Ajd da priupitam..
Pošto sam ja sa JB radio root i recovery i pošto mi xdabbeb traži update lib da bih imao zadnju kameru,kao takodje g3 rom da da bi imao kako treba iskoriscenost baterije,moram da stavim stock kk pa iroot25 pa autorec pa sve na novo, rom g3,pa cameru..
Jel mogu klasicno da ga nakacim na lg tool i kliknem auto recovery i flešnem ga?
verziju 1.0 skinulo sa torenta blizu 90k ljudi a plus sigurno ima i mirror negde... Mozes zamisliti koliko ce 3.1 .... moramo castiti coveka, svaki 10ti da mu uplati po dolar dva i svi zadovoljni.. on ce nastaviti da nam radi dobre romove a niko nece umreti za 100-150din..Onaj osecaj kada samo ti imas nesto a jos hiljade i hiljade cekaju to istoneprocenjivo :-D
ne ostanu lib nego stare particije. mozes ti slobodno kdz onda. samo pregazi postojece.Pročitao sam nedje na jednom od cloudifa komentarima da telefon mora biti full kk, odnosno ako je telefon bio na jb pa onda se flesnuo kk preko recovery da su kao ostale neke lib od jb i to moze da zeza bateriju. Ne znam ni sam vjeruj mi..to su njegove rijeci... a kad pokusavam da flešujem zadnju kameru xdabbeb 4.0 na g3 rom, prilikom flešanja u phils mi pise .. please update latest lib .. ? I naravno kada ga upalim nidje kamere 4.0..probao sam 2 puta i ništa..zato i rekoh da pokušam onda ovako da ga sredim. Radim li šta pogrešno?
ne ostanu lib nego stare particije. mozes ti slobodno kdz onda. samo pregazi postojece.
ja bih radio dirty flash, sve wipe sem data i internal1.Sad tek vidim da je izasao ovaj xdabeb 4.0 za G3 portove. Jel ima svrhe to instalirati na Cloudy g3 port? Ima li kakvih poboljsanja?
I ako bude sutra Cloudy 1.1, jel ima svrhe na njega stavljati?
2. Cloudy 1.1 samo pregazim preko 1.0? Nema nikakvih wipe-ova?
Drzis volume down i power. Pojavi se lg logo, pustis kratko i drzis volume up i volume down. (zamijenili su..)
VolDown + VolUp? To jos nisam probao. Ne znam moze li da se brise komplet fon sa resetom iz telefona..mada ne znam ni ima li potrebe..Ranije je bilo nešto poput ovoga VolDown + Power, VolDown + VolUp.
Meni radi stara kombinacija sa svim romovima
Тако сам уписао када је било дискусије око тога. Ресет из телефона обрише све са меморије. Ја га користим кад год ставим нови ром. Тако је и препоручљиво да нови ром не би правио брљотине.VolDown + VolUp? To jos nisam probao. Ne znam moze li da se brise komplet fon sa resetom iz telefona..mada ne znam ni ima li potrebe..
Тако сам уписао када је било дискусије око тога. Ресет из телефона обрише све са меморије. Ја га користим кад год ставим нови ром. Тако је и препоручљиво да нови ром не би правио брљотине.
Hahaha ma dosta kafe za danas
Novi ce imati APM, reboot to recovery itd opcije, to je korisno.
Nista mi se ne svidja changelog mada sam i ja previse ocekivao, mada i nema sta vise da se popravlja puno osim fm-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari