Šta je novo?

LG G2

Onaj osecaj kada samo ti imas nesto a jos hiljade i hiljade cekaju to isto :) neprocenjivo :-D

Ajd da priupitam..
Pošto sam ja sa JB radio root i recovery i pošto mi xdabbeb traži update lib da bih imao zadnju kameru,kao takodje g3 rom da da bi imao kako treba iskoriscenost baterije,moram da stavim stock kk pa iroot25 pa autorec pa sve na novo, rom g3,pa cameru..
Jel mogu klasicno da ga nakacim na lg tool i kliknem auto recovery i flešnem ga?

pa ako imas kk onda ne moras nista

Pročitao sam nedje na jednom od cloudifa komentarima da telefon mora biti full kk, odnosno ako je telefon bio na jb pa onda se flesnuo kk preko recovery da su kao ostale neke lib od jb i to moze da zeza bateriju. Ne znam ni sam vjeruj mi..to su njegove rijeci... a kad pokusavam da flešujem zadnju kameru xdabbeb 4.0 na g3 rom, prilikom flešanja u phils mi pise .. please update latest lib .. ? I naravno kada ga upalim nidje kamere 4.0..probao sam 2 puta i ništa..zato i rekoh da pokušam onda ovako da ga sredim. Radim li šta pogrešno?

Onaj osecaj kada samo ti imas nesto a jos hiljade i hiljade cekaju to isto :) neprocenjivo :-D
verziju 1.0 skinulo sa torenta blizu 90k ljudi a plus sigurno ima i mirror negde... Mozes zamisliti koliko ce 3.1 .... moramo castiti coveka, svaki 10ti da mu uplati po dolar dva i svi zadovoljni.. on ce nastaviti da nam radi dobre romove a niko nece umreti za 100-150din..:cool:

Pročitao sam nedje na jednom od cloudifa komentarima da telefon mora biti full kk, odnosno ako je telefon bio na jb pa onda se flesnuo kk preko recovery da su kao ostale neke lib od jb i to moze da zeza bateriju. Ne znam ni sam vjeruj mi..to su njegove rijeci... a kad pokusavam da flešujem zadnju kameru xdabbeb 4.0 na g3 rom, prilikom flešanja u phils mi pise .. please update latest lib .. ? I naravno kada ga upalim nidje kamere 4.0..probao sam 2 puta i ništa..zato i rekoh da pokušam onda ovako da ga sredim. Radim li šta pogrešno?
ne ostanu lib nego stare particije. mozes ti slobodno kdz onda. samo pregazi postojece.

ne ostanu lib nego stare particije. mozes ti slobodno kdz onda. samo pregazi postojece.

da, da..particije, nego ja ne upamtih pa permuntovah..a zašto mi neće xdabbeb 4.0 fix? jel isto zbog toga? I koji ću kdz..jel mogu sa lg tool na klik update recovery ili da trazim kdz pa flešujem? Mogu li na pr sa ovoga sajta http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 da skinem EUROPE OPEN v20d pa da koristim isti proces kao sa xda back to stock teme ? http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476

Poslednja izmena:
Xdabbeb 4 je za cloudyg3, jel imas taj? Ako da onda treba raditi. Nisam probao na artu. Ne, samo obican kdz ides, mozes taj open euro :)

Da, cloudy g3 je rom u pitanju..nije htjela kamera da se instalira. Nista, probacu da flesnem KDZ pa opet sve na novo ;) a znači isti proces flešovanja da koristim kao sa xda teme jel tako, samo umjesto jb koristim kk?

1.Sad tek vidim da je izasao ovaj xdabeb 4.0 za G3 portove. Jel ima svrhe to instalirati na Cloudy g3 port? Ima li kakvih poboljsanja?
I ako bude sutra Cloudy 1.1, jel ima svrhe na njega stavljati?

2. Cloudy 1.1 samo pregazim preko 1.0? Nema nikakvih wipe-ova?

^ne trebas wipe ALI..prvo vrati na dalvik. Inace ce bit izamrzavanja, paljenja sistema po 10tak minuta, pregrijavanja itd..Ako uopce bude i radilo.
Kasnije mozes normalno na art.

@nitro - da, samo kdz pregazi. Iako ne smije biti veze ali kk pa root pa recovery je najstabilnije sto moze biti.

1.Sad tek vidim da je izasao ovaj xdabeb 4.0 za G3 portove. Jel ima svrhe to instalirati na Cloudy g3 port? Ima li kakvih poboljsanja?
I ako bude sutra Cloudy 1.1, jel ima svrhe na njega stavljati?

2. Cloudy 1.1 samo pregazim preko 1.0? Nema nikakvih wipe-ova?
ja bih radio dirty flash, sve wipe sem data i internal:)

Pozz drugari, trenutno imam na mobu 4.4.2 Kitkat(updejtovano klasicno preko onog softvera iz telefona, nisam nista drugo radio), interesuje me koji je trenutno najbolji ROM za ovaj mob i da li mogu sad da sacuvam sve ovo iz telefona(ima ona opcija u podesavanjima) i posle na tom romu da pozovem to sve... ?

factory reset kombinacija dugmadi za ovaj noviji kk? Da ne trazim sad po forumu, neko je bio naveo al ga ne mogu naći evo pola sata po forumu i netu..znači ne onaj predzadnji način power+volume down, pusti se power pa opet pritisne..ne taj, već drugi..jel može neko?

Ranije je bilo nešto poput ovoga VolDown + Power, VolDown + VolUp.
Meni radi stara kombinacija sa svim romovima

Ranije je bilo nešto poput ovoga VolDown + Power, VolDown + VolUp.
Meni radi stara kombinacija sa svim romovima
VolDown + VolUp? To jos nisam probao. Ne znam moze li da se brise komplet fon sa resetom iz telefona..mada ne znam ni ima li potrebe..

VolDown + VolUp? To jos nisam probao. Ne znam moze li da se brise komplet fon sa resetom iz telefona..mada ne znam ni ima li potrebe..
Тако сам уписао када је било дискусије око тога. Ресет из телефона обрише све са меморије. Ја га користим кад год ставим нови ром. Тако је и препоручљиво да нови ром не би правио брљотине.

Тако сам уписао када је било дискусије око тога. Ресет из телефона обрише све са меморије. Ја га користим кад год ставим нови ром. Тако је и препоручљиво да нови ром не би правио брљотине.

Trebalo bi da je isto..ja sam evo sad probao
Power+volume down,kad se pojavi lg pustim power+volume i stisnem vol up+vol down i udje u factory..al se mora raditi sad root,recovery,g3 rom,xdabbeb 4.0 fix..al samo lagano..

To da li se ulazi u rikaveri na jedan način ili drugi zavisi od bootloader-a.
Ko je instalirao rikaveri on ulazi sa starom kombinacijom tastera, jer se samom instalacijom AutoRec programa downgrade-uje bootloader ...

Bilderu spremi lonce sa kafom i cekaj :-D

Hahaha ma dosta kafe za danas :)
Novi ce imati APM, reboot to recovery itd opcije, to je korisno.

Nista mi se ne svidja changelog mada sam i ja previse ocekivao, mada i nema sta vise da se popravlja puno osim fm-a

Hahaha ma dosta kafe za danas :)
Novi ce imati APM, reboot to recovery itd opcije, to je korisno.

Sviđa mi se ta opcija cheers
Uvek sam je koristio u GravityBox-u, a sada mi xposed neće više ni biti potreban jer u romu imam i APM i Hide navbar :)
Jel ima još nešto zanimljivo ?

Za radio me baš briga jer postoji https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&hl=en i https://play.google.com/store/apps/details?id=radiotime.player&hl=en mada i njih ne koristim previše ;)

Poslednja izmena:
Nista mi se ne svidja changelog mada sam i ja previse ocekivao, mada i nema sta vise da se popravlja puno osim fm-a

Ma fm se treba ubaciti stari, samo mislim da je ovisan od bluetooth libovima...tj 100 % da je..a vjerojatno i nemaju isti bt modul tako ako bt radi normalno da je i strpao bt libove..probam fm stari sa g2 :D

ajbg.. ne moze changelog ni biti nesto. Pogledaj lg i proizvodjace. Daju ti tako kako je i sutis.. Ljudi kad vide da nekome mogu nesto reci onda razjape usta :)))

Ja bi i pizzu narucio da mogu :)

Vrh Dno