Šta je novo?

LG G2

Da li neko od vas sa g3 romom ima problem sa sluskama i pozivom. Desava mi se veoma cesto da posle slusanj muzike kada izvadim sluske i neko me pozove ili pozovem ne cujem sagovornika kao ni on mene, rastart resava trenutno problem.

Ajd ja da prijavim...upravo sam uzeo devojci LG L70.Stock KK 4.4.2,knock itd...probam kameru i zaprepastim se sa brzinom fokusa i okidanja!!!! Neverovatno ali bukvalno je momentalno slikanje...sad mi nikako nije jasno kako je 4.4.2 za G2 toliko loše ispao...

Upravo fleshovao.. :D je l' testirao neku bateriju sa dorijem na cg3?

Trebaće par dana da vidim.. Stalno nešto apdejtuje.

Upravo fleshovao.. :D je l' testirao neku bateriju sa dorijem na cg3?

Testiram ja, imam 5.3 verziju, ne smem da ubacujem novu zato što će da se resetuje statistika... Trenutno imam još 78%, 2h15min screen on na 13h uptime. Zakačiću konačni rezultat kroz nekoliko dana kad se potroši :d

Inače, testirao sam malo benchmarke, sa stock CloudyG3 kernelom daju isti rezultat kao i sa Dorimanx na Extreme performance - nešto više od 33000 na AnTuTu. Kada se stavi na Battery rezultat padne na 26000.

Pokusao da ubacim dorimanx 5.5 i zakucao sam na crni ekran, pisalo nesto ovako (880) fast boot start.
Vratio nazad sa recovery sacuvan back up....gde gresim?

Odavno je meni jasno da je problem hardverski, ali mi i ovo puno znaci da i kada se zamrzne telefon da posle moze ponovo da se boot-uje, a ne da moram da ga stavim na punjac.

Inace nije los ovaj mahdi rom, lepo radi, jedino sto ima puno stvari da se podesi a i koliko vidim nema fm aplikacije.
Do baterije ti je. Zameni bateriju i sve ce biti ok. Slican tj isti problem je imala cela jedna serija s4 koja je imala bateriju sa defektom. Ako imas garanciju zamenice ti dzabe. Pogledaj i da li se malo nadula baterija

aj da probam opet ....:)

na ekranu pise ovako :

(870) Fastboot mode started
(920) udc_start()

i to je to... :)

u gornjem levom uglu sitno,sitno

Vratim ga ja u TWRP i odradim recovery koji sam sacuvao kad sam instalirao cloudy.Probao sam instal cloudy i ponovo ista stvar.
Jedino da probam wipe all pa instal fresh cloudy pa kernel......ima neko neku bolju ideju?

Cek. Vratis recovety i ne radi ti opet android ili je ok sve? Probaj u cloudy romu prvo staviti na dalvik ako je na artu pa onda install kernel. Ako kod nas radi ok onda mora i kod tebe, isti je phone.

Radi sad normalno, ubacio sam cloudy i na dalviku je.....bio je na dalviku i kad sam pokusao dori.
Mene zato i zbunjuje sto kod vas radi a kod mene ne.....samo dok rucam resicemo sigurno,uvek sam SVE uspevao da resim na forumu.
Hvala za trud svima!

Do baterije ti je. Zameni bateriju i sve ce biti ok. Slican tj isti problem je imala cela jedna serija s4 koja je imala bateriju sa defektom. Ako imas garanciju zamenice ti dzabe. Pogledaj i da li se malo nadula baterija
Ma ne bih se ja cimao ovde da imam garanciju.

Sad sam malo proguglao u vezi S4 i vidim da je problem bio da baterija jako kratko traje i naduva se. Retko ko je spominjao da se telefon blokira i restrtuje (ali ima i takvih slucajeva).
Ja nisam nista primetio na bateriji, a i trenutna staistika baterije mislim da nije losa: 19h od toga 4h 45min ekran (manuelno postavljeno na 0%), 32 minuta poziva, i jos je ostalo 19% baterije.

Ono sto ide u prilog tome da je baterija problematicna je sto imam utisak da je ovo blokiranje sve cesce iy dana u dan, verovatno je baterija jos oslabila nakon silnih instaliranja romova.

Ima li neko da prodaje baterije za G2 u Srbiji?

Poslednja izmena:
Pojavila mi se žuta linija ne desnoj ivici ekrana. Moze li neko da mi posalje poslednji rom za vip, da ga nosim i reklamiram

Pojavila mi se žuta linija ne desnoj ivici ekrana. Moze li neko da mi posalje poslednji rom za vip, da ga nosim i reklamiram
I meni se od pre par dana pri vrhu ekrana, otprilike ispod otvora zvucnika slusalice, pojavila zuta mrlja u duzini od 1 cm. Nije toliko primetna ali se na beloj pozadini baš primećuje. Telefon kupljen u VIPu pre 6 meseci, od prvog dana u futroli i nikada ispušten. Na njemu originalan kitkat firmware. Ne mogu da verujem da skoro svaki telefon kojo sam kupio u VIPu ima neku falinku! Prvo HTC HD2 kome je dva puta menjan displej, zatim Xperia Mini Pro kojoj je u poslednjem mesecu garancije crkao touch panel... i sad ova zuta fleka na G2. Svaki telefon je nosen u futroli, bez ijednog pada ili fizickog ostecenja, bez rutovanja i sa originalnom verzijom firmware-a. Sreća postoji garancija, ali ne znam da li da reklamiram G2 koji je "požuteo"?

Bukvalno ista situacija. Žuta linija, na beloj pozadini. Ja isto imam kitkat, samo sa vodafone , samo ne VIP. Reklamiracu, jer će me ovako nervirati.

Ja sam pre dva meseca kupio ovaj fon.Rutovan je,instalirao sam do sada Cloudy Pro II,zatim Cloudy Flasx 2.3 i sada sam na Cloudy Flash 2.4.Instalirao sam i neki kernel 3.4.91 i za sada mi fon radi odlično.Čekam G3 rom sa crnom temom.Fon je kupljen na crno,nemam nikakvu garanciju(nov je kupljen).Pišem ovo,jer mi nije jasno da sam pročitao da se masa ljudi žali na neke probleme,a kupili su fon preko Telenora i Vip?Te krckanje,žute mrlje,linije,grejanje...Pa valjda su ti telefoni sigurniji,uvezeni legalno?Ili grešim?Da kucnem u drvo,za sada moj radi odlično!

benderu radiiii, hvala ti puno za link!

...probao sam da ga stavim na art i zakuca se mucenik.....usijao se dok je radio upgrade application... qq
sad sam ga vratio na cist cloudy (bez dori kernela) i na art-u je, kako brzo radi, neverovatno!

Da li sam ja jedina ****** koja proverava na svakih pola sata da li je cloudy izbacio novu verziju? Eh sam sam toliko puta knjigu otvorio za vreme ovog ispitnog roka gde bih sad bio :D

Nazad
Vrh Dno