Da li neko od vas sa g3 romom ima problem sa sluskama i pozivom. Desava mi se veoma cesto da posle slusanj muzike kada izvadim sluske i neko me pozove ili pozovem ne cujem sagovornika kao ni on mene, rastart resava trenutno problem.
Upravo fleshovao..je l' testirao neku bateriju sa dorijem na cg3?
Do baterije ti je. Zameni bateriju i sve ce biti ok. Slican tj isti problem je imala cela jedna serija s4 koja je imala bateriju sa defektom. Ako imas garanciju zamenice ti dzabe. Pogledaj i da li se malo nadula baterijaOdavno je meni jasno da je problem hardverski, ali mi i ovo puno znaci da i kada se zamrzne telefon da posle moze ponovo da se boot-uje, a ne da moram da ga stavim na punjac.
Inace nije los ovaj mahdi rom, lepo radi, jedino sto ima puno stvari da se podesi a i koliko vidim nema fm aplikacije.
http://dorimanx.shine.sk/LG/D802/Kernel-Dorimanx-V5.5-KK-[23-33]-[22-06]-LG-D802-PWR-CORE.zip ovaj skiniCek. Vratis recovety i ne radi ti opet android ili je ok sve? Probaj u cloudy romu prvo staviti na dalvik ako je na artu pa onda install kernel. Ako kod nas radi ok onda mora i kod tebe, isti je phone.
Ma ne bih se ja cimao ovde da imam garanciju.Do baterije ti je. Zameni bateriju i sve ce biti ok. Slican tj isti problem je imala cela jedna serija s4 koja je imala bateriju sa defektom. Ako imas garanciju zamenice ti dzabe. Pogledaj i da li se malo nadula baterija
I meni se od pre par dana pri vrhu ekrana, otprilike ispod otvora zvucnika slusalice, pojavila zuta mrlja u duzini od 1 cm. Nije toliko primetna ali se na beloj pozadini baš primećuje. Telefon kupljen u VIPu pre 6 meseci, od prvog dana u futroli i nikada ispušten. Na njemu originalan kitkat firmware. Ne mogu da verujem da skoro svaki telefon kojo sam kupio u VIPu ima neku falinku! Prvo HTC HD2 kome je dva puta menjan displej, zatim Xperia Mini Pro kojoj je u poslednjem mesecu garancije crkao touch panel... i sad ova zuta fleka na G2. Svaki telefon je nosen u futroli, bez ijednog pada ili fizickog ostecenja, bez rutovanja i sa originalnom verzijom firmware-a. Sreća postoji garancija, ali ne znam da li da reklamiram G2 koji je "požuteo"?Pojavila mi se žuta linija ne desnoj ivici ekrana. Moze li neko da mi posalje poslednji rom za vip, da ga nosim i reklamiram
Bukvalno ista situacija. Žuta linija, na beloj pozadini. Ja isto imam kitkat, samo sa vodafone , samo ne VIP. Reklamiracu, jer će me ovako nervirati.
Ti si ladno jos na onom vodofone??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari