@bender
Nema nista od toga, kupio je preko oglasa.....
Ukoliko radi samo na punjacu a na bateriji ne u pitanju je napon ako se ne varam.
Preko punjaca ima dovoljno napona i telefon radi kao i u slucaju baterije gde je napon dobar dok se ne istrosi baterija ispod 80%
Kad padne ispod odredjenog kapaciteta baterija ne daje dovoljan napon da se zahtevnije aplikacije pokrenu ili odrze u radu.
Neka me neko ispravi ako gresim :smackbum:
Pa jeli ti bas sve na punjacu normalno radi a na bateriju zeza?Nema nikakvog efekta.
Znas i sam da odredjene aplikacije vuku "stuju" preko razlicitih delova na ploci telefona....iz toga izvuci zakljucak da ce nekad nesto da radi a nekad i ne![]()
Pa jeli ti bas sve na punjacu normalno radi a na bateriju zeza?
to onda znaci da ipak nije do baterije vec oko napajanja.
@I've checked snd that is how it works on G3 (only rain and storm effect). But well, I've patched it to give us all effects in 1.1
Moraćeš Cloudyfa-i da odpevaš nešto ako hoćeš večeras (interna šala)![]()
samo mirno. Ljudi = dustvena bica koja znaju citati, pisati ali ne citaju.
100 puta su bugove iste spominjali i 100 puta je netko rekao da mu se ne cita cijeli thread. Tako da bi ja na njegovom mjestu postavio rom i odmah zakljucao temu da bude cista od pitanja koja su 1000000 puta spominjana pa cak i u q/a.
vjerojatno je to noviji 1.1 nego sto ja imam, barem se nadam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari