarska ne odbija transfere od bitstampa, tako da imamo razlicita iskustva.

Banke definitivno koce BTC e sad jer im nije jasan, misle da je sve to pranje ilegalnih para ili bas se okrecu protiv istog...

Nije im jasan jer ne znaju sta se dogadja iza toga a nije zakonski regulisan. Banke ne zele problem s tim, ne zele inspekcije i probleme, kada bude postojao zakon znace se jasno sta mogu i treba da rade tako da tada nece biti problem.

Ma jasno je njima sve samo tu nevide sebe jer ne mogu da kontrolisu cenu tj da zelenase na nama, odavno bi sigurno neka usla u pricu, jer ko prvi taj pokupi i najveci kajmak, al nisu sigurne, a one ulaze samo kad su 1000% sigurne

Nije im jasan jer ne znaju sta se dogadja iza toga a nije zakonski regulisan. Banke ne zele problem s tim, ne zele inspekcije i probleme, kada bude postojao zakon znace se jasno sta mogu i treba da rade tako da tada nece biti problem.

Pa i to ne bi trebalo da predstavlja problem pogotovo ako je preko menjacnice koja radi AML... poreklo para se radi tek iznad 12-15K eura, cak i tad kazes odakle ti i ne bi smeli da zezaju, ali eto zatezu

Zasto su ASICi zlo ..sve koncetrisano u uskom krugu ...price o tome kao nece da seku granu na kojoj su tacne ali dovoljno je neki haker da im upadne na glavni server izvrsi napad i bitcoin sa 600$ na 2$..i svaki investitor se naravno plasi toga
Bitno je da je tvoj dogecoin stabilan. :D

Doge to the moon!!! :d
Ne vredi, nikada nece shvatiti zasto je zavrsio u potpisu onda a ni sada ne kapira sta je propaganda.

Pa kad bese treba ona aukcija da se odrzi? Mozda zbog toga.

*****avate se sa DOGE a? cisto bezveze da vidim kako i kolko ljudi znaju o btc i altovima sam preneki dan u world of tanks u skoro svakoj bitci pitao za bitcoin i to od 30 igraca samo 1 do 2 zna nesto o tome,sto je cudnije mnogo vise njih pominje DOGE nego BTC il nedaj boze ltc :)

Primetio sam ja, gledao sam bas pre neki dan. Stigli neki novi asici izgleda.
Bitcoin je postao industrija, ozbiljna industrija koja polako ulazi u svuda, industrija, trgovina, ekonomija.... Sledece godine isto to ocekujem i za LTC, on se tek sada zalece.
Dobro je da skace diff posto je i btc zreo za jedan pump do kraja leta ;)

Ima li neki brzi nacin da se sinhronizuje wallet? Vec 24h sinhronizuje,a ostalo jos 33weeks behind.

Nema veze, hvala sa savetima u svakom slucaju. Online wallet ne dolazi u obzir. Sad kad sam krenuo da jedem go**a idem do kraja. :)
Ostalo jos 20 weeks behind,pa ce valjda do sutra zavrsiti...mada cudi me sto je ovako sporo

Nije to online kao mtgox. Privatni ključ je kod tebe, ne kod njih. Ako recimo izgubiš šifru ne mogu da ti vrate wallet. Možeš i da exportuješ ključeve pa da importuješ u recimo bitcoinqt

Vrh Dno