Šta je novo?

Max Payne 3

Pa bez i jednog moze da se pređe, a da poslednji sadrzi sve ostale nisam siguran. (btw. meni se to desilo sa gusarskom veryijom a ne org.).

^ prvi update bio je 20 ak MB dok ovaj sada bez DLC oko 400 500 mb :-D

Ljudi da li vredi skidati ovu igru? Kakva je? Kakav je opsti utisak u igri?
Gledam da ima oko 27Gb, a adsl mi je samo na 4Mb, pa da ne skidam ako nije dobra...

Ljudi da li vredi skidati ovu igru? Kakva je? Kakav je opsti utisak u igri?
Gledam da ima oko 27Gb, a adsl mi je samo na 4Mb, pa da ne skidam ako nije dobra...

Prelistaj malo temu i naci ces odgovor.Utisak o igri je uvek subjektivna stvar i razlikuje se od osobe do osobe.Meni se single player malo dopada i prilicno me smorio i igru nisam zavrsio,ali me multiplayer i dalje drzi i dalje mi je zanimljiv.Imam original(kljuc) da napomenem,mada vidim za izgleda moze multi i preko Tunngle da radi za one sa narodnom verzijom.

Svakako da vredi. Skini i odigraj.

Imam problem sa instalacijom. Instalirao sam je odavno ali je nisam igrao i juce kada sam hteo da igram nesto nije htela da se ucita. Deinstalirao sam i sada kada hocu ponovo da instaliram, cim kliknem na setup dobijem poruku:

"please make sure that you have finished any previous setup and closed other application"

Sta da radim ?

Nesto si zeznuo, restartuj racunar pa probaj opet.

Ima li nacin da se igra ovo bez updateovanja i logovanja u social club? (pise mi da proverim konekciju iako sam napravio nalog i online sam)

da li moze nekako da se fixira problem koji se pojavi prilikom instalacije na 16.5% isdone.dll prozor? da li ima neke veze jer sam trenutno zbog neke gluposti na xp-u sp3 inace koristim win7 64bit?

Ima li nacin da se igra ovo bez updateovanja i logovanja u social club? (pise mi da proverim konekciju iako sam napravio nalog i online sam)

Ako igras narodnu verziju moras biti diskonektovan sa neta ili u firevolu namesti da ti se social club nekaci na net. Mislim da moze da se igra i predje bez peceva.

Ako igras narodnu verziju moras biti diskonektovan sa neta ili u firevolu namesti da ti se social club nekaci na net. Mislim da moze da se igra i predje bez peceva.

Stavio sam u firewallu. DIskonektujem ja net pre ulaska u igru pa mi traze da se ulogujem na social club. Napravio sam nalog i onda se konektujem na net i ukucam email i password ali mi stalno ispise "check your internet connection"

Jel imas original ili ovu narodnu verziju?

kopiraj folder ,,profile'' u folder rockstar u my documents-u. nisi trebao da pravis jer tako nece.
kod mene je barem tako na narodnoj...

kopiraj folder ,,profile'' u folder rockstar u my documents-u. nisi trebao da pravis jer tako nece.
kod mene je barem tako na narodnoj...

Nazalost kad to uradim isti problem. Social club.........iako sam stavio da firewall blokira taj exe.
Probacu da reinstaliram da sve lepo jedno po jedno.........

pravo leku ima i update za social club i launcher, ako nema tamo onda u prvom sledecem.

Moras ti to sve lepo da odradis po uputstvu kako medicina nalaze. Nesto si zeznuo verovatno.

e ljudi dojadilo mi je vise da namestam ovaj max payne imam jedan 15gb 4dvd-a i 10gb black box ovaj od 15 trazi prilikom instalacije neki isdone.dll i svasta sam probao i ne ide a ovaj od 10 instaliram sve lepo i prvo nije hteo da se upali pa sam ga nekako krakovao sa nekim tamo updejtovima ko zna sta i iskljucim internet i kad startujem ili ce da mi pise no conection ili stoji na loading i pise velikim slovima max payne 3, sta vise da radim? molim za pomoc i instalirao sam w7 32bit

Instalirah najnoviji update sa lekom i imam problem odmah u prvoj misiji, kad skocim igra se zabaguje i ostane lezecki Max. Ne mogu nista dalje raditi. Jel neko imo vec ovaj problem i kako ga je resio?

Resićeš ga tako što instaliraš sve update-ove redom, jer je gusare mrzelo da u svaki novi update ubace i stari, tako da fale neki fajlovi.

Ja sam to primetio kad je izašla igra i stavim 1. , 3. i 4. update kao biće dovoljno a 2. sam preskocio, i posle u 1. chapteru nisam mogao da otvorim ona garažna vrata da pocne cutscena.

Poslednja izmena:
Heh, na to nisam mislio, hvala ti, probacu!

Mora prvo MP3 Louncher 1.13.0.0 pa MP3 Patch Update 1.0.0.17 zatim Social Club 1.0.9.5 tek onda moze(poslednji koji vidim da radi ljudima(ostali posle ovog ne rade tipa 1.0.0.82 - pokusavao celo vece da ga nateram da radi ali bez uspeha kao i svi ostali :( )) 1.0.0.28 - taj ja koristim. Nije nista tesko - skrcas se samo dok provalis sta radi a sta ne i podesis igru ali eto kome treba sada ima sve sazvakano samo da proguta, ko hoce neka me kontaktira na PM da mu dam tacne download lokacije ovih fajlova .

Ovako se blokira igra iz win firewall-a:

1.) On Windows 7, open control panel>system and security>Windows Firewall>Advanced Settings

2.) Under inbound rules, click new rule, navigate to maxpayne3.exe and block it.

3.) Do the same for playmaxpayne3.exe and renderer.exe under the social club directory.

4.) Under outbound rules, do the same thing for the same executables

Blokirao sam ih na ovaj nacin i nemam vise nikakvih problema sa internetom i igrom.

P.S. Imam i sejvove ko je mozda izgubio a nece da igra iz pocetka(ja sam ih zamalo bespovratno unistio instalirajuci i anistalirajuci igru bukvalno 10x) i jos nesto ako nemate Social Club folder u c:\Users\vas nalog\Documents\Rockstar Games\Social Club\ - kreirajte ga sami da bi uspesno zavrsili recept i to je sva filozofija oko narodne varijante ove igre do danasnjeg datuma ;) Ne treba da pominjem valjda da sam odusevljen single player kampanjom?

Poslednja izmena:
kupio sam na steamu,igram trenutno dobra je igra.multiplayer je glupo igrati ako ne kupis onaj season pass ..

Igra podrzava surround sound. :) Mozda ne indentifikuje neke kartice kako treba, ali generalno surround sound je podrzan.

Igra podrzava surround sound. :) Mozda ne indentifikuje neke kartice kako treba, ali generalno surround sound je podrzan.

Da li si procitao linkove koje sam postavio? Daj neki dokaz za to sto tvrdis. Surround 5.1 nije podrzan - kaze Rockstar a i daj screen shot da mozes u igri da izaberes surround 5.1 - bices jedini na planeti ;) Postoje 4 opcije samo i to su stereo, headphone, surround rear(koji nije 5.1) i surround side(koji takodje nije 5.1). Igra 100% ne podrzava 5.1 kao ni GTA IV - nisam probao ali kazu ljudi na tim linkovima a za Max-a ja licno tvrdim :) Da bi surround radio mora da se izabere ingame surround 5.1 ako postoje audio opcije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno