Šta je novo?

Max Payne 3

Pobogu...

GTA4 ima odlican surround, a sto se tice Max Pejna koji to takodje ima, evo na istom linku koji si ti okacio sta kaze support: http://forums.steampowered.com/forums/showpost.php?p=31107564&postcount=16

A inace igrao sam obe igre i "slusao" surround mix. :)

Super, taj post je objasnio :) Nigde ne pominje i ne kaze konkretno 5.1 a sto lepo ne kucas google max payne 3 surround 5.1 - i vidis rezultat, daj neki shot opcija gde izaberes u igri 5.1 - secas li se uopste tacnije sta si izabrao pod sound options, pricamo detaljno, sve informacije koje iznosis, iznosis povrsno, daj da vidimo to sto pricas. Ja sa Asus DX kartom i Creative Titanium HD-om nisam uspeo da vidim u opcijama 5.1 audio setup koji MORA da se izabere ako neko hoce da slusa 5.1 zvuk na zvucnicima ili da emulira taj surround na stereo slusalicama ili ipak koristi neke 5.1 slusalice. A koliko vidim ne postoji niko ko je namestio to da radi.

Poslednja izmena:
Pazi, ne secam se kako izgledaju podesavanja u igri, ali se secam da je GTA imao vrlo dobro pozicioniranje na ulici pogotovo u gustom saobracaju, kao i sto se secam da je Maks Pejn isto imao "orkuzujuci" zvuk. Takodje, sto se tice podesavanja u nekim igrama, tj. sada velikoj vecini je odradjeno tako da ne postoji opcija za zvuk vec igra koristi setup koji je namesten u control panelu. Recimo cak i BF3 koji ima tehnicki najbolje odradjenu zvucnu sliku nema nista od tih opcija i kod nekih se desava da baguje i prebacuje na stereo, sve dok se ne edituje cfg. Mozda i kod tebe postoji neki bug da igra ne detektuje setup, pa mozda mora da se cacka po opcijama. Naci igru, pre svega AAA naslov koji ne podrzava surround u ovo vreme je stvarno nemoguca misija. :) Jeste da je negde ocajno los kvalitet zvucnih semplova i zvuka generalno (aka ME 2), ali svejedno i dalje je surround mix uvek prisutan.

A inace to emuliranje o kom govoris je obican stereo upmix kroz DD pro logic ili DTS upmixer i to uglavnom nikada nije dobra opcija...

Pazi, ne secam se kako izgledaju podesavanja u igri, ali se secam da je GTA imao vrlo dobro pozicioniranje na ulici pogotovo u gustom saobracaju, kao i sto se secam da je Maks Pejn isto imao "orkuzujuci" zvuk. Takodje, sto se tice podesavanja u nekim igrama, tj. sada velikoj vecini je odradjeno tako da ne postoji opcija za zvuk vec igra koristi setup koji je namesten u control panelu. Recimo cak i BF3 koji ima tehnicki najbolje odradjenu zvucnu sliku nema nista od tih opcija i kod nekih se desava da baguje i prebacuje na stereo, sve dok se ne edituje cfg. Mozda i kod tebe postoji neki bug da igra ne detektuje setup, pa mozda mora da se cacka po opcijama. Naci igru, pre svega AAA naslov koji ne podrzava surround u ovo vreme je stvarno nemoguca misija. :) Jeste da je negde ocajno los kvalitet zvucnih semplova i zvuka generalno (aka ME 2), ali svejedno i dalje je surround mix uvek prisutan.

A inace to emuliranje o kom govoris je obican stereo upmix kroz DD pro logic ili DTS upmixer i to uglavnom nikada nije dobra opcija...

Ajmo redom, bas o tome pricam sad sa Earl Keim-om Audio Editor @hardocp.com. Vidi ovako, slozicemo se obojica ako kazem da mora da se izabere 5.1 ili 7.1 zvuk pod audio settings-om u bilo kojoj igri da bi surround radio. Igra ne podrzava 5.1, da podrzava ta opcija bi postojala i tako bi se zvala pod audio podesavanjima a ne surround side za 5.1 ili surround rear za 7.1 recimo dajem glup primer koji nema veze sa vezom. Gejmeri kazu da ako se ukljuci surround side mozes da lociras protivnike sa strana ali ne i sa prednje i zadnje strane a ako se izabere surround rear lociranje je moguce sa prednje i zadnje strane ali ne i sa strana u tom slucaju. Licno mogu da potvrdim ovo sto sam napisao i slazem se sa stavovima ostalih povodom toga, meni oba moda nisu nesto lepo zvucala sto se tice lociranja ali kada bih birao izabrao bih surround rear kao bolje i korisnije resenje. Posto smo se slozili oko 5.1 opcije pod audio settings-om koja ne postoji by the way, mozemo da zakljucimo bez slusanja da igra ne podrzava 5.1 zvuk tj tacno ono o cemu bruje fanovi i na sta se zale, sa druge strane probali fanovi a probao i ja(doduse na stereo slusalicama ali odlicno kapiram kako to radi i kako treba da se cuje - probao jos neke igre gde to lepo radi), tako da i sa te strane mogu da konstatujem da nema true 5.1 zvuka.

Vidi, ja bih zaista voleo da to radi, imas misljenje na temu Max Payn-a 3 na osnovu svog sluha(ne kazem da nije u redu), ali daj nadji neki "opipljiv dokaz" za to, cela zajednica se zali i ne moze da veruje kako ovakav AAA naslov nema 5.1 zvuk, slazem se kada audio settings u igrama ne postoji da se koristi setovanje iz control panela ali ovde postoji i zvao bi se vec kako bi se zvao a ne ovako konfuzno, prvi put kada sam usao u audio settings igre Max Payne 3 rekao sam u sebi wtf iz dis, cemu ovo sluzi sta je uopste surround side i surround rear. Probao jedno, probao drugo, nije to bas to :) google u browser i imam sta da vidim, mislim se DIVOTA :) a taman spremio ovamo Dolby Headphone i CMSS 3D pa da testiram sta mi se vise svidja na Beyerdynamic MMX 300 - slatke muke ali vidis nema nista od toga vec samo najobicniji stereo mod - prava steta.

Mozda i kod tebe postoji neki bug da igra ne detektuje setup, pa mozda mora da se cacka po opcijama.

Tako je kod svih ljudi koji igraju Max Payne-a na PC-u koju god audio kartu da koriste, pogledaj forume, inace malo pre je Earl Keim instalirao "ponovo" igru i ima identicne opcije koje sam malo pre opisao kao i svi ostali. Instaliraj ponovo igru i videces da ta opcija kao sto je 5.1 ne postoji. Zaboravio sam da ga pitam koju audio kartu trenutno koristi by the way. Trudim se da maximalno proverim informaciju i detaljno ispitam stvar pre nego sto je pustim ovde da ne bi bezeze lozio narod a za GTA IV se isto govori, buduci da je GTA IV takodje radio Rockstar verujem da je tacna informacija jer koliko vidim nesto ne vole da implementiraju 5.1 surround u svoje igre, zasto - morali bi da kontaktiramo Rockstar ali to je vec druga tema i prevazilazi moju zelju da odigram Max Payne-a 3 sa 3D surround emulacijom - i ovo je bilo i previse od mene :type:

PS Ako mi bacis ovde screenshot sa audio opcijom 5.1 iz igre - licno cu bez predomisljanja da se izvinem javno benchmark zajednici koja cita ovaj tred zbog dovodjenja clanova u zabludu :)

Poslednja izmena:
Ovo vec postaje ozbiljno:

Ajmo redom, bas o tome pricam sad sa Earl Keim-om Audio Editor @hardocp.com. Vidi ovako, slozicemo se obojica ako kazem da mora da se izabere 5.1 ili 7.1 zvuk pod audio settings-om u bilo kojoj igri da bi surround radio.

Ovo je netacno jer vecina igara ne mora uopste da ima tu opciju, vec je cita iz postavki za zvuk koje koristis iz control panela. One koje imaju, imaju i eto mozes da stelujes. Vec sam ti recimo gore naveo primer BF3. Neke igre imaju samo drugacije procesiranje zvuka od opcija, neke samo volume opcije, ali generalno ono sto rade je da citaju tvoj sound setup koji koristis, dakle, stereo, 5.1 ili sta vec. U igrama u kojima psotoji sound opcija da mozes sam da biras, onda jos bolje. E sad, sta taj audio editor prica da svaka igra to mora da ima samo znaci da izgleda ne igra igre i bolje da batalis razgovor sa njim. :)

Dalje,

Igra ne podrzava 5.1, da podrzava ta opcija bi postojala i tako bi se zvala pod audio podesavanjima a ne surround side za 5.1 ili surround rear za 7.1 recimo dajem glup primer koji nema veze sa vezom.

Igra podrzava surround zvuk i to lepo i ovde pise na support page: http://www.rockstargames.com/newswi...ting-and-additional-settings-in-max-payn.html

citiram:

Audio: The Audio area of the Settings menu lets you adjust the volume of the game’s music and sound effects independently. You can also select between various Output setting based whether you are playing the game using headphones, stereo speakers or a surround sound rig.
Note: Output settings visible to you may vary based on your audio set-up.

Boldovano, ono kao veoma bitna stavka sto ti kazem da kod tebe mozda nesto baguje. I mozda ovo surround side predstavlja sistem sa side kanalima, evenutalno upmix sterea na kvazi zvucnu sliku gde kao cujes sa strane i naravno surround rear, tamo gde zvuk ide iza tebe, tj. propisni "surround".

Gejmeri kazu da ako se ukljuci surround side mozes da lociras protivnike sa strana ali ne i sa prednje i zadnje strane a ako se izabere surround rear lociranje je moguce sa prednje i zadnje strane ali ne i sa strana u tom slucaju.

Hm, ajde razmisli o ovome sto si rekao, "ako se ukljuci surround side mozes da lociras protivnike sa strana ali ne i sa prednje i zadnje strane", sto bi znacilo da moras da imas recimo 7.1 i jos vise kanalni sistem pri kome ti ne rade prednji i zadnji zvucnici, vec samo oni sa strane, sto dalje navodi da onda postoji bag jer mu igra samo salje zvuk na te side kanale, a iskljucuje prednje i zadnje (ako on kaze da ne cuje nista napred i nazad), i to po ovome znaci da surround funkcionise ali baguje.

Licno mogu da potvrdim ovo sto sam napisao i slazem se sa stavovima ostalih povodom toga, meni oba moda nisu nesto lepo zvucala sto se tice lociranja ali kada bih birao izabrao bih surround rear kao bolje i korisnije resenje. Posto smo se slozili oko 5.1 opcije pod audio settings-om koja ne postoji by the way, mozemo da zakljucimo bez slusanja da igra ne podrzava 5.1 zvuk tj tacno ono o cemu bruje fanovi i na sta se zale, sa druge strane probali fanovi a probao i ja(doduse na stereo slusalicama ali odlicno kapiram kako to radi i kako treba da se cuje - probao jos neke igre gde to lepo radi), tako da i sa te strane mogu da konstatujem da nema true 5.1 zvuka.

Pa ono, necemo a se slozimo jer ti ja kazem da je igra kod mene radila, tj. zvucala kako treba, sa propisnim setanjem zvukova po rear ili ti zadnjim zvucnicima na 5.1 sistemu. A to da igra ne podrzava surround mode ti odmah kazem da je glupost sa steam foruma, pa sad ti veruj meni, tehnickoj podrsci rockstara ili nekom nervoznom klincu sa steam foruma koji je lose protumacio nekog pocetnika iz tehnicke podrske. :)

Jedino sto mozemo da se slozimo je da tebi i jos nekim igra baguje i ne detektuje zvuk kako treba, a to uopste nije slucaj za dosta naslova. :)

Vidi, ja bih zaista voleo da to radi, imas misljenje na temu Max Payn-a 3 na osnovu svog sluha(ne kazem da nije u redu), ali daj nadji neki "opipljiv dokaz" za to, cela zajednica se zali i ne moze da veruje kako ovakav AAA naslov nema 5.1 zvuk, slazem se kada audio settings u igrama ne postoji da se koristi setovanje iz control panela ali ovde postoji i zvao bi se vec kako bi se zvao a ne ovako konfuzno, prvi put kada sam usao u audio settings igre Max Payne 3 rekao sam u sebi wtf iz dis, cemu ovo sluzi sta je uopste surround side i surround rear. Probao jedno, probao drugo, nije to bas to :) google u browser i imam sta da vidim, mislim se DIVOTA :) a taman spremio ovamo Dolby Headphone i CMSS 3D pa da testiram sta mi se vise svidja na Beyerdynamic MMX 300 - slatke muke ali vidis nema nista od toga vec samo najobicniji stereo mod - prava steta.

Ovako, da na momenat batalimo pricu oko igre, nego da te pitam o kakvom CMSS 3D modu pricas? CMSS 3D je mod koji upmixuje stereo na sve zvucnike. Kako bi iz ovoga dobio benefit true surround moda? Ili je to mozda da se pohvalis da posedujes skupe slusalice? :)

Tako je kod svih ljudi koji igraju Max Payne-a na PC-u koju god audio kartu da koriste, pogledaj forume, inace malo pre je Earl Keim instalirao "ponovo" igru i ima identicne opcije koje sam malo pre opisao kao i svi ostali. Instaliraj ponovo igru i videces da ta opcija kao sto je 5.1 ne postoji. Zaboravio sam da ga pitam koju audio kartu trenutno koristi by the way. Trudim se da maximalno proverim informaciju i detaljno ispitam stvar pre nego sto je pustim ovde da ne bi bezeze lozio narod a za GTA IV se isto govori, buduci da je GTA IV takodje radio Rockstar verujem da je tacna informacija jer koliko vidim nesto ne vole da implementiraju 5.1 surround u svoje igre, zasto - morali bi da kontaktiramo Rockstar ali to je vec druga tema i prevazilazi moju zelju da odigram Max Payne-a 3 sa 3D surround emulacijom - i ovo je bilo i previse od mene :type:

PS Ako mi bacis ovde screenshot sa audio opcijom 5.1 iz igre - licno cu bez predomisljanja da se izvinem javno benchmark zajednici koja cita ovaj tred zbog dovodjenja clanova u zabludu :)

Vec sam ti rekao da i GTA4 ima odlican sorround tako da nema nameru vise da ponavljam, pa cak i ove 2 igre koriste i isti engine, onaj RAGE defaultni, sa verovatno istim zvucnim stavkama. Sto se tice screenshota naravno da ne mogu da ti bacim, pre svega zbog nedostatka igre, a i najbitnije jer kao sto ti do sada nekoliko puta rekoh ta opcija ne mora uopste da stoji ili je ovde preimenovana u ovo side i rear.

Sto dalje onda ostaje na kraju ili da se pomiris sa sudbinom da Rockstar nema surround u igrama jer tebi i nekim ljudima na netu ne radi ili jednostavno da prihvatis da igre u realnom svetu baguju i tebi nesto nije detektovano kako treba. A sto se tice "izvinjenja", mislim da to realno nikog i ne interesuje. :)

Ne znam za MP3, ali istina je da većina novijih igara vuku podešavanja iz windows-a/ cp-a zvučne karte, a da imaju štura ili nikakva podešavanja unutar same igre, kao što i gdin kaže.

Poslednja izmena:
Ne znam za MP3, ali istina je da većina novijih igara vuku podešavanja iz windows-a/ cp-a zvučne karte, a da imaju štura ili nikakva podešavanja unutar same igre, kao što i gdin kaže.

Ja se apsolutno slazem sa tim sto kazete, uopste to ne sporim ali ovde to nije slucaj.

Ovo vec postaje ozbiljno:

Ovo je netacno jer vecina igara ne mora uopste da ima tu opciju, vec je cita iz postavki za zvuk koje koristis iz control panela. One koje imaju, imaju i eto mozes da stelujes. Vec sam ti recimo gore naveo primer BF3. Neke igre imaju samo drugacije procesiranje zvuka od opcija, neke samo volume opcije, ali generalno ono sto rade je da citaju tvoj sound setup koji koristis, dakle, stereo, 5.1 ili sta vec. U igrama u kojima psotoji sound opcija da mozes sam da biras, onda jos bolje. E sad, sta taj audio editor prica da svaka igra to mora da ima samo znaci da izgleda ne igra igre i bolje da batalis razgovor sa njim. :)

Pusti ti tog editora, ne kaze on to(ne znam gde si ti to procitao da on kaze da u meniu pod audio settings-om treba da stoji 5.1) pratim ja X stvari istovremeno, cujem svacije misljenje, vidis kako imam strpljenja za tebe i tvoje provokacije. OK, nije da treba da igra ima samo audio settings nego i opciju podesavanja kanala pod audio settings-om i onda tu mora da se namsti 5.1 ili 7.1 . Na to sam i mislio sve vreme ali ti moras da budes u pravu.

Igra podrzava surround zvuk i to lepo i ovde pise na support page: http://www.rockstargames.com/newswi...ting-and-additional-settings-in-max-payn.html

citiram:

Boldovano, ono kao veoma bitna stavka sto ti kazem da kod tebe mozda nesto baguje. I mozda ovo surround side predstavlja sistem sa side kanalima, evenutalno upmix sterea na kvazi zvucnu sliku gde kao cujes sa strane i naravno surround rear, tamo gde zvuk ide iza tebe, tj. propisni "surround".

Podrzava neku vrstu surround-a ali to nije 5.1 ili 7.1, nigde se ni ne pominje 5.1 ili 7.1, gde si ti to procitao na Rockstarovom oficijalnom sajtu, nisi postavio nijedan jedini dokaz za svoje tvrdnje. Ne baguje nista, celoj planeti ovako radi video igra i svi imaju opcije koje sam naveo, jedino mozda ti imas vanzemaljsku audio kartu pa da ti pokaze u meniu 5.1 .

Hm, ajde razmisli o ovome sto si rekao, "ako se ukljuci surround side mozes da lociras protivnike sa strana ali ne i sa prednje i zadnje strane", sto bi znacilo da moras da imas recimo 7.1 i jos vise kanalni sistem pri kome ti ne rade prednji i zadnji zvucnici, vec samo oni sa strane, sto dalje navodi da onda postoji bag jer mu igra samo salje zvuk na te side kanale, a iskljucuje prednje i zadnje (ako on kaze da ne cuje nista napred i nazad), i to po ovome znaci da surround funkcionise ali baguje.

Problem je sto to nikome ne funkcionise, znaci ne baguje vec jednostavno to nije pravi 5.1 surround vec neka njihova fora sa kvazi surroundom, zasto su to tako napravili - rekao sam da se kontaktira Rockstar ali to prevazilazi moja interesovanja, posteno sa moje strane.

Pa ono, necemo a se slozimo jer ti ja kazem da je igra kod mene radila, tj. zvucala kako treba, sa propisnim setanjem zvukova po rear ili ti zadnjim zvucnicima na 5.1 sistemu. A to da igra ne podrzava surround mode ti odmah kazem da je glupost sa steam foruma, pa sad ti veruj meni, tehnickoj podrsci rockstara ili nekom nervoznom klincu sa steam foruma koji je lose protumacio nekog pocetnika iz tehnicke podrske. :)

Jedino sto mozemo da se slozimo je da tebi i jos nekim igra baguje i ne detektuje zvuk kako treba, a to uopste nije slucaj za dosta naslova. :)

Ako se igra seta po zdanjim kanalima to opet ne znaci da imas pravi 5.1 zvuk i nema sta ovde da veruje niko tebi ili meni, jednostavno igra ima ili nema 5.1 - kraj price.
Opet i opet i opet se oslanjas na svoje usi iako nista konkretno da doprineses, daj nam neki opipljiv dokaz za svoje tvrdnje a ne samo tvoje usi, zamisli da ja sad stavljam svoje usi u prvi plan na sta bi to licilo :p

Ovako, da na momenat batalimo pricu oko igre, nego da te pitam o kakvom CMSS 3D modu pricas? CMSS 3D je mod koji upmixuje stereo na sve zvucnike. Kako bi iz ovoga dobio benefit true surround moda? Ili je to mozda da se pohvalis da posedujes skupe slusalice? :)

Sta sad imas protiv mojih slusalica, ja sam cak sakrio sta imam od komponenata u racunaru. Bolje malo gugl u ruke ako te zanima stvar a ne ova licna prepucavanja i trazenja dlake u jajetu u mojim postovima. Inace CMSS 3D je pandan Dolby Headphon-u, da bi radila mora da ima 5.1 zvuk koji ce kao Dolby Headphone da downmixuje na stereo slusalice i time stvara 3D iluziju, obe stvari rade jako lepo nema sta. Mod koji pominjes se zove DTS Neo: PC na creative kartama i radi to sto opisujes.Ja se tebi ne podsmevam, to se zove kultura i uvazavanje kolege i kada nije u pravu.

Vec sam ti rekao da i GTA4 ima odlican sorround tako da nema nameru vise da ponavljam, pa cak i ove 2 igre koriste i isti engine, onaj RAGE defaultni, sa verovatno istim zvucnim stavkama. Sto se tice screenshota naravno da ne mogu da ti bacim, pre svega zbog nedostatka igre, a i najbitnije jer kao sto ti do sada nekoliko puta rekoh ta opcija ne mora uopste da stoji ili je ovde preimenovana u ovo side i rear.

I opet se oslanjamo na tvoje usi, ako GTA IV koristi isti audio engine onda je situacija verovatno ista kao i ovde. Kazes da je preimenovana u side ili rear? Pa zasto umesto da se prepucavas sa mnom ovde ne nabavis dokaz za to, ja to trazim sve vreme ali nikako da nadjem :) Ne mozes tako da iznosis tvrdnje, na osnovu cega znas da je preimenovana, na osnovu kristalne kugle?

Sto dalje onda ostaje na kraju ili da se pomiris sa sudbinom da Rockstar nema surround u igrama jer tebi i nekim ljudima na netu ne radi ili jednostavno da prihvatis da igre u realnom svetu baguju i tebi nesto nije detektovano kako treba. A sto se tice "izvinjenja", mislim da to realno nikog i ne interesuje. :)

Nije problem, igra nema 5.1 pa nema sta sad. Razlog zasto sam uopste to napisao jeste da taj 5.1 zaista doprinosi dozivljaju i siguran sam da ce mnogi fanovi(ovaj serijal je legenda i fanova ima mnogo) hteti da sto bolje utonu u igru. Da ne bi ljudili gubili ludacko vreme i zivce sa nemogucim namestanjem pravog 5.1 zvuka resio sam da sumiram stvari i time ustedim vreme i glavobolju svima koje igra zanima i hoce da je odigraju. Uvek ostavljam mogucnost greske, iskreno bih se izvinuo svima na utroseno vreme citanja mojih postova u slucaju da pogresim, to vidim tebe ne interesuje i to je ok, ali ti govoris u ime svih??? Ocigledno iz nekih razloga imas nesto protiv mene, moj zakljucak. Najbolje da se diskusija nastavi u striktno tehnickom pravcu, ja necu vise da odgovaram na tvoja provokacije. Pozdrav :wave:

Ocigledno iz nekih razloga imas nesto protiv mene, moj zakljucak.

Hahaha... brate.

Sto ja najgore oni smajliji gore nisu bili za politicku korektnost, vec zato da ukazu na to da nema prepucavanja i ljutnje. :) <-- same thing

A za rockstar zvuk, evo spec za tebe zato sto si uspeo da me nateras da instaliram gta:

http://www.2shared.com/video/dG_vE0ih/mono_rockstar.html

audio je direktan 5.1 zvuk iz igre (samo sam ga cas bacio u ac3 640kbita), sa sve ovim postavkama, za tvoj uzitak da vidis kako to te pametnice sa googla znaju da gta nema "surround" zvuk:

Prilozi

• rear.jpg
    rear.jpg
    85.5 KB · Pregleda: 74
  • side.jpg
    side.jpg
    85.2 KB · Pregleda: 68
igrica izuva! vredi svaku paru ljudi kupujte ovo je epic games

.. celoj planeti ovako radi video igra i svi imaju opcije koje sam naveo, jedino mozda ti imas vanzemaljsku audio kartu pa da ti pokaze u meniu 5.1 .

Ne znam zašto se konstantno hvataš oko menija u igri, kada je već 10x rečeno da mnoge igre koje imaju 5.1, a da tu opciju ne pokazuju u menijima igre, već crpe podatak iz podešavanja sistema. Ako u igri ne možeš da namestiš 5.1, ne znači da igra nema 5.1.

^Okacio sam gore audio iz GTA gde se jasno cuje da na ovim (rear, side) podesavanjima ima surround audio. A takodje stoji i slikovno objasnjenje sta je rear i side, tj. razlika u daljini izmedju prednjih i ostalih zvucnika.

Evo prešao sam "story", mogu slobodno da kažem da je ovo najbolja igrica koju sam ikada igrao. Realistična grafika, jak protivnik, a opet sam presao igricu za par sati (ne u cugu) i stekao utisak da je priča kratka, valjda zbog cinjenice da igrica razbija. Moram da priznam da me je sramota što nisam igrao prvi i drugi deo, a iz poštovanja prema ovom pronaćiću i ta dva dela i igrati. Oduševio sam se iako sam bio sumnjičav u početku zbog veličine instalacije. I da, da nema "shifta" u igrici nisam siguran da li bi bilo moguće da se pređe. Ovaj lik na kraju ima sreće što nisu meni prepustili izbor, pa je prošao samo sa slomljenom nogom. :D

Kakva je situacija sa multiplejerom ? Ima li igraca ? Hteo bih da uzmem na amazonu igru dok je jos na popustu.

nisam dugo palio multi, u startu je bilo dobro, bilo je ekipe. baš ću provjeriti pa javim

Kakva je situacija sa multiplejerom ? Ima li igraca ? Hteo bih da uzmem na amazonu igru dok je jos na popustu.

I dalje je ziv multiplayer,jos uvek ima igraca.Manje nego u pocetku naravno.Najpopualrniji mode je i dalje Gang Wars.Ako ces da igras obavezno ti treba i season pass zbog svih dlcova.

Da li mogu da aktiviram key na torrent ver. (ali da ne crackujem) ili moram da skidam ?

Tek sam sad instalirao ovu igru ali imam problem sa zvukom. Kasni, nestaje, krci.........tokom igre i medjusekvenci.
Korisitim 5.1 zvucnike. Guglovao sam al nisam dosao do resenja. Koristim 1.0017 patch
Nisam preko steam-a

Poslednja izmena:
Jesi je kupio preko steama? Trebalo bi da ti automatski svuče patch za te probleme.

Jel si je instalirao u Windowsu XP ili u Windowsu 7? Ja sam imao ovakve probleme u Windowsu XP, a u Windowsu 7 sam ih imao minimalno.Uvek je poslednji patch za igru bio, posto imam original.

Jel si je instalirao u Windowsu XP ili u Windowsu 7? Ja sam imao ovakve probleme u Windowsu XP, a u Windowsu 7 sam ih imao minimalno.Uvek je poslednji patch za igru bio, posto imam original.

XP SP3 :(
Paticu se al cu odigrati do kraja.

Pozdrav ljudi,imam problem sa igrom koji ne znam kako da resim.Izvinjavam se ako temu dizem od mrtvih al stvarno sam pokusao sve ono sto ja znam i sto je u mojoj moci.Da budem iskren o ovome sam pricao i na forumu sveta kompjutera i tamo niko nije bio voljan da pogleda i odgovori posle mog zadnjeg posta.Nadam se da me to nece zadesiti i ovde.Evo o cemu se radi.Problem je u social clubu.Instalirao sam ga i igra mi uporno govori da mi fali social club.Kad je pokrenem.Probao sam sa raznim pecovanjem medjutim jok.Da ne bi mnogo objasnjavao pokazacu ukratko o cemu se radi.Ja sam sajevac sa foruma sk isto kao i ovde.Nadam se da mozete da vidite slike i kad niste registrovani,a ako ne uploadovacu,nije problem.Moji postovi su zadnji u temi tako da ne mozete promasiti.

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=8147

Hvala u napred.

Hmmm updateuj social club??? Ovo pr i put vidim, jel igra original...

Nazalost nije .Jos nesto.Ako si obratio paznju na one slike video si sta mi je izlazilo tokom instalacije sc.Ja sam isao na ignore.Da ne pravi to mozda problem.Takodje koji god sc da uzmem da instaliram isto mi izlazi.

U tome je problem 100%, nisu svi fajlovi instalirani. :)

Probaj ponovo, ali nek' compatibility mode bude na Win7 i po pokretanju instalacije idi desnim klikom na ikonicu i ''Run as admin''.

Ovde u glavnom svi imaju original . Bio je 6-7 dolara na Amazounu. Više se niko pismen, ne bakće sa pečevima, krekovima ;)

Dzonihsv?Stari druze nemoj mi reci da si ti dzoni koga sam poznavao na sk i koji mi je hiljadu puta pomogao i na msn bas vezano za igre.Porepoznajem ti sliku bajkersku,znam da volis bajs :D .Ako ti kazes da je to u pitanju onda ja ne sumnjam ni najmanje.Odradio sam sad sledece.Uninstalirao max p,uninstalirao taj zeznuti sc.Pa cu sve ispocetka.Kazi mi samo da li da i igru i sc instaliram iz administrator opcije ili samo sc .Jos nesto kad sam cackao oko kompatibilnosti uvek sam namestao da mi exe fajl bude u kompatibilnom modu .Moze li da se namesti da bude kompatibilan sa win 7 pre pocetka instalacije.Ako razumes sta pitam tj da li si mi to rekao da uradim .To vec nikad nisam probao.

U tome je problem 100%, nisu svi fajlovi instalirani. :)

Probaj ponovo, ali nek' compatibility mode bude na Win7 i po pokretanju instalacije idi desnim klikom na ikonicu i ''Run as admin''.

Dzoni maheru!Problem sa sc je resen.Svaka ti cast.Sve si bio u pravu,onako kako si rekao ,tako sam uradio i ne trazi vise sc.Jedino sad sto ima onaj fazon sa profilom da se namesti.To sam zaboravio gde treba da se ubaci profil da bi igra nastavila sa ucitavanjem.Kratak edit.Pise mi initializing i tako stoji.Ucitava do beskonacnosti.

Poslednja izmena:
Vrh Dno