Bodybuildingpro
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.05.2014
- Poena
- 69
Nisi brate , evo budale koja 5 noci ne spava i udara f5 svakih 10 minuta, znaci trenutno vodim u *****izmu

Instalirao sam Super VPN free Client.Šta sad,nisam baš razumeo?Jel nešto treba odraditi u njemu pa ići na Play store?Instaliraj VPN pa prebaci na strani play store pre nego što uđeš u podešavanja tog modula.
Prebacuješ se tako što u npr tunnel bearu prebaciš na usa, uradiš clear cache i force stop za play store i onda pokreneš play store. Prihvati uslove i posle toga možeš da ugasiš VPN.
Jel može tačno postupak?Gde se nalazi taj tunnel bear?U VPN?Kad pokrenem Super VPN,imam veliki krug u kome piše Connect.Jel treba da se povežem?Znam kako je u tunnel bearu. Izabereš zemlju, prebaciš prekidač na on i prihvatiš ono što te pita. Posle ostatak procedure sa PS...
ako medjed kopa, to znaci da je vpn aktivan. i meni je prvi put stigao email sa takvim obavestenjem. to je normalo, zato sto si jednog trenutka bio u srbiji a drugog u americi. tako to vidi google. samo potvrdi email i teraj dalje.Traži mi da se konektujem na moj gmail.com.Da se konektujem? Edit:Konektovao sam se na moj google nalog,pre toga obrisao cach i date od play store,medjutim kad pokrenem opet play store,neće da se pokrene.Ona mečka kopa i to je tnda su mi stigle poruke sa mog maila da je neko hteo da se konektuje na moj nalog i da proverim da je sve u redu?Nešto ne štima?
ma ja cekam 1.2Idemo :-D
Bilder se ne javlja a 1.1 stigla![]()
5 hours ahead of Belgrade Cloudyfa's time zone... Sto znaci on ujutru oko 8h po njegovom izbaci rom 25.06.2014 a mi ga cekamo oko 3 nocu...![]()
![]()
![]()
Ajd da priupitam..
Pošto sam ja sa JB radio root i recovery i pošto mi xdabbeb traži update lib da bih imao zadnju kameru,kao takodje g3 rom da da bi imao kako treba iskoriscenost baterije,moram da stavim stock kk pa iroot25 pa autorec pa sve na novo, rom g3,pa cameru..
Jel mogu klasicno da ga nakacim na lg tool i kliknem auto recovery i flešnem ga?
Jel si nešto pogrešno skontao ili se zezaš![]()
Ja bih kdz-ovao na stock, a sve ostalo kako si rekao, IORoot, autorec, g3,Dorimanx, xdabebb.
U njegovoj temi stoji 1.1 25 junsigurno da nece da ceka ponoc pa da izbaci. Lepo ce ujutru kada ustane da izbaci novu verziju. A posto je on Vietnamac,razlika je 5+ sati,i to je ta racunica ;-)
Uspeo sam da kad pokrenem G2 Tweaks box,više ne izlazi ona error poruka.Ali mi nisu transparentna podešavanja u samoj aplikaciji.Recimo,boja status bara radi,ali ne mogu da podešavam boje ikonica.Možda je zato što nije puna verzija aplikacije,a punu nisam našao da skinem.ako medjed kopa, to znaci da je vpn aktivan. i meni je prvi put stigao email sa takvim obavestenjem. to je normalo, zato sto si jednog trenutka bio u srbiji a drugog u americi. tako to vidi google. samo potvrdi email i teraj dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari